Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Kitty, moc gratuluju! Teda, holky, krásně jste se domluvily, jen co je pravda
.
Hernička 2.3. - Honzík má prázdniny, takže jedině dorazit s oběma, což by asi teoreticky šlo (teda když budeme zdraví).
žížala píše:Já se snažím vybrat golfky, ale vypadá to, že takové, jaké chci, nedělají. .
no to už právě víme dávno, že takové jaké přesně chceme, nedělají ne?
žížala píše:
Terulko
Jo, to vím, ale na mě jsou moc široké a hlavně nízké, jak psala Pajulenka.Dobrou všem, já se jdu tulit.
jak nízké, dyť se dají vytáhnout ty rukojeti.
mmch nároky máš dost velké a podle mě takové neseženeš, hlavně teda co se týče vysokých golfek.
Pajulena píše:
No vy mi teda davateHolky, bez urazky, ale predstava stada batolat na nasi svatbe........no to bych ji asi radsi zrusila
A nebo ze by jsme se vzali v hernicce?
Brat se budeme v cechach a ne na morave. Bude to nekde u Prahy, ale ted si nemuzu za boha vzpomenout na nazev mesta. A opravdu, aby jste si nemysleli, ze vam to nechci rictBudem tam vlastne na dovolene na tri dny a mezi tim se jakoby mimodek vezmem primo na hotelu. Zadna veselice to nebude (jen rodice a my s Matesem). Obrad chci rychly, vecny (zadne kycovite kecy). Najime se, a potom jdem do sauny
Proste pohodicka bez stresu. Tam jde hlavne o to, ze tam budeme mit trideni program a krasne se zrelaxujem. A ted vite vsechno…
Tak Mates mi tu kouse do nohy, tak jdu radsi pryc, nez tam budu mit diru…
Zatim!!!
obřad je rychlý dycky, manžel oddává, tak to vím. max. 10minut všechno, takže to je lepší u Prahy, to máme blízko.
a koukej nesoukromničit, bo tě chceme vidět
![]()
Inge píše:
Dobré ráno,Kitty, moc gratuluju! Teda, holky, krásně jste se domluvily, jen co je pravda
Hernička 6.3. - Honzík má prázdniny, takže jedině dorazit s oběma, což by asi teoreticky šlo (teda když budeme zdraví)..
klidně vezmi kluky oba ne? teda jestli to psychicky zvládneš. ![]()
čau holky,
Pajulenko - neboj, nevydáme se tam, ale radši to místo dále utajuj ![]()
Inge - ta hernička je 2.3
Petro - my jsme měli obřad rozhodně delší než 10 minut, oddávali 1× za hodinu a vyšlo to jen tak tak
janko - na Čerňáku jsou 3 velké obchody s kočárkama, možná bude lepší, když tam vyrazíte s metrem a naživo si třeba něco vyberete.
Vlaďko - jak ti je???
Terulko - doufám, že eliášek je už Ok a nic to nebylo
tak se zatím mějte hezky, tady pro změnu zase sněží a sněží. Musím odmontovat košík z podkočárku, jinak nevyjedu, neprotahují tady.
Radka75 píše:
Inge - ta hernička je 2.3
Jo jo, já se jen přepsala. V příspěvku jsem to radši opravila.
Manžel dobrovolně odjel s klukama do Globusu na velký nákup, takže mám klid na práci. To se mám, co? ![]()
Pajulena píše:
No vy mi teda davateHolky, bez urazky, ale predstava stada batolat na nasi svatbe........no to bych ji asi radsi zrusila
A nebo ze by jsme se vzali v hernicce?
… za mě se spokojím s fotkama ![]()
Jinak dobré ránko ![]()
Marti , Martinka s Kubkem jsou krásně sladěný
, moc pěkná fotečka…
Inge, to se máš
, spíš bych hodila nohy nahoru ![]()
Pěknou neděli všem.
Noc byla opět děsná. Radečekovi začíná rýma a na spaní se to teda značně projevuje.
Už druhou noc spí hodně špatně. Do toho pořád ty zuby,asi.Je to nateklé.
žížala píše:To z nás bude ajulenka nadšená, mám pocit, že psala cosi o klidné svatbě v kruhu rodinném. A do toho parta matek s rychle a nevyzpytatelně se pohybujícími batolaty.
Jdu dočítat dál.
Terulka píše:
Tak teď tu pro změnu pochoduje po pokoji s autíčkama v ručičkách.Máme dobrej noční program co?!
To teda jo.
Radko , u nás taky sněží
… ale už vlastně kašlu na vyhrnování, však máme doma mužský
, jen ty cesty s kočárem jsou za trest, ještě že máme teréňák ![]()
Terulka píše:Doufám, že Jiřku ty letáky nezavalily.![]()
![]()
No málem.Nějak se nám tu toho nakupilo.Nechala jsem si prodloužit čtvrteční roznos a v sobotu ráno přivezli na pondělí roznos. Takže tu mám 10 druhů. Málem jsem u toho usla.Dneska bude pokračování.Jsem sama skládala 4 druhy.Martin půlil elektroworld.
Dneska už na to budeme dva,tak to bude víc odsejpat.....Navíc v bedně nic nešlo. ![]()