Poradna duly
Jana Čurdová
Krásny večer prajem
prcko už zaspáva tak je konečne kľud, cez deň je ho plný dom, nikoho nepočuť len jeho a je všade ![]()
Maťa, ja sa chystám zajtra do Ostravy na nákupu, hádam cez ten sneh sa dostaneme ![]()
Ivčo, Kitty, som na vaše testíky strašne zvedavá a moc držím palce ![]()
Priberanie, tak som ho doma vážila a vyšlo mi že nám za takmer 3 mesiace nič nepribral ani deko
Ivčo nehnevaj s tým vstávanim, my sme boli dnes hore už od pol 6 ![]()
Nějaké fotky:
náš výtvor 
nová výzdoba 
v oblíbených svářečských brýlích 
KalinkaIvča píše:Enio , no to je děsný s tím doktorem, taky bych šl jinam
Jo a máš krásný bříško
… takový malinký, to mám teď ale není těhu, tak není tak hezký
![]()
nápodobně, ta zkoušková čokoládička je docela znát ![]()
Báro dobrý fotky… to je sranda, jak maj kluci stejný ty bodyčka, máme všechny vyfocené
![]()
Ahojky,
tak už jsme doma, nakonec Matík ještě vytuhnul cestou a byl celkem společenský. Mě ale to jeho kňourání a pláč tak točí, to je děs. Jak to děláte, abyste byly klidné?
Báro
Hezké fotky, bóďa taky máme stejné.
A já jak dobrovolničím v MC, tak máme krásné ceny. Ale kvůli tomu to nedělám, je tam fakt moc dobrá parta a skvělé maminy.
Kitty
Budem na tě zítra myslet, to dáš a budeš mít pokoj. Aspoň na chvíli.
Vlaďko
Já bych mohla pohlídat odpoledne, nevím, kdy tam jdeš.
Ivčo
To vypadá moc nadějně, držím pěsti.
A jdu dát pusu muži svému, napsal mi v polední pauze v práci krásnou báseň a já si jí teď v mailu přečetla.
Ahoj holky.
Samik už spi,takže rano vstavame zas o 6 ![]()
Na gynde všetko OK
.Vysledky z cit. za 14 dni,tak hadam budu tiež OK
.Sestrička bola len jedna,tak sa Samik prechadzal po ordinaci a povidal si s doktorom
Chviľu sedel u sestričky na kline,ale moc ho to nebavilo,lebo mu nedovolila klavesnicu
![]()
Nemohla som sa dostať na poštu.Pred ňou je parkovisko a kolem žiaden chodnik
.Samozrejme sneh neodpratany,len všetko posolene.Šľak by trafil tych debilov ![]()
Mati Keď Samik kaka normalne a dam mu čučoriedky,tak ma pak problem vykakať sa.Tlači,tlači a nič.Pak reve,že ho boli bruško.Keď ma průjem,tak nezaberaju
.
Samik to ma v tom teličku asi nejak pomiešane
![]()
Baro krásne fotky.Matýsek je zlatučky
Žabulienka tak v tej Ostrave pekne nakup ![]()
Enio tak ja sa na čakanie nemožem u mojho dr sťažovať
.Vždy ma vezme,tak jak som objednana,niekedy aj skor
.Rychlo si najdi noveho,lebo ťa do porodu porazi
![]()
priberanie tak Samik taky pomalinko pribera.Hubeny nie je a ani tlusty.Tak som spokojna ![]()
dovolena k moru neideme.Mňa to nejak nelaka.Nebavi ma vylihovať u vody.Určite bude dovolena na SK a mluvili sme o tom,že by sme příšti zimu jeli niekam na hory.Ale normalne do hotelu
Ja chci taky dovolenu a nie vyvarať…Ale netušime kam.Proste aby sme si zalyžovali a tak
.
Tak už neviem čo ste to tu cely deň popisali
.nejak mi menej slúži pameť ![]()
Holky mate kráááásne nové metriky ![]()
Báro - hezké fotky a tričko, ta s těma kalhotkama je super
bodíčka z CaA - taky máme, je to sranda, jak je maj všechna prosinčátka
luciku - samko je šikula, že to zvládl u Dr.
janko - já to zvládám jen občas, když to nerozdejchám, tak zařvu nebo jsem vzeklá.
petro - držíme na zítra palce, pokud o nic nejde, tak to určitě uděláš
tak jsem uvařila rajskou a upekla perník, ještě potřebuju vytřít, ale už se mi nechce, taky zašít kalhoty ![]()
tak všem hezký večer a dobrou noc
Ach joooooooooo
zas nikto
.Neviete prečo som v poslednom čase taka citlivka?Pre každu kravinu sa rozrevem
.Naposledy som sa takto cítila ako tehu (nie som) ![]()
Radko my taketo CaAčkove bodyčka nemame
![]()
Baro ta s kalhotkami sa povedla
.Samik si minule natiahol na hlavu Adamove boxerky a robil bubu-kuk ![]()
Ahojky,
ty bodýčka fakt super ![]()
Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde.. ![]()
Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení? ![]()
Lena1 píše:Tak to Samik je tiež závislák
Ahojky,ty bodýčka fakt super
Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde..
Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení?
To máš pravdu , je to krásný pocit.. (pro mne ukončení kojení znamená ještě jiné věci a tak se mi do toho nechce i z toho důvodu
) teď nevím, jestli někdo pochopil ![]()
Ta práce, no mně se teda moc nechce. Mně se doma líbí
Možná kdyby to bylo do jiné práce.. Ale co.. Nedá se nic dělat…
Ahoj všem.
Bebuska píše:
Jéé a už je ze mě Ukecaná baba!![]()
![]()
![]()
![]()
Gratuluju. ![]()
Radko
To je teda pálka.Ještě,že máte kde brát.
Sabika píše:
Tak se mi probudili zvířátka jdu je umordovat láskou
Žaneto
Jojo,tabulku ještě dělám.Né moc často.....však těch změn tolik není ...... ale dělám.
Nedala jsi nám ROČNÍ míry.
A budeš tu chodit? Dodej roční míry a šoupnu tě zase nahoru a vrátím miminko. ![]()
kitty25 píše:
Jiři prosím do tabulky, 16. zoubek
Nonono,to je výrazně?
![]()
Luci
Já jsem u moře byla 2× a ani jednou jsem nevylehávala u vody. Cvičila jsem aerobic,chodila na výlety,půjčili jsme si vodní skůtr,jeli na výlet lodí…no byla ta dovča krátká.
Raději to odešlu
LUCIKU píše:Radko my taketo CaAčkove bodyčka nemame![]()
My taky nee.
![]()
Tak dneska jsem byla celý den pryč.A nikdo si tady toho nevšiml. ![]()
Martin říkal,že když se Radeček po obědě vzbudil,tak došel do obýváku…rozhlížel se a říkal:„Ma,kde kde kde je?“
No není to miláček?