PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
23.2.09 07:46

dobré ránko,
i já jsem tu v takovou brutální dobu. :lol: Už vás mám skoro místo snídaně. :lol:

Jiři
To jsi mě trochu uklidnila, že tobě se Matík líbit nebude. :lol: :lol:

Inge
To tedy Honzík začíná brzy.

Mějte se hezky, my máme dnes návštěvní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.2.09 08:14

Ahoj holky,

toho zas bylo na čtení a pár lepších, co? :evil: Hani, držím palce, aby tchyni došlo, co to provedla. A ať z toho Filda nic nemá (teda snad to v tu noc stačilo). Já osobně nejsem dostatečně asertivní, abych tchyni do očí řekla, že už svoje vnouče nedostane, pokud bude dělat takové hovadiny. No, s tou svojí nevycházím ideálně, ale něco takového (v našem speciálním provedení) by si nedovolila. Aspoň jsem o tom přesvědčená, ona je z Vojtěcha dost vyplašená. 8) Jestli já to dobře chápu, tak se dá nebezpečí cukrovky zažehnat správnou stravou? Že se ještě může stát, že to nebude doživotní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 08:19

Dobré ráno!

Tak a teď baby raďte… dnešní kakání bez černot. Nevim jestli k tý doktorce mám teda chodit.
Nicméně mám pocit, že budu radši bláznivá matka, než abych něco zanedbala. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.2.09 08:21

A co se týká kočárků - podle mě se u těch dražších platí hlavně za značku a s nějakýma komforníma jízdníma vlastnostma si na mě nepřijdete. A zabulienko , prodala bych ho co nejpíš, továrny chrlí novější typy a později by ho už nikdo nemusel chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.2.09 08:22

Terez, já bych šla, chtěla bych vědět, co to bylo. Plínu nějakou máš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 08:25

No právě, mě to zajímá co to bylo. Radši se dozvim, že nic, než abych tu seděla a dumala, jestli jsem tam neměla jít.

Plínku mám včerejší poslední a tam je toho zrovna hodně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.2.09 08:27

Tak mazej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 08:31
Knoflice píše:
Tak mazej!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Už mlčim, už mlčim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
23.2.09 08:55
Knoflice píše:
Ahoj holky,toho zas bylo na čtení a pár lepších, co? :evil: Hani, držím palce, aby tchyni došlo, co to provedla. A ať z toho Filda nic nemá (teda snad to v tu noc stačilo). Já osobně nejsem dostatečně asertivní, abych tchyni do očí řekla, že už svoje vnouče nedostane, pokud bude dělat takové hovadiny. No, s tou svojí nevycházím ideálně, ale něco takového (v našem speciálním provedení) by si nedovolila. Aspoň jsem o tom přesvědčená, ona je z Vojtěcha dost vyplašená. 8) Jestli já to dobře chápu, tak se dá nebezpečí cukrovky zažehnat správnou stravou? Že se ještě může stát, že to nebude doživotní?

Brý ránko všem!

Já právě byla přesvědčena o tom že by nic podobného také neudělala,normálně bych tomu neuvěřila,mi s tchýňkou vycházíme velice dobře je to taková moje druhá mamka (ikdyž moje je jedinečná :lol: ) jenže jí to asi opravdu zatmělo mozek nebo co jinak ví co Fildova dieta zahrnuje a že když mu chcem něco dopřát tak musím vážit a počítat stravu.A hlavně hodně pít no a to Filda chlastá statečně.

K cukrovce,hodnoty se drží kolem 6 což je u nás v normě,dokonce i po těch koblihách to nenaskočilo,ráno potom měl 6.4 tak jsem ani do ní už neprudila ale myslím že co jsme si řekli tak už bude vědět že fakt NE bez mého vědomí.
Dieta Fildovi drží hladinu cukru,kdyby měl nějaké výkyvy nebo záchvaty tak by musel na inzulín a to bychom neradi,docházíme do poradny pro cukrovkáře a tam se to dr. líbí(je to naše paní dr. takže nás zná a je s Fildou spokojená jak se drží) takže vážím (teď už moc ne,už to mám v oku) a počítám potraviny (sacharidy v nich) no a naučili jsme se jíst všichni nízkotučný jogurty,mazat nízk.másla,sýry atd...... Vaříme bez soli a většinu bez cukru (popř. umělé sladidlo),dia sušenky nevyjímaje.

Měla jsem ze začátku pocit že to nezvládnem, ale je to úplně v pohodě a jen se modlíme aby se to nezhoršilo (dr.říkala že v pubertě to bude horší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.2.09 08:59

Dobré ráno všem.
Dnešní noc byla lepší. A ráno jsem mohla poležet.Mám děti doma. :D

žížala píše:Jiři
To jsi mě trochu uklidnila, že tobě se Matík líbit nebude. :lol: :lol:

Sice na mladší jsem,ale to už by bylo moc.Takže veliký a mlaďoučký? Ne ne neberu. :lol: Ale jinak to bude kořen. :wink:

Terezko
Taky jsem zvědavá proč to měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 09:42
žížala píše:
Já mám x-landera XA a taky se mi líbí.

zabulienko
Já se na Jané koukala na ty golfky a vadí mi, že mají malou, nepřetahovací boudičku. Ale líbí se mi asi víc nž inglesiny. No je to věda.

luci
Jaké máš golfky ty?

kačko
Tak si užívej, to musí být paráda.

Marti
Je to zajímavé, takové jinačí, než jen srdíčka a tak. Jdu se podívat i na ostatní. :wink:

Kačka má dobré golfáče - cosatto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 09:43
LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik :( :( :( Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna :wink:

už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.

Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 09:50

Terko koukej k dr. mazat

Hani - tchýni bych vynadala, i když máte dobrý vztah a ještě bych řekla, že malý měl celou noc bolavé bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.2.09 12:12
kitty25 píše:
žížala píše:
Já mám x-landera XA a taky se mi líbí.

zabulienko
Já se na Jané koukala na ty golfky a vadí mi, že mají malou, nepřetahovací boudičku. Ale líbí se mi asi víc nž inglesiny. No je to věda.

luci
Jaké máš golfky ty?

kačko
Tak si užívej, to musí být paráda.

Marti
Je to zajímavé, takové jinačí, než jen srdíčka a tak. Jdu se podívat i na ostatní. :wink:
Kačka má dobré golfáče - cosatto

tie sa aj mne pacia…a ktoru farbu ma,cervenu alebo ciernu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.2.09 12:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat