PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
22.2.09 22:11
e.v.a. píše:
Luci, já si koutek namažu Framykoinem a za chvíli mám pokoj :wink: a pardon za vstup, opět už mě svrběly prsty :oops: 8)
:lol: :lol: Diky evi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.2.09 22:23

No a ještě vám něco písnu k té naší víkendové „akci“ snad vás tím nebudu otravovat :roll:

Tchýně se rozhodla že mě zdrbne(přitom si rozumíme a nikdy jsme snad něměli tolik výstupů co za tento víkend)tak jen výběrově vám napíšu ty „nejlepší“ dvě lahůdky,1.chtěla být u toho když jsem malému kontrolovala cukrovku(musíme to po tom průjmu ještě hlídat,ale je to supr a Filda je machr má to stále dobrý,pravidelně a podle předpisů papká a pije)no a tchýňka nad ním ronila slzy,že mu tím šíííleně ubližuju a co jsem to za mámu že do něj dokážu píchat „bezdůvodně“ a s úsměvem na tváři 8O :evil: (jako by mi to dělalo dobře a já to dělala pro radost!!! :evil: :evil: :evil: )
2.perlila taky v jídle (neříkám že Fildovi nedám nikdy nic mimo jídelníček,to ne,dám mu občas kousek buchty,hoř.čokolády atd…,ale vždy podle toho co zrovna jí,jakej má sled jídel,pití atd. prostě se to musí taky pohlídat jestli ho nechci mít v budoucnu na inzulínu) no a ona když jsme přijeli zrovna dodělala domácí koblížky :-) má je výborný a cukrovala je zrovna když jsme přišli a já jí řikám jestli by nechala 2 bez cukru že bych je druhej den zkusila Fildovi zakombinovat do jídelníčku!!!
No a manža šel pomáhat hasičům připravit ples a tak jsme se domluvili (tchýně se nabídla ať jdu s ním,že děti uložejí,pohlídají a ať se jdem pobavit) a tak jsem vyrazila s ním. Přišli jsme kolem 1 v noci a tchýně na nohou a Filda bulíkoval,já řikám to je divný,vždyť vždycky tak krásně spí a dneska tak vyvádí a ona mě šokovala: „On prďolka měl koblížek,on ho tak chtěl a řikal mňam mňam“ tak jsem nastartovala a ona mě uzemnila slovy: „ty mu nic nedopřeješ,vždyť měl jen 3“ :evil: :evil:

Nebudu se rozčilovat znovu. Šla jsem spát,prďolka měl prdíky celou noc a ráno jsem jí vysvětlila že ty dvě nepocukrovaný tam zůstali,takže on měl cukrovaný a to by fakt neměl a že je chvilku po průjmu a ona mu dá čerstvý koblihy a na noc,měl príma večeři.

Ale co si stěžuju,já se bavila s kamarády a šmudla se chudák kroutil po koblihách v křečích :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.2.09 22:35

Ty jo Hani… :( Tak to by ma taky vytočilo :( Chudačik maly :( Hnaď som si spomenula ako dal Adam Samikovi parek a on pak v noci 2h řval.Snaď sa mu ta cukrovka nepohorši.Mňa dosť štve,keď je niečo važne a druhy si z toho robia „nič“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.2.09 22:40

To mě právě Luci taky štve :evil:

Všude vypráví jak je Filda nemocnej že má cukrovku (mi jsme se s manžou dohodli že to není akutní tak to na potkání nevyprávíme,aby pak neměl problémy např.ve školce aby z něho nedělali jen chudinku) bulí nad ním pokaždý (docela chápu,když je mi ouzko tak nad tím bulím taky,ale jinak nemá to hrozný tak jsme s tím smířený) a na druhou stranu udělá tohle,tak jsem byla fakt vytočená a vyčítala si že jsme nezůstali radši doma :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.2.09 22:42

Jdu do pelíšku,manža mě láká.

Tak hezkou dobrou noc a pa zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 23:08

Sabiko
To by mě tedy vytočilo maximálně. U nás by to bylo jen z principu, ale Fildovi jde přeci o zdraví. To nechápu, určitě ho má moc ráda a vlastně mu ubližuje. :roll:
Kočárek bude určitě na některých fotkách na rajčeti, nějaký vyštrachám.

Marti
Koukala jsem, ale ještě tam nebyly a pak jsem zkejsla ve vaně. Jdu se juknout teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 23:21

Sabiko
tak tu jsou.
Kočárek s Matíkem a tatínkem v Písku na Juditině mostu
http://img1.rajce.idnes.cz/…PB020076.JPG /> a první vyjížďka s týdenním Matíkem v hlubokém
 http://bozetech.rajce.idnes.cz/…IMG_0816.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 23:28

Marti . krásné výtvory,kombinace černá-červená je krásná a rocková je určitě :lol: …držíme pěsti a pak se pochlub s umístěním :wink:

Luciku , dobrá je kalciová nebo zinková mast + vnitřně B vitamín. Ať Tě to dlouho nezlobí …

Moje vybrané golfky se nikomu nelíbí :? , ale mě jooo :-P :D a to je důležité, že :wink:

Malej pláče, jdu za ním, zlobí ho ty zoubky, už jsem mu dala medicínku. Snad brzo zabere, bobíšek…

Tak zbytek zítra, dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 23:31

Jo, ještě si neodpustím, Hani , tchýni bych bacila!!!! A jste šikovní, že hezky držíte cukr. I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 23:34

Ivčo
Jsem to nějak přehlédla, které se ti líbí? Kromě těch zopáckých?

A jdu taky do pelíšku, nějak jsem po tom víkendu spíš unavená, než odpočatá, jsem zvědavá na ten týden. :lol:
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.2.09 00:07

No Hani, zabit!!! Tak je blba, nebo co? Uz bych ho s ni nikdy nenechavala a rekla bych ji to. Ze maleho nikdy nedostane. :evil: :evil:

Marti, moc hezke…

Zizalko, ten tvuj muz je opravdu obr. Maly ma pekne predpoklady. Bude urcite kus chlapa. To se holkam libi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.2.09 00:08
e.v.a. píše:
pardon za vstup, opět už mě svrběly prsty :oops: 8)
:lol: :lol:

Luci
Namaž si to bepanthenem nebo čímkoliv hojícím co má Samko na opruzený zadeček. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.2.09 00:16
Pajulena píše:
Bude urcite kus chlapa. To se holkam libi :wink:

Mě nee. :P :lol: Já mám ráda malé. 8) Martin měří 167cm.Já kolem 164.

Hani
To je super,že je průjem pryč.
Tchýni bych bacila. :evil: Normálně jsem se při tom čtení rozčílila. Ona snad nemá rozum. :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.2.09 00:19

Ještě něco jsem chtěla,ale už nevím co.

Letáky máme hotové.Ještě to roznesem,v úterý.A konec. :(

Jdu si zaplavat a spát.Přeju pěkné pondělí.
Dobrou a kidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.2.09 06:40

Ach jo, právě se mi neodeslal příspěvek (spadla mi wifi :evil:), takže znova…

Dobré ránko,

Moc byla překvapivě klidná :D, Ondra dokonce ještě spí 8O 8O 8O. Manžel za chvíli odjíždí na služební cestu na Slovensko, takže budeme 2 dny válčit doma sami. Honzík se moc těší do školky, pořád se ptá, jestli tam už bude jeho holka (Adélka) :D, už asi měsíc se tam nepotkali.

Hanko, tchýně mě fakt dostala. To nemá rozum nebo neví, co je to cukrovka?

S golfkami neporadím a jsem moc ráda, že je už řešit nemusím.

Jiřko, poslední várka letáků? Tak si ji užij 8).

Radši to odešlu, aby mi to zase nespadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí