Poradna duly
Jana Čurdová
Holky taky půjdu. Přitulím se k prďolkovi.
Dobrou a klidnou noc.
Ahoj holky,
Jiřko - já jsem si náhodou vzpomněla (píše se mne nebo me???????), ale až v posteli a máš to dobré, že se radeček tulí, Filda mě teda nepostrádá a navíc asi tak 100× za den řekne táta, začíná mě to trochu štvát ![]()
Lenko - přivýdělek + odreagování, bude to Ok- uvidíš
Ivčo - já už jsem z vás dvou skorotěhulek tak nervozní, že už se fakt těším až testnete
. Takže jsem další pobízející
jo a už jsem se přiradila do říjňátek 2009 a chodí tam taky alla, co má Terezku a chodila s náma, pamatujete?
tak vám přeji hezký den, jdu přebalit smraďoška a dát mu snídani
Uf tak to my jsme už téměř odstavení.Kojím jen 1× v noci, a i to zruším. Ještě čekám, protože je malá po očkování, tak ji nechci zbytečně zatěžovat.
Známá má stejně starou holčičku a ta si vezme jídlo jen od tatínka, máma má mlíko, tak co by baštila banán - no chudák,ta kojí o 106 pořád
Lena1 píše:
Ahojky,ty bodýčka fakt super
Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde..
Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení?
katko - co stavba?? pokračujete nebo čekáte na lepší počasí??
Filda včera šel usnul v 21.30 a dnes už je od šesti vzhůru, fakt bomba. A poslední dobou jeho snídaně jsou takové, že obere šýr nebo šunku z chleba, pak olíže lučinu a chleba hodí na zem nebo do sedačky. Občas milostivě sní kousek chleba nebo rohlíku. Krmit se nenechá vůbec, musí sám. Je to pěkněj lump.
Lena1 píše:
Ahojky,ty bodýčka fakt super
Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde..
Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení?
A to já si myslim, že neni. Já si pořád řikám, že když přestanu kojit, tak už to nebude to moje malý miminko. Navíc mně osobně by se po tom strašně stejskalo.
Když jsem přestala kojit Akrimka, tak jsem najednou měla takovej divnej pocit prázdnoty.
Něco jako, když jsem porodila a najednou jsem měla pocit, že mi něco chybí. ![]()
Zase na druhou stranu, pokud je to potřeba, tak už je to velkej chlapík.
Mazlíčkovat se můžete stejně i u pití z lahve.
![]()
Ahoj holky …
Jsem tu brzo, Honzík zase vstával v sedm
…doufám, že to fakt nebude už pořád, teď když mě čeká únava prvního trimestru
![]()
Jedno foto z dnešního rána
http://emimino.cz/…0.2.2009.jpg
NemusímVám říkat, jak jsem šťastná, tím spíš, že je to z té blbé strany, já si fakt myslela, že to je jen zázrak… že bez vejcovodu to prostě nepůjde … a hele!
Doufám, že to nezakřiknu, ale copak bych Vám to mohla neříct ![]()
Tak Kitty ..... hurá, do toho … to už musí klapnout…
Jo, TP mám kousek od Rádi, podle poslední MS 27.10. ![]()
KalinkaIvča píše:
Ahoj holky …Jsem tu brzo, Honzík zase vstával v sedm
![]()
…doufám, že to fakt nebude už pořád, teď když mě čeká únava prvního trimestru
![]()
![]()
Jedno foto z dnešního rána
NemusímVám říkat, jak jsem šťastná, tím spíš, že je to z té blbé strany, já si fakt myslela, že to je jen zázrak… že bez vejcovodu to prostě nepůjde … a hele!
http://emimino.cz/…0.2.2009.jpg
Doufám, že to nezakřiknu, ale copak bych Vám to mohla neříct
Ivčo, to je ta nejúžasnější zpráva z dnešního dne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc a moc ti gratulujeme a držíme palečky. Já jsem tak ráda, že vám to vyšlo!!!
Ivuško zlatíčko, tak mooooc gratulujeme, uplně si mně rozplakala.
Ivčo
Tys mě normálně rozbrečela.
Moc moc moc gratuluju. ![]()
Tak a teď co ta naše Petra.
Holky, nechte toho, už taky bulím … ne, jste moc hodné, věřím, že to dopadne dobře, my prostě děláme děti vždycky až na druhý pokus a to je teď, tak to bude v pohodě ![]()
Akorát se musím držet, abch to nevykecala dma, Milan to samo ví, ale zbytek … ještě že to můžu prožívat s Váma
![]()
jirabobes píše:Tak a teď co ta naše Petra.
Taky na ni myslím … to by bylo super, zase prožívat všechno společně …
takže Kitty - tfuj tfuj pro štěstí ![]()