PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
22.2.09 12:03

Nene, to že by to mohla být natrávená krev vím. Nic nového v jídelníčku nemá. Čerstvá krev to není, to znám z Akrimkových zácp, když mu praskal zadeček.

Kdyby něco snědl, tak by to neměl ve stolici 3 dny. :cry: Z bradavkama taky nic nemám. Nic nového jsem do jídelníčku nezařadila. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.2.09 12:08

Jani
To jste si užili. :? Ještě,že mu „jen“ nesedlo a je o.k.
Vím,že šly Poslední prázniny.Já už je kdysi viděla.Celkem to jde.Ale to pokrylo jen cca půl doby skládání letáků.Pak už tam nebylo nic. :(

Terezko
Tak to už fakt nevím.Snad to nic není a jen tě schválně nervuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.2.09 12:10

Martin uspává Radečka.Těsto na rohlíky je hotové,Obývák přestavěný (dostali jsme „novou“ skříň).Brambory se vaří,jdu na řízky a na ty rohlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.2.09 12:11
jirabobes píše:Terezko
Tak to už fakt nevím.Snad to nic není a jen tě schválně nervuje. :wink:

Jo to dělaj s oblibou všichni 3 moji chlapi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.2.09 12:14

Janko - ještě je babyexpert nebo tak nějak a je jich tam fakt mraky, ale to je myslím na té druhé straně než jsou aaa kočárky na ČM. A králík je mňamka, musím ho zase koupit

terko - to je fakt divné, nedával mu náhodou něco akrimek??Asi bych kousek schovala a nechala udělat testy

to slunečné počasí závidím, tady furt sněží a sníh už taky neodhrnujeme, protože je to za chvilku zapadané a zafoukané

Marti - pěkná fotečka

Jiřko - tebe ty letáky jednou zavalí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 12:32

Zase mi to blbne, poslední dobou je to furt. :twisted:

Terulko
A nemůže to být z toho očkování? Nevím, na čem jste byli, ale třeba se to nějak vstřebává? Nic mě už víc nenapadá.

Chlapi stále spí, šla bych taky, ale v tu chvíli by byli oba vzhůru, tak se raděj půjdu koukat na lyžování a zašívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
22.2.09 13:02

terulko…zober plienku a chod k DR… :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.2.09 13:43
Radka75 píše:Jiřko - tebe ty letáky jednou zavalí :-)

Ne ne nezavalí. :lol: Dneska máme poslední várku.Už jsem jim volala,že končím a našla jsem jim za mě náhradu. :wink: :wink: No budou mi ty společné večery u skládání chybět. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.2.09 14:20
Radka75 píše:terko - to je fakt divné, nedával mu náhodou něco akrimek??Asi bych kousek schovala a nechala udělat testy

Nene, Akrimek by mu bez mého svolení nikdy nic nedal. Plínky samozřejmě schovávám, teda ne všechny, ale vždycky tu poslední.
Volala jsem na pohotovost. Mám jít zítra k obvoďačce, aby nechala udělat nějaký testy a pk mě kdyžtak poslala na… (blabla, nepamatuju se jak se to oddělení jmenuje)

Ona že tam to něco čim se to testuje nemá a zase by mně poslala akorát na chirurgii a bylo by to to samý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.2.09 14:21
martinaSK píše:
terulko…zober plienku a chod k DR… :! :)

Marti, to jsem udělala už v pátek :idea: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
22.2.09 15:06
Terulka píše:
martinaSK píše:

a co povedala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.2.09 15:08

Terko, to je zvlastni. Pro klid udelejte ty testy a bude. Uvidis, urcite je vse v poradku… Jinak at uz je rychle zdravucky, kulisek malicky…

Kitti, toz to good luck. Jelikoz uz jsme nahlasili 8 lidi, tak te ceka prelezani plotu :lol: :lol:
Jinak ja mam ty rukojeti porad nahore a stale jsou na muj vkus nizko, ale urcite se s tim da jezdit. Ovsem zizala uz by asi mela problem, stejne jako Martin. Taky jestli chce zizala neco maleho, tak pp by ji asi opravdu nevyhovoval. Je to docela traktor…

Jinak Martin dal vcera gol, tak uz snad prolomil tu smulu letosni sezony. Zatim to stalo za hov.., tak ted uz to bude urcite super :D Jsem se musela podelit o radost. Jeste kdyby vymenili trenera, tak je to idealni :D

A mam par otazek. Chci zacit ucit maleho na kakac a vubec nevim, jak na to. Nemate nejaky tip? Taky, davate prckum uz takove jidla, jake je treba buchta a tak? Jestli treba nevadi, ze to obsahuje kyprici prasek. Maly uz sem tam neco dostane, ale dnes chci pect jen pro nej. Taky jsem se chtela zeptat, jestli uz davate syrovou zeleninu. Treba nastrouhanou okurku nebo mrkev. Malemu davam jen avokado, po tom by se mohl umlatit… Diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.2.09 15:58
martinaSK píše:
Terulka píše:
martinaSK píše:
a co povedala??

Marti, vždyť už jsem to tu všechno popisovala. Poslala mně na chirurgii. Ona sama řekla, že neví co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 16:15
Pajulena píše:

Kitti, toz to good luck. Jelikoz uz jsme nahlasili 8 lidi, tak te ceka prelezani plotu :lol: :lol:
Jinak ja mam ty rukojeti porad nahore a stale jsou na muj vkus nizko, ale urcite se s tim da jezdit. Ovsem zizala uz by asi mela problem, stejne jako Martin. Taky jestli chce zizala neco maleho, tak pp by ji asi opravdu nevyhovoval. Je to docela traktor…

A mam par otazek. Chci zacit ucit maleho na kakac a vubec nevim, jak na to. Nemate nejaky tip? Taky, davate prckum uz takove jidla, jake je treba buchta a tak? Jestli treba nevadi, ze to obsahuje kyprici prasek. Maly uz sem tam neco dostane, ale dnes chci pect jen pro nej. Taky jsem se chtela zeptat, jestli uz davate syrovou zeleninu. Treba nastrouhanou okurku nebo mrkev. Malemu davam jen avokado, po tom by se mohl umlatit… Diky :wink:

Robik už buchtu měl, sice vždycky kousek, ale dobrý, knedlík taky.
nočník neporadím, Robika moc nezajímá, občas na něm sedíme, spíš s mámou, ona si s ním hraje… ale moc nevnímá, když se tam vyčůrá

k těm golfkám - Pavli asi máš pravdu, ale Janka má moc nároků a obyč golfky s těmito věcmi určitě nesežene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.2.09 16:22

S temi naroky by ji mozna vyhovoval Bugabboo Bee. Jo ale cena je teda nevyhovujici :) Me ted spetne mrzi, ze jsme se na nej nejeli alespon podivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí