PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
20.2.09 09:06

Ivčo
To mě hned napadlo,že rozbrečíme i tebe.....Ale jsou to slzy radosti a dojetí,tak to neva.Ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.2.09 09:10

Petra dneska udělá tu zkoušku a za odměnu zítra vyjde test. A pokdu neudělá, tak taky za odměnu za ostatní zkoušky vyjde test :-)

Ivčo - to je prima, že máš TP kousek ode mně, petře to vyjde určitě podobně :-). Tak honem jiný metřík. U nás se to nechtěně provalilo už u několika lidí. Tchyně se mě přímo zeptala, protože věděla, že už o tom přemýšlíme. Tak jsem nechtěla lhát. Sousedka přišla a já tu měla otevřenou knihu, tak jí to došlo. Druhé sousedky jsem se ptala, jak zvládali děcka po 22 měsících, tak jí to taky bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.2.09 09:17

Radko
Alla na nás prdí už dlouho,ale pamatuju.Je dole v tabulce :wink: .Ani se nepochlubila. :?
22 měsíců je skoro stejné jako 24. :wink: To se zvládnout dá.Vím,ne. :wink: :lol:

Leni
S tím kojením…to záleží,jestli je ti to nepříjemné.Já jsem děti,když už byly ne jenom kojenci (i Radečka),naučila,že kojení je v určitou dobu,takže nikdy nebyla scéna,že zrovna chtěli a já jsem nedala,nikdy se mi nehrabali pod tričko.Radeček dostane mlíčko ráno po probuzení,před spaním po o a večer před spaním.Jinak neloudí.
A mám to jako Terezka.Když přestanu kojit,tak mám pocit,že už to není moje miminko,že je to velký kluk. :? :cry: A ještě nechci,aby vyrostl. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.2.09 09:20

Jiřko - jenže já nejsem tak akční jako ty :-)

tak já už musím něco podělat. Ivčo užij si ten dnešní suuuper den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.09 09:20

Ivuško, hurááááááááá, tisíce gratulací!!!! 

taky si mi vehnala slzičky do očí a to jsem si zrovna namalovala řasy :lol:

jen krátce, mastím odvézt Vojtu k taťkovi a pak hurá na punkce, napíšu pak…
mám radost!!!!!!
jinak dobré ráno a pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.2.09 09:46

Tak jsem si u našich vytiskla daňové přiznání, za chvilku jdu do Jihlavy ho podat a s mamčou na nějaký nákup …
Tak metřík zatím nechám, třeba večer…

Tak Vám všem přeji hezký den a Kitty speciálně držíme pěsti na zkoušku, když bude mít takovou odměnu :wink: :lol:

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.2.09 09:52

Ivčo, moc gratuluju!!!!!

Odstavení - já už o tom vážně uvažuju. Mám MS po 24 dnech, trvá týden a je pěkně hnusná, takže jsem si nechala předepsat nekojící antikoncepci, mám ji doma zatím neotevřenou. Kromě toho už jsem skoro 4,5 roku buďto těhotná nebo kojící nebo oboje, takže bych si dala hrozně ráda mojito 8). Ondra se na mě začíná taky pěkně sápat a představa, že bych měla doma druhého „Honzíka“, mě dost děsí. Na druhou stranu je ale kojení super uklidňovadlo 8). A to, že je Ondra velký kluk vím i tak, vždyť přece chodí a to miminka neumí 8).

Jdeme ven, sice hnusně fouká, ale aspoň do obchodu a zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.2.09 09:57

Ivco ......jupiííííí :dance: :dance: paraaaada :potlesk: :potlesk: supeeeeerrr :-) :-) bommmmba :pankac: :pankac: gratulujem!!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.2.09 09:58

Nene…moje miminko chodí!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teda holky, tady u nás celé ráno sněží a nevypadá to, že by to chtělo přestat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.2.09 09:58

kitty …uz jenom ty…drzim palce… :wink: :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.2.09 10:19
martinaSK píše:
kitty …uz jenom ty…drzim palce… :wink: :D :!

A Pajulena, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.2.09 10:26
KalinkaIvča píše:
Lena1 píše:
To máš pravdu , je to krásný pocit.. (pro mne ukončení kojení znamená ještě jiné věci a tak se mi do toho nechce i z toho důvodu :( :? :cry: ) teď nevím, jestli někdo pochopil :wink:
Leni , tak nevím jestli nejsem natvrdlá, ale myslíš, že s ukončením kojení se znovu připomene MS? Jinak nevím …

Nn. O MS to není… tu mám už od půl roku.. No a zrovna dnes zase přišla :evil:

Jsou to ty moje věci.. Nechce se mi právě tohle téma sem psát věřejně.. i když bych vás ráda informovala…Chápete? Nikdy nevíte, kdo sem chodí šmírovat :wink: No prostě až odezní kojení, tak Vojta už se mnou nebude denně 24 hodin :cry: :cry: :cry: A už to nebude dlouho trvat a odveze si ho třeba na jeden den.. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.2.09 10:54

Ahoj holky
Ja už mam navarene :D .Zabudla som včera kupiť maslo,tak som si bola pujčiť.Nechcelo sa mi vonku,lebo zas sneži :oops: :oops: :oops: :oops:

Samik je v postielke.Vstaval rano o 7 :roll: .

Ivčo mooooooooooooooooooc gratulujem!!!!Supeeer :D :D :D :D :-) :srdce: Hlavne,nech je všetko dobre :D

Bebuško gratulujem k novej hodnisti.A pomalu,jo?Za chvíľu ma dobehneš :wink: :lol:

Musite tu toho furt tolik v noci napismenkovať?Ja si nič nepametam,čo som čítala :( Idem ešte raz na začiatok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.2.09 10:57
jirabobes píše:
Luci
Já jsem u moře byla 2× a ani jednou jsem nevylehávala u vody. Cvičila jsem aerobic,chodila na výlety,půjčili jsme si vodní skůtr,jeli na výlet lodí…no byla ta dovča krátká.
Tak ja som u mora nebola :oops: :lol: .Ale určite pojdeme jak bude Samik večší.Aby nebol v škole jediny čo ešte more nevidel :( :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.2.09 11:09

IVČO MOC TI BLAHOPŘEJI!!! SUPER JAK VÁM TO HOLKY VYCHÁZÍ!!!

KITTY
držím pěstičky na zkoušku,už nás nenapínej a napiš nám že čekáš taky mimíska,prosím :lol:

PAJULENKO
ty už taky,přestaň napínat,vždyť mi jsme úplně napnuté jak vám to vyjde.

Holky držím vám pěstičky ať tam jsou na testíkách //ukázkový jak u Ivči.

No a zbytek se mi vypařil po takových zprávách......

:oops: :oops: :oops:

ANI HOLKY NEVÍTE JAK VÁM ZÁVIDÍM

:oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest