Poradna duly
Jana Čurdová
Vsak ja se nerozciluju. Me v posledni dobe dokaze rozcilit jen to, kdyz Mates rano vstava pred patou ![]()
Samik ešte spi.Pred 2h spapal polku bananu a cele jabko,tak snaď ho to zasytilo ![]()
Pajulena píše:tak to by ma taky ročililo.Čakam to zajtra.
Vsak ja se nerozciluju. Me v posledni dobe dokaze rozcilit jen to, kdyz Mates rano vstava pred patou
Pajulena píše:
Vsak ja se nerozciluju. Me v posledni dobe dokaze rozcilit jen to, kdyz Mates rano vstava pred patou
uf…tak to by me dorazilo…my jinak vstavame v devet, dnes v pul osme a v poledne jsem spala s Lucinkou…
ad… slavne osobnosti…neresim, pokud s nimi netravim vetsinu z 24 hodin kazdy den…tudiz resim jen Berta, Lucinku a naseho kocoura ![]()
tedy ten kocarek je vazne zajimavy… musim ho nekde okouknout nazivo… a libil by se mi ten z nove kolekce 09, ten, cos sem dala Kitty na obrazku ![]()
Ahojda,
tak jsme konečně doma, Matík putoval rovnou do vany a já si chci na chvíli sednout, mám dost.
Začala jsem dočítat.
Kitty
Na cossato kouknu. Dík, že mi pomáháte, já jsem fakt s výběrem marná. ![]()
Marti
Koukala jsem na tvé odkazy, jen fakt nerozumím těm cenám. ![]()
Jdu číst dál.
AHoj holky,
tak jsem tu,… četla jsem si vás, ale nějak…
no to je fuk, koukala jsem na fotky ze scrapbooku, nádhera, to bych skoro až chtěla vyzkoušet,
… ostatní fotky taky parádní…
kočárky okoukávám s váma, ještě že jste tak aktivní
marodi snad nepřibyli, naopak, Eliášek je taky, zdá se, v pořádku, to ej dobře, snad tam nic nebude, a Hani , tchýni bych chytla za tohle pod krkem, aby si pamatovala, z toho se mi zvedl adrenalin, ti řeknu..
Jiři , zítra poslední letáky, tak ať si to užiješ a neboj, s manžou si „najdete“ jiné věci pro společné večery
![]()
nějak teď nevím…
dikes za pochvaly Locka…
![]()
Ivco…sutazime v dizkusii listopad 07 a ta je zamknuta,takze boduju len tie co maju pristup… ![]()
zizalko…oni tie ceny su preto take,lebo o ozajstnu cenu im musis napisat …tam su len od blba cisla…neviem preco to tak je…asi chcu vediet ci je o ne zaujem…
neviem…
moja skorosvagrova caka tretie miminko a druhe dietatko jituska bude mate este malo rockov tak riesi tiez kocik tamdemak a chcela by ten phils co davala kitty odkaz…tento novsi model je lepsi od stareho,je tam rozdiel v strieske,na starsom modely je mensia…takze 09 je lepsi ale i drahsi…
Tak Samik sa presunul na druhu stranu postielky a spi ďalej ![]()
Hani pekny novy metrik.Aj Samikovisa páči.Keď som mu to ukazala,tak na neho ukazoval a smial sa ![]()
Dik za rady ohľadne kutiku.Bactroban došiel (to tie moje bradavky
)Framikoin si zobral Adam a Zinkova masť mi to vysuši a len čo otvorim pusu tak praskne
.Našla som Infadolan,tak snaď pomože.Aspoň to tak po ňom neboli a nepraska ![]()
Mati tak to je škoda,že tam nemožeme.Hneď by si vyhrala
![]()
Pajulena píše:
tak to by mě přímo nas…, ale vydrž, bude líp
Marti ano je dražší, ale lepší konstrukce, já už ho okoukala naživo i se dvěma dětma a vyzpovídala maminku, co s ním jela
Enio - kočárek okoukni, už je tu víc prodejců, tak ho určitě někdo bude mít.
se musím přiznat,že teda scrapbooky jdou nějak mimo mě, protože bych to popsala jako obrázek s fotkou - líbí se mi. ráda se učím nové věci, ale nějak mám takovou nějakou hranici a některé další technické vychytávky viz. Martininy se učit nějak nehodlám a doufám, že budou i hodní lidi, kteří mi to někdy udělají až to budu potřebovat ![]()
Ivčo
Promiň s těma golfkama, všimla jsem si, ale pak na to úplně zapomněla. ![]()
Pajulenko
Tedy Matík vstává většinou po šesté a to úpím, tak u vás a Inge to musí být fakt mazec. Vydrž.
Těhulkám přeju, že jim není špatně, já jsem to odblila (pardon
) všechno za vás, když jsem čekala Matíka. ![]()
Darinka taky není můj šálek kávy. ![]()
A víc nějak nevím, jdu na vodáky, moc se mi ten seriál líbí.
kitty25 píše:
kde je Jiřka?
A kde je Jan Tleskač? ![]()
Asi jsou oba zavalený letákama. ![]()