PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
19.2.09 19:09

Krásny večer prajem
prcko už zaspáva tak je konečne kľud, cez deň je ho plný dom, nikoho nepočuť len jeho a je všade :D

Maťa, ja sa chystám zajtra do Ostravy na nákupu, hádam cez ten sneh sa dostaneme :roll:

Ivčo, Kitty, som na vaše testíky strašne zvedavá a moc držím palce :wink:

Priberanie, tak som ho doma vážila a vyšlo mi že nám za takmer 3 mesiace nič nepribral ani deko

Ivčo nehnevaj s tým vstávanim, my sme boli dnes hore už od pol 6 :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.2.09 19:32

Nějaké fotky:

náš výtvor

nová výzdoba

v oblíbených svářečských brýlích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.2.09 19:38
KalinkaIvča píše:

Enio , no to je děsný s tím doktorem, taky bych šl jinam :roll: Jo a máš krásný bříško :D … takový malinký, to mám teď ale není těhu, tak není tak hezký :wink: :lol:

nápodobně, ta zkoušková čokoládička je docela znát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.2.09 19:39

Báro dobrý fotky… to je sranda, jak maj kluci stejný ty bodyčka, máme všechny vyfocené :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.2.09 19:49

Ahojky,
tak už jsme doma, nakonec Matík ještě vytuhnul cestou a byl celkem společenský. Mě ale to jeho kňourání a pláč tak točí, to je děs. Jak to děláte, abyste byly klidné?

Báro
Hezké fotky, bóďa taky máme stejné. :lol: A já jak dobrovolničím v MC, tak máme krásné ceny. Ale kvůli tomu to nedělám, je tam fakt moc dobrá parta a skvělé maminy.

Kitty
Budem na tě zítra myslet, to dáš a budeš mít pokoj. Aspoň na chvíli.

Vlaďko
Já bych mohla pohlídat odpoledne, nevím, kdy tam jdeš.

Ivčo
To vypadá moc nadějně, držím pěsti.

A jdu dát pusu muži svému, napsal mi v polední pauze v práci krásnou báseň a já si jí teď v mailu přečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.2.09 20:03

Ahoj holky.
Samik už spi,takže rano vstavame zas o 6 :roll:
Na gynde všetko OK :D .Vysledky z cit. za 14 dni,tak hadam budu tiež OK :D .Sestrička bola len jedna,tak sa Samik prechadzal po ordinaci a povidal si s doktorom :lol: Chviľu sedel u sestričky na kline,ale moc ho to nebavilo,lebo mu nedovolila klavesnicu :lol: :lol: :lol:
Nemohla som sa dostať na poštu.Pred ňou je parkovisko a kolem žiaden chodnik :roll: .Samozrejme sneh neodpratany,len všetko posolene.Šľak by trafil tych debilov :twisted:

Mati Keď Samik kaka normalne a dam mu čučoriedky,tak ma pak problem vykakať sa.Tlači,tlači a nič.Pak reve,že ho boli bruško.Keď ma průjem,tak nezaberaju :roll: . :lol: Samik to ma v tom teličku asi nejak pomiešane :lol: :wink:

Baro krásne fotky.Matýsek je zlatučky

Žabulienka tak v tej Ostrave pekne nakup :wink:

Enio tak ja sa na čakanie nemožem u mojho dr sťažovať :D .Vždy ma vezme,tak jak som objednana,niekedy aj skor :D :D :D .Rychlo si najdi noveho,lebo ťa do porodu porazi :wink: :)

priberanie tak Samik taky pomalinko pribera.Hubeny nie je a ani tlusty.Tak som spokojna :D

dovolena k moru neideme.Mňa to nejak nelaka.Nebavi ma vylihovať u vody.Určite bude dovolena na SK a mluvili sme o tom,že by sme příšti zimu jeli niekam na hory.Ale normalne do hotelu :oops: Ja chci taky dovolenu a nie vyvarať…Ale netušime kam.Proste aby sme si zalyžovali a tak :D .

Tak už neviem čo ste to tu cely deň popisali :oops: .nejak mi menej slúži pameť :lol:

Holky mate kráááásne nové metriky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.2.09 20:04

s mýma kalhotkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.09 20:54

Báro - hezké fotky a tričko, ta s těma kalhotkama je super

bodíčka z CaA - taky máme, je to sranda, jak je maj všechna prosinčátka

luciku - samko je šikula, že to zvládl u Dr.

janko - já to zvládám jen občas, když to nerozdejchám, tak zařvu nebo jsem vzeklá.

petro - držíme na zítra palce, pokud o nic nejde, tak to určitě uděláš

tak jsem uvařila rajskou a upekla perník, ještě potřebuju vytřít, ale už se mi nechce, taky zašít kalhoty :-(

tak všem hezký večer a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.2.09 21:55

Ach joooooooooo :( zas nikto :( .Neviete prečo som v poslednom čase taka citlivka?Pre každu kravinu sa rozrevem :oops: .Naposledy som sa takto cítila ako tehu (nie som) :roll:

Radko my taketo CaAčkove bodyčka nemame :( :wink:

Baro ta s kalhotkami sa povedla :lol: .Samik si minule natiahol na hlavu Adamove boxerky a robil bubu-kuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.2.09 21:58

Ahojky,

ty bodýčka fakt super :)

Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde.. :(

Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.2.09 22:09
Lena1 píše:
Ahojky,

ty bodýčka fakt super :)

Dnes mi volali z práce, jestli bych si nechtěla jít trochu přivydělat. No moc se mi nechce, ale penízky potřebuju.. (kdo né,že?), takže když to bude možné, budu mít hlídání, tak někdy půjdu. A to jsem si chtěla mateřskou užít. Bez práce. Ale zřejmě to nepůjde.. :(

Mám pocit, že Vojta začíná být závisláček na prsíčku.. kdykoli si vzpomene, tak chce a když nechci dát, tak je pělná scéna. Co myslíte? Není na čase ukončit kojení? :cry:
Tak to Samik je tiež závislák :lol: Furt sa mi cape pod tričkoKolikrat mi začne cucať aj pupok :lol: .Ale neprestanem.Hoci nad tim premyšľam,lebo mam už 3m popraskane bradavky :( Boli to jak sviňa,ale koď to je tak krasny pocit,keď je na mne prisaty.Take dačo už s nim nezažijem :( To som ti poradila,čo? :oops: :lol: :wink:
S tou pracou to maš super.Raz za čas nezaškodi vypadnuť
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.2.09 22:18

To máš pravdu , je to krásný pocit.. (pro mne ukončení kojení znamená ještě jiné věci a tak se mi do toho nechce i z toho důvodu :( :? :cry: ) teď nevím, jestli někdo pochopil :wink:

Ta práce, no mně se teda moc nechce. Mně se doma líbí :lol: Možná kdyby to bylo do jiné práce.. Ale co.. Nedá se nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.2.09 22:26

Tak já jdu pověsit prádlo a spát.. Dobrou noc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 22:55

Ahoj všem.

Bebuska píše:
Jéé a už je ze mě Ukecaná baba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratuluju. :D

Radko
To je teda pálka.Ještě,že máte kde brát.

Sabika píše:
Tak se mi probudili zvířátka jdu je umordovat láskou :lol:
:lol: :lol:

Žaneto
Jojo,tabulku ještě dělám.Né moc často.....však těch změn tolik není ...... ale dělám. :wink: Nedala jsi nám ROČNÍ míry. :wink: A budeš tu chodit? Dodej roční míry a šoupnu tě zase nahoru a vrátím miminko. :wink:

kitty25 píše:
Jiři prosím do tabulky, 16. zoubek

Nonono,to je výrazně? :P :lol:

Luci
Já jsem u moře byla 2× a ani jednou jsem nevylehávala u vody. Cvičila jsem aerobic,chodila na výlety,půjčili jsme si vodní skůtr,jeli na výlet lodí…no byla ta dovča krátká.

Raději to odešlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:01
LUCIKU píše:Radko my taketo CaAčkove bodyčka nemame :( :wink:

My taky nee. :wink: :lol:

Tak dneska jsem byla celý den pryč.A nikdo si tady toho nevšiml. :?

Martin říkal,že když se Radeček po obědě vzbudil,tak došel do obýváku…rozhlížel se a říkal:„Ma,kde kde kde je?“ :srdce: No není to miláček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí