Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
dítko už mi zase spí, páč vstával už před sedmou a já ho zas budu muset budit, jdem cvičit. Dutiny bolí, ale půjdu tam, ať si Vojtík aspoň pohraje.
Radko , to je darda teda, vím, žes čekala hodně, ale tohle je síla, ještě k tomu všemu, no hnus. Neboj, kdyžtak nás budete objíždět, abyste se nemseli chodit pást
![]()
Kačko , tak gratulujemk autíku, taky jsem zvědavá, co to je, velké rodinné, viď?
to se zítra na té cestě pěkně vyřádíš, co? Tak ať se krásně jede, hlavně ať moc nesněží..
Knoflice, po pravdě s těma dutinama, jistá si úplně nejsem, zas tak důkladně jsem neposlouchala, snad máš pravdu ty,ale o očích říkal, to jo… no, ale nepřeju to žádnému dítku ani dospělému.
Holky , jaká probiotika dáváte malým? Já v lékárně dostala Nutrolin-B, sirup a dává se jen sedm dní… mi to přijde divné.. Radka říkala, že má nějaké v prášku, které zamíchá do jídla…a snad to časové omezené není?
jsou nějaká, která se můžou podávat dýl?
Vlaďko - gratulujeme k nové hodnosti. Já dávám probian, ale už jsem vyhodila tu krabičku. Dávala jsem to cca 3 neděle, ani mě nenapadlo, že by se to nesmělo dýl jak na týden.
Martisk
dik za odkaz,už ho mám také uložen,jsem si početla. ![]()
Bebusko
gratuluji k hodnosti „povýšení“ ![]()
Kittty
tak jsme také dneska usínali,ležel v klídku,pak jak když do něj píchne,tak jsme šli k Sabí stavět kostky a teď konečně padnul.
Vstával dnes v půl 7.
Jiřinko
do tabulky 10 zubůdnes ráno mi princátko otevřelo pusu a pořád něco jako řikal. Tak jsme na něj šli se Sabí kouknout a má tam prořezané spodní stoličky na každě straně jednu
(pak se divim že tak s.r.
)
Mudr.ale řikala že od zubů to není,tak co teda? Nevim. ![]()
Tak Matík se mi po půl hoďce probudil a řeve, od rána pořád bulí, jan na cvíču to bylo lepší.
teplotu nemá, do pusy mě nepustí, je to na palici.
A to máme jít odpolko do čajovny.
Bebuško
Já mám Lactobacillus acidophilus, je v tobolkách, rozmíchávalal jsem ho Matíkovi na lžičce do mlíka, ale jde to blbě. Může se brát dlouhodobě.
Víc nemžu, musím se jít věnovat tomu uřvánkovi.
Ahojte!
Tak my byli včera taky v herničce, malý se vyřádil. Ale fakt to nechápu, doma si s žádnýma hračkama (a natož sám) nechce vůec hrát, v herničce si krásně pohrál někdy sám, někdy s dětma. A objevila jsem nový sekáč a hned udělala dobrý kup
.
Bebuško - s tím Nutrolinem je to proto, že si ho ředíš sama a postupně se snižuje jeho účinnost (je to jako u antibiotických sirupů, taky se použvají jen omezenou dobu). Jinak jak psaly holky, je ještě Probian (ale tam jsou myslím jednotlivé sáčky), Lactobacillus, Laktobacílky (ale to je asi pro větší), Lactovita, je toho spousta. Ale myslím, že Nutrolin je dobrý.
Ahoj holky, tak se zase po dlouhé době hlásíme.
Dneska jsme byli konečně na očkování, protože byla Domi nemocná. No nešlo o žádného bacila,ale vylezla jí stolička tak měla teploty ke 40-ti.
Martin SK _ doufám, že nevadí, že jsem si udělala podobný metřík jako máš ty? Hrozně se mi ,, páčil" A už byla ostuda mít pořád ten pro mimino do jednoho roku ![]()
Jinak koukám, že na některých z vás ČEZ pěkně vydělává
, no na nás včera vydělal prodejce vysavačů. Rozbil se nám stařičký Rainbow a oprava by stála 5 tisíc, takže nám dali nový na protiúčet když jim dáme ten rozbitý. I tak to stojí balík:? Takže máme po dovolené
Ale rozhodně to už bylo potřeba…
Jinak když už jsme u dovolených … plánuje někdo moře?
My nejspíš pojedeme do Chorvatska na Pulu. Je tam úžasné moře, jen písek chybí. Kamarád nám půjčí svůj apartmán, takže zbylo alespoň na ten vysavač ![]()
A děláte holky ještě tabulku velikostí??? Docela by mne to zajímalo, protože Domi vůbec nepřibírá, ale vytahuje se.
Má teď jen 9,5 kila a 80 cm
hezký sluníčkový den Žaneta A Dominička
Báro
MAtík si taky doma nehraje vůbec sám a i s mojí asistencí vydrží jen chvíli a v Trojce je naprosto spokojený a vyhraje si. A tím, že jen tam skoro furt, tak ví, co kde je, už mě ani nechce mít za zadkem a žije si vlastním životem. Proto jsem s ním neustále pryč venku a máme milion aktivit, protože doma bychom se navzájem zbláznili. ![]()
Žanet
ahojky,ono teď už to s tím přibíráním nebude tak žhavý.....
náš mladej má 10.2kg a má 82cm
a když se to tak veme tak Sabí budou 4 roky a má teď 14kg a 103cm a podviživený snad nejsou a tlustý?…no to ani náhodou ![]()
Matík je taky zaseklý, za poslední 3 měsíce nepřibral ani deko, vyrostl o 3 cm, takže má cca 9,2kg a 78cm.asi všechno vyběhá. Myslím si, že teď už je to putna jak přibírají, jen aby moc nehubli. ![]()
Tedy, Robik jede, ještě čtyři a máte pokoj, Matík je teprva v půlce a jak už jsme si užili. ![]()
žížala píše:Tedy, Robik jede, ještě čtyři a máte pokoj, Matík je teprva v půlce a jak už jsme si užili.
jojo taky máme teprv půlku a je to děs!! ![]()
Robík ten se má ![]()