Poradna duly
Jana Čurdová
Lena1 píše:KalinkaIvča píše:Lena1 píše:Leni , tak nevím jestli nejsem natvrdlá, ale myslíš, že s ukončením kojení se znovu připomene MS? Jinak nevím …
To máš pravdu , je to krásný pocit.. (pro mne ukončení kojení znamená ještě jiné věci a tak se mi do toho nechce i z toho důvodu![]()
![]()
) teď nevím, jestli někdo pochopil
Nn. O MS to není… tu mám už od půl roku.. No a zrovna dnes zase přišla
Jsou to ty moje věci.. Nechce se mi právě tohle téma sem psát věřejně.. i když bych vás ráda informovala…Chápete? Nikdy nevíte, kdo sem chodí šmírovatNo prostě až odezní kojení, tak Vojta už se mnou nebude denně 24 hodin
![]()
![]()
A už to nebude dlouho trvat a odveze si ho třeba na jeden den..
![]()
![]()
Jojo, tak já jsem to pochopila správně. ![]()
Jenom jsem to sem nechtěla psát…právě pro to…
Takže hezky koj dál a má smůlu.
![]()
allo - Terezka je kouzelná
tak teď mě naprdli na OZP, příspěvek 500 Kč pro dospělé lze čerpat na vitamíny a potravinové doplňky a další, které se nás netýkají. Paní mi řekla, že pokud na krabičce není napsáno potravinový doplněk, tak mám smůlu. V podstatě jde jen o klasické vitamíny. Ještě mi paní řekla, že pokud je tam něco neznámého, tak to nezkoumají a neproplatí. Pokud získáš nového klienta, tak dostaneš kredit 1tis a tam už to jde třeba i na léky. To jsou pěkní vyděračí.
Leno , říkala jsem si, že to asi bude zrovna tohle.
Jiřko , Radeček je šikula s mluvením
K tomu my máme hoodně daleko. A pláč zcela chápu, určitě bych na tom byla stejně.
Sabiko , moc hezké metříky. Už máte výsledky druhých testů?
Klárka mi sem furt leze, poslední dny ji neskutečně láká počítač
Mlátí do klávesnice atd., snad to PC přežije.
Jsem o tom malíři chtěla odepsat už Lucce
No, protože vápno se musí štětkou, tak má Jenda strach, že by tam měl šmouhy. Dneska volal, že už to domluvil, malíř přijde dneska večer a rozhodne. Nejde o toho malíře jako takového, ale zas o to schnutí ![]()
Pro Radku:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Ověřený, fakt nám chutná. A čepka je snad dobrý tlumič. A nefinišujem. To jsou teprve pokojíky. Jak tu v tom musíme bydlet (no mamka navrhovala, ať se nastěhujem k nim, ale na 3 měsíce? nee), tak to všechno trvá. Plán: zařídit pokojíky (malba, koberec, nábytek), stolař namontuje dveře. Počká se do konce března, spíš dubna (reálně počítám s květnem
), vystěhuje se zbytek, vybetonuje se podlaha v obývací místnosti, nechá zatrdnout, ???, nivelačka, korek, vymaluje se a hurá, nastěhujem se. Pak se dodělá a nastěhuje kuchyň, dodělá a přestěhuje ložnice a udělá poslední dětský. Nejhorší fáze je kolem těch otazníků, to se neumím moc představit, ta místnost je vlastně průchozí do pokojíků, takže jak se tam holky dostanou, než beton ztvrdne, fakt nevím. Tak jsem vám to popsala, jak si to plánujem a pak vás seznámím s realitou.
Terezka má pěkný kukuč ![]()
Inge, to zní doooobře. Asi si to poznačím.
A Jituš, asi si umím velice živě představit, jak to u vás vypadá
![]()
Tak u nás smolnej den.
Včera Eliášek kakal asi 5× a pokaždý měl něco černýho v bobečku. Jednou to byly černý skvrny a jednou zas byla půlky normální a půlka černá. Nic ani náznakem tmavýho nejedl a tak jsem se lekla, že by to mohla bejt krev.
Jela jsem za dětskou Dr. (dneska u nás zastupovala nějaká jiná) a ona řekla, že neví co by to mohlo bejt a poslala nás na chirurgii.
Tak jsem tam dojela a zjistila, že nemám peněženku. Tak jsem jela zase domu a doma nebyla. Tak mi došlo, že jsem jí asi nechala včera u kamarádky, která ovšem bydlí na druhym konci Prahy.
Když jsem dojela opět na chirurgii, tak mi pani BLBÁ Dr. řekla, že mi měla obvoďačka udělat testy na to jestlin nemá někde vnitřní krvácení a že mi to musí udělat obvoďačka. Tak jsem tý blbky zeptala, jestli kvůli tomu mám jako čekat do pondělka, když je pátek odpoledne. Tak mně odporoučela na dětskou pohotovost, ať mi to udělaj oni, ale že to je vlastně zbytečný a že ona tam nic nenašla.
Tak jsem nasraná odjela domu. Čekám na další kakání a jestli tam něco bude, tak je pojedu otravovat v noci. ![]()
Inge píše:Leno, chápu, ale… Známí se rozešli, když byly malé 3 měsíce. Ona kojila skoro 2 roky, poté dostal on holčičku poprvé na noc. Jednou to prostě přijít musí a čím později to přijde, tím hůř si na to bude Vojtík zvykat, ne?
Jj. Já tohle chápu. Opravdu… Ale na noc bych mu ho ještě nedala… To bych si netroufla. A Vojtovi bych to taky neudělala.. Vojta tam půjde na noc až sám řekne, že chce… dřív ani náhodou..
Nadruhou stranu si nedokážu představit, že prostě přijde den a noc, kdy se podívám do postýlky a on tam nebude.. Fakt si to nedokážu představit.. To prázdno a ticho… (no a už tady zase bulím) ![]()
Ivco, moc, moc gratuluji!!! Jsem moc rada, ze vam to tak krasne vyslo!!!! V pravy cas. Nebudes muset do prace a odpadnou starosti s jeslickama, co?
A taky jsem zaslzela ![]()
Tak dalsi bude Kitti, a potom ja
Holky a ja nenapinam. Delala jsem si 4 testy a vsechny negativni, tak tehu proste nejsem a asi jsem kvuli kojeni jeden menzes vynechala. My jsme se s Martinem domluvili, ze me oplodni o svatebni noci ![]()
Leni, verim, ze to musi byt velmi tezke. Na tvem miste bych to citila uplne stejne. Na druhou stranu je fajn, ze se o Vojtiska zajima a ze ma maly tatu. I kdyz ja do toho vubec nevidim…
Terko, tak drzim palce, ale myslim si, ze kdyby Eliaskovi neco bylo, tak se to projevi na jeho chovani, bude mit teplotu, a tak… Urcite je v poradku…
allo gratulujem k tehu.My sa sice nepozname,ale určite ak budeš chcieť,tak sa zas zapojiš
.Maš krásnu princeznu.Je kouzelna
Chuďatko si toho za prvy polrok vytrpela… ![]()
Katko ja som to asi nejak blbo pochopila
.Ty chceš do toho vapna pridať barvu?Je to teraz spravne
Ak nie tak som fakt de…
Pametam sa ,že keď sme postavili barak,tak sa tiež maľovalo vapnom.Ja sa tešim jak sa bude robiť Samikov pokojik.To budeč malovať aj on ![]()
Ten recept vypada super.Asi vyskušam.Myryžovy nakyp radi
Leni myslim si,že Vojtik tak skoro bez teba na noc nikam nepojde.Tak neboj.A keď to pride,tak tu budeme my a zvladneš to,jo?A neplač ![]()
Terko fakt super deň
.Snaď je Eliašek OK.Samik kaka,taky Dvojfarebne,ale to ma z železa.Držime všetky palce… ![]()
Jiřko určite to bude po tych 4 rokoch.Myslim to more.Radeček je šikulka jak mluvi ![]()
Asi Samkovi nejak zmenim,ten jeho večerny režim.Včera sa mi nedal ani vykupať.Dala som ho do vane a začal jačať.Už bol unaveny.Tak dnes ho tam skusim šupnuť o 18 a pak dam kašu.Hadam sa tak nezašpini
No uvidime…
Luci , dík ![]()
Terko , Vojta to má taky někdy dvojbarevný.. Ale jasný, nic nepodceňuj.. Jak to vypadá? Je ok?
Pajuleno , tak za měsíc to určo vyjde ![]()
Holky, me stim tehotnenim moc nefandete! Ja chci opravdu az po svatbe. Kdybych byla tehotna ted, tak by to bylo, da se rict, neplanovane. I kdyz to zas tak neresime. Je pravda, ze uz jsem tu psala, ze by jsme uz chteli, ale ja jsem za nas rozhodla, ze se to trochu posouva… Az reknu ted, tak muzete zacit fandit ![]()
dík za pochvalu Terezky, to potěší… ![]()
s mým druhým těhotenstvím je to přesně jak s tím prvním, psychika je fakt věda, když hodně nechci otěhotnět, stane se…
já si teď domluvila od září školu, angličtinu atd…a najednou bum a mám utrum
Jinak holky, nevím, jestli se to tu už řešilo, asi už dávno, protože v tomhle je Terezka fakt zabržděná…já prostě nevím, jak jí naučit jíst kousky v jídle…ona mi sní křupku, sušenku, třeba i okurku pokouše, ale jak má kousky v obědě je to bléééé, fůůůůj, nadavuje jí, odmítá jíst atd…
už jsem z toho docela přešlá, vždyť já jí to učím snad už od 8 měsíce a žádná změna. a to má 8 zubů. Chleba nesní, rohlík nesní, banán…mě už někdy přijde, že mi to dělá snad naschvál…
ono je to taky hodně tím, že to rozhodně není extra jedlík, jídlo do ní musím dost tlačit, ona by si neřekla.