Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:Radka75 píše:petro - zkouška bude taky, uvidíš. Ale hlavně, že je to těhu. Jsem ráno normálně vstala, neoblečená, neumytá, zapla počítač a hledala příspěvek od tebe. Ještě, že vstáváte brzo
tak vám přeji hezký víkendTrochu jsem tušila, že tušíš, protože jsi klidně čekala až na tu sobotu
já chtěla čekat až do zítra, ale manžel mě přemluvil…
a kdy máš termín ty? někdy na začátku že jo? metřík to myslím neukazuje ne? jestli bys to tam neměla dopsat.
a co půjdeme i do října?
jasně, já už jsem tam napsala, i Ála, takže čekáme na vás s Ivčou.
já mám termín mezi 22-25, nejsem si úplně jistá poslední MS
Jiřko -tak ať je autíčko vpořádku a moc vás to nestojí
Kitty.....blahozelam,super!!!!!
![]()
tu je poriadna tehu vlna......kto bude dalsi,planovane alebo neplanovane???...... ![]()
martinaSK píše: Kitty.....blahozelam,super!!!!!a ČO TAK TY???![]()
tu je poriadna tehu vlna......kto bude dalsi,planovane alebo neplanovane???......
alla píše:
holky ahoooojkdyž už to na mě Radka napráskala, tak se přiznám i tady…
stále a pořád Vás čtu, ale ze začátku to s terezkou nebylo vůbec jednoduché, chyběla chuť psát a pak už jsem si připadala, že mezi Vás nepatřím. Prošly jsme si vším, tím že Terinka nechtěla jíst, měla střevní potíže, zažily jsme pobyt v nemocnici, těžký atopický ekzém atd…prostě to bylo lehce na blázinec, ovšem v půl roce věku Terči se to zlomilo a je to moje zlatíčko milované.
Je strašně moc šikovná, chodí, umí fůru slov, je veselá, spokojená a já jsem tááák moc šťastná, že jí mám![]()
no a teď k tomu našemu „miminku“ - bylo neplánované, stále jsem hodně v šoku ale co už…zatím nemám metřík, k doktorovi jdu v pondělí, tak pak uvidíme, ale termín porodu bych měla mít cca. kolem 30. října 2009.
mějte se krásně. Alena
alo, ale dyt tady by ses zase ze všeho vypovídala a hodně z nás problémy s dětma taky mělo a pomohly jsme si navzájem, dokonce se známe už osobně.
Pajulena píše:
Holky, me stim tehotnenim moc nefandete! Ja chci opravdu az po svatbe. Kdybych byla tehotna ted, tak by to bylo, da se rict, neplanovane. I kdyz to zas tak neresime. Je pravda, ze uz jsem tu psala, ze by jsme uz chteli, ale ja jsem za nas rozhodla, ze se to trochu posouva… Az reknu ted, tak muzete zacit fandit
dobrej nápad o svatební noci, aspoň si pochlastáte na hostině. jo s účastí počítáme ![]()
kitty25 píše:alla píše:alo, ale dyt tady by ses zase ze všeho vypovídala a hodně z nás problémy s dětma taky mělo a pomohly jsme si navzájem, dokonce se známe už osobně.
holky ahoooojkdyž už to na mě Radka napráskala, tak se přiznám i tady…
stále a pořád Vás čtu, ale ze začátku to s terezkou nebylo vůbec jednoduché, chyběla chuť psát a pak už jsem si připadala, že mezi Vás nepatřím. Prošly jsme si vším, tím že Terinka nechtěla jíst, měla střevní potíže, zažily jsme pobyt v nemocnici, těžký atopický ekzém atd…prostě to bylo lehce na blázinec, ovšem v půl roce věku Terči se to zlomilo a je to moje zlatíčko milované.
Je strašně moc šikovná, chodí, umí fůru slov, je veselá, spokojená a já jsem tááák moc šťastná, že jí mám![]()
no a teď k tomu našemu „miminku“ - bylo neplánované, stále jsem hodně v šoku ale co už…zatím nemám metřík, k doktorovi jdu v pondělí, tak pak uvidíme, ale termín porodu bych měla mít cca. kolem 30. října 2009.
mějte se krásně. Alena
Jo to je fakt a navíc máš pod nickem psáno, že seš z Prahy, tak co zajít s náma někdy do herničky??? ![]()
tak teď venku dokonale sněží!
Radko, jinak díky za optání, včera to u dr. nebylo moc růžové, a ještě asi dvě hodiny po tom mě bolel nos i zuby a v pondělí a úterý jdu ještě zas…
už vás tím nechci otravovat, však je to pořád dokola.
Bebuska píše:Zas
tak teď venku dokonale sněží!Radko, jinak díky za optání, včera to u dr. nebylo moc růžové, a ještě asi dvě hodiny po tom mě bolel nos i zuby a v pondělí a úterý jdu ještě zas…
už vás tím nechci otravovat, však je to pořád dokola.
Tady nesneži
,ale snehu je tam aj tak dosť
Čakam na Samika,kedy zaspi a musim vytrieť schody,pak sa napapa a pojdeme ven.
Kitty, to je super, velikánská gratulace!!! ![]()
Opravdu mě mrzí, že ten pocit při pohledu na // už nezažiju
Ale všem tady to moc přeju. A jsem taky zvědavá, kdo bude další.
Pajuleno , už se tu nědo ptal, tak se přidám - kdy bude svatba? Ža jako kdy můžeme začít držet palce
![]()
Leni, všechno nej nej k svátku!
Leni, taky přeji krásný svátek a pusinku už ti Vojtíšek dá sám
![]()
Lence vše nej k svátku!
Ráno mi to Vojta opět sprostě vypnul …
Terez, jak Eliášek? Nemáš nové č. mobilu?
Já zase jdu, dneska večer jdeme na maškarní, tak musím dochystat masku.
Knoflice píše:
Lence vše nej k svátku!Ráno mi to Vojta opět sprostě vypnul …
Terez, jak Eliášek? Nemáš nové č. mobilu?
Já zase jdu, dneska večer jdeme na maškarní, tak musím dochystat masku.
Nene Katuško, žádná změna. Volalas? Psalas?
Holky, děkuju moc za přáníčka
![]()
Pusinku mi ráno Vojtíšek dal …ještě v posteli.. ![]()
Kitty moc moc blahopřeji. Já jsem tááák ráda, že nás je víc, alespoň se budeme podporovat v tom, že zvládnout dvě batolátka není problém ![]()
Terezko do herničky s Vámi zajdu, ráda
když mi tu mojí 11-kilovou holčičku Vaši prosincový kluci nebudou ohrožovat, chi chi. ![]()