PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
23.2.09 18:35
kitty25 píše:
neznám Pajuleno, ale chová se tak
asi tak :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.2.09 18:38

Vsak ja se nerozciluju. Me v posledni dobe dokaze rozcilit jen to, kdyz Mates rano vstava pred patou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:38

Samik ešte spi.Pred 2h spapal polku bananu a cele jabko,tak snaď ho to zasytilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:42
Pajulena píše:
Vsak ja se nerozciluju. Me v posledni dobe dokaze rozcilit jen to, kdyz Mates rano vstava pred patou :roll:
tak to by ma taky ročililo.Čakam to zajtra. :roll:
Zajtra vonku neidem ani za svet kym sa nevyspi doma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
23.2.09 19:06
Pajulena píše:

uf…tak to by me dorazilo…my jinak vstavame v devet, dnes v pul osme a v poledne jsem spala s Lucinkou…

ad… slavne osobnosti…neresim, pokud s nimi netravim vetsinu z 24 hodin kazdy den…tudiz resim jen Berta, Lucinku a naseho kocoura 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
23.2.09 19:07

tedy ten kocarek je vazne zajimavy… musim ho nekde okouknout nazivo… a libil by se mi ten z nove kolekce 09, ten, cos sem dala Kitty na obrazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.2.09 19:09

Ahojda,
tak jsme konečně doma, Matík putoval rovnou do vany a já si chci na chvíli sednout, mám dost.

Začala jsem dočítat.

Kitty
Na cossato kouknu. Dík, že mi pomáháte, já jsem fakt s výběrem marná. :roll:

Marti
Koukala jsem na tvé odkazy, jen fakt nerozumím těm cenám. :lol:

Jdu číst dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.09 19:09

AHoj holky,
tak jsem tu,… četla jsem si vás, ale nějak…
no to je fuk, koukala jsem na fotky ze scrapbooku, nádhera, to bych skoro až chtěla vyzkoušet, :lol: … ostatní fotky taky parádní…
kočárky okoukávám s váma, ještě že jste tak aktivní

marodi snad nepřibyli, naopak, Eliášek je taky, zdá se, v pořádku, to ej dobře, snad tam nic nebude, a Hani , tchýni bych chytla za tohle pod krkem, aby si pamatovala, z toho se mi zvedl adrenalin, ti řeknu..

Jiři , zítra poslední letáky, tak ať si to užiješ a neboj, s manžou si „najdete“ jiné věci pro společné večery :lol: :wink:

nějak teď nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.2.09 19:22

dikes za pochvaly Locka… :wink: :D

Ivco…sutazime v dizkusii listopad 07 a ta je zamknuta,takze boduju len tie co maju pristup… :)

zizalko…oni tie ceny su preto take,lebo o ozajstnu cenu im musis napisat …tam su len od blba cisla…neviem preco to tak je…asi chcu vediet ci je o ne zaujem… :? neviem…

moja skorosvagrova caka tretie miminko a druhe dietatko jituska bude mate este malo rockov tak riesi tiez kocik tamdemak a chcela by ten phils co davala kitty odkaz…tento novsi model je lepsi od stareho,je tam rozdiel v strieske,na starsom modely je mensia…takze 09 je lepsi ale i drahsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 19:48

Tak Samik sa presunul na druhu stranu postielky a spi ďalej :lol:

Hani pekny novy metrik.Aj Samikovisa páči.Keď som mu to ukazala,tak na neho ukazoval a smial sa :lol:

Dik za rady ohľadne kutiku.Bactroban došiel (to tie moje bradavky :roll: )Framikoin si zobral Adam a Zinkova masť mi to vysuši a len čo otvorim pusu tak praskne :roll: .Našla som Infadolan,tak snaď pomože.Aspoň to tak po ňom neboli a nepraska :)

Mati tak to je škoda,že tam nemožeme.Hneď by si vyhrala :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 19:49
Pajulena píše:

tak to by mě přímo nas…, ale vydrž, bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 19:52

Marti ano je dražší, ale lepší konstrukce, já už ho okoukala naživo i se dvěma dětma a vyzpovídala maminku, co s ním jela

Enio - kočárek okoukni, už je tu víc prodejců, tak ho určitě někdo bude mít.

se musím přiznat,že teda scrapbooky jdou nějak mimo mě, protože bych to popsala jako obrázek s fotkou - líbí se mi. ráda se učím nové věci, ale nějak mám takovou nějakou hranici a některé další technické vychytávky viz. Martininy se učit nějak nehodlám a doufám, že budou i hodní lidi, kteří mi to někdy udělají až to budu potřebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 19:58

kde je Jiřka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.2.09 20:01

Ivčo
Promiň s těma golfkama, všimla jsem si, ale pak na to úplně zapomněla. :oops:

Pajulenko
Tedy Matík vstává většinou po šesté a to úpím, tak u vás a Inge to musí být fakt mazec. Vydrž.

Těhulkám přeju, že jim není špatně, já jsem to odblila (pardon :oops: ) všechno za vás, když jsem čekala Matíka. :lol:

Darinka taky není můj šálek kávy. :wink:

A víc nějak nevím, jdu na vodáky, moc se mi ten seriál líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 20:01
kitty25 píše:
kde je Jiřka?

A kde je Jan Tleskač? :lol:

Asi jsou oba zavalený letákama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit