Poradna duly
Jana Čurdová
Pajulena píše:Tak Mates mi tu kouse do nohy, tak jdu radsi pryc, nez tam budu mit diru…
Zatim!!!
Tak u nás konečně vysvitlo sluníčko.....Je to tam jak dělané na procházku.Ale na to jsem grogy a na Raďulku něco leze. ![]()
Dobre ránko.Samik sa v noci zobudil 2×
Asi to bude fakt zubom.Predtim som tie zuby nejak nevnimala,lebo stejne v noci bol 150× hore.Teraz to je jak za trest.Už aby boli všetky von
Je v postielke,lebo si pretieral oči a bol vztekly.Tak som zvedava či zaspi,lebo potrebujem variť a s nim to neide
Ivčo odkedy mame paušal,tak sme učet ešte 500 nemali.Sice raz hej,lebo to som bola cely mesiac na SK
A teraz čo je Adam preč,tak pod 2000 je to malokedy.Tak sa to snažime znižiť aspoň na tu 1000.Ale keď sme mali kredit,tak to sme si dobili obaja za 200 a museli s tim cely mesiac vystačiť ![]()
Jani tak to som nevedela,že je taky problem s golf. keď je človek vysoky.Asi mam šťastie že som nižšia
Držim palce aby si našla čo chceš ![]()
Marodi rychlo sa uzdravte!!!!
Počasie: tak tuslnko nesvieti a ani mraz velky nie je.Včera to tu talo a jak sme boli vonku,tak asi pol metra zamnou spadol rampouch.
Keby som šla pomalšie,tak je pome alebo po Samikovi. ![]()
Henten nespi.Tak mu idem urobiť svaču a pustiť Teletabis ![]()
KalinkaIvča píše:Leni , aha, vidíš, já myslela že už se občas s Vojtíkem vídá, samozřejmě v tvé přítomnosti. No, jednou k tomu dojít musí, určitě to zvládneš, ikdyž to bude těžké
A všechno nejlepší k svátku!!!
Ivčo, vídá.. v mé přítomnosti jo.. jezdí sem za ním..
Děkuju za přání ![]()
Krásnu nedeľu prajme
predovšetkým chcem zablahoželať Petre, hlavne bezproblémové tehotenstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby vy ste sa museli dohodnuť ![]()
Ivčo, ty už neodhrňuj, máš chlapov
Maťa, pekná fotka
Jirko, až je Radečkovi lepšie
a u nás bolo ráno -20 a máme konečne slnečno
tak lukáška som už šupla do postieľky až môžeme ísť poobede vonku
Hezké dopoledne!
Tak u nás noc nic moc. Usnula sem tak kolem 2h.
(na AXN dávali Dr. House 2 díly) ![]()
No a Eliášek se probudil před 6h a fajroval jak blázen a kašlal a kašlal a kašlal.
Hlavně mu bylo fakt mizerně a pořád kňoural. Tak jsem mu svlíkla overálek a nechala ho jenom v bodýčku, dostal Panadol a priznic na krček a nakonec i prso neb jinak se mu nepodařilo usnout. No byli sme vzhůru něco přes hodinu, pak jsme zase usnuli. Vstávali sme před půl desátou. ![]()
Od rána je mu už líp, teplotku nemá, tak snad bude dobře a byla to jenom reakce na to očkování.
Teď zrovna bije bráchu a křičí AU.
A taky mu svlíká triko na zádech a sonduje kde má tu pihu kterou tam mám já a ne Akrimek.
![]()
Jo a pod tim aftíkem co má Eliášek v pusince už se proklubal 10 zoubek Jiřinko prosím do tabulky.
Terulka píše:Teď zrovna bije bráchu a křičí AU.![]()
![]()
A taky mu svlíká triko na zádech a sonduje kde má tu pihu kterou tam mám já a ne Akrimek.
![]()
Holky tak jsem ho právě přebalovala a to černý v tom kakání stále.
![]()
Už mám z toho fakt nerva. Nechci plašit, ale už je to 3 dny.
Už jsem se koukala do knížky.Ani tam nic není.Tchýně říkala,že pokud by měl poraněné třeba střeva nebo něco,tak by tam byla čerstvá krev. Že buď něco snědl nebo je to natrávená krev.Nemáš prasklé bradavky?
Hezké poledne,
oba chlapi spí, měli jsme bojovou noc, Matík nad ránem blinkal, celá postýlka i on byla špinavá, ale hned se smál, tak mu asi nesedlo mlíko.
Překvapilo mě, jak rychle se člověk probere z hlubokého spánku a je schopen fungovat, když jde o vlastní dítě. Matík trochu kuckal, jak to vdechl a srazili jsme se s Honzou nad postýlkou během vteřiny.
Inge
to se máš, tak aspoň u práce ty nohy nahoru.
Kitty
Já vím, že jsem náročná, mám to v povaze. ![]()
Radko
Dík za tip, už máme naplánováno, že příští sobotu vyrazíme do aaakočárky. Chtěla jsem jen první nástřel.
Ivčo Žádný sníh, ať se snaží manžel, když je kanec. ![]()
Jiři
Včera šly poslední prázdniny-slaďák, ale točili to částačně ve Varech, tak se to dalo, jsem při tom šila. ![]()
A víc nevím, jdu dodělat králíka na oběd.