Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:Knoflice píše:Katko, kdybych to ale nečekala, tak bych to asi nepoznala.....
Hani, tak to ještě jde, i když celoživotní dieta je pěkná otrava.Terez, plínku - jako novou dávku?
Petro co ty? Víc unavená, natěšená? Jak jsi myslela,žes to tušila? Já nikdy nepoznala,že jsem v tom, tak mě fascinuje, že tohle někdo pozná.
Vojtěch už druhý den občas jde, jako by ho nohy neunesly. Tak nevím, jestli si ze mě dělá prdel, nebo mu něco je.
Já jsem to u Gabky poznala.
U Kuby nee.A u Radečka se mi zdálo,že mám na testu //.Tak jsem po probuzení testla.
Terezko
To ti nedala pytlíček? Jsou takové s lepítkem.Mu ho tam strčíš a dáš plkínku.A jak čůrá,tak do pytlíčku.
Enio
To je moc dobře,že se to lepší. ťuk ťuk ťuk
Koukam,že Janka dělala medovník.Já ho dělala prvně minulý týden a moc se mi nepovedl.Měla jsem to strašně sladký,sice se snědl,ale nic moc.Jestli máš nějký osvědčený recept,tak ho prosim písni.Dík,
kitty25 píše:
kde je Jiřka?
Jéééé,díky,že se ptáš. ![]()
Jiřka uspávala Radečka a dočítá.A asi brzo bude vdova a bude sedět za vraždu. ![]()
Bebuska píše:
jj, Jiřku bych taky tipovala sedíc u letáků
Ha,špatný tip. ![]()
Jojo,autíčko jezdí.Mám v kufru druhpu plně nabitou baterku a když tak je přehodím.Aspoň do doby,než to Martin opraví.
Jejda Inge ,moc se omlouvám.
Přeju ti všechno nej nej nej k narozeninám,hodně štěstí,zdraví lásky a splnění všech snů a přání.
Jiři,hlavně,že to jede.Dětičky maj prázdniny,že jsou doma?
Já se pokusila dočíst ještě pár stránek.
Fotky jsou moc pěkný.
Terezko,jsem zvědavá,jestli přijdou na to z čeho to bylo ![]()
Hani,tchýně je tedy expertka
.To je ostrach jí ho tam nechat hlídat,aby ho necpala něčim,co nemůže.
Enio,už jsem poslala taky bodíky,snad to pomůže
.
Jdu do pelíšku,přeju dobrou noc.
Jojo,děti mají prázniny.Školka sice jede (polovina tříd),ale já jsem si je chtěla nechat doma.
Tak jsem tu zpět, medovníky upatlané a já trubka zapomněla nakynuté těsto v pekárně, tak ještě dopékám chlebík.
Jiři
Co ti martin provedl?
Vladi
Udělala jsem jeden klasiku-zkaramelizované salko a máslo, navrh oříšky, mě to taky přijde dost sladké, ale Honza to má rád. A druhý jsem naplnila krémem-2 lžc hrubé mouky svaříš ve 2dcl mléka na kaši, přidáš 120g cukru moučka a 120g másla a můžeš 1 pytlík vanilkového cukru. Apláty z druhé strany jsem potřela rumem. ![]()
Jdu douklidit kuchyň, vypnout chleba a konečně spát.
Dobré ráno!
Dneska jsem tu první?
Včera byl náročný den, tak jsem se ani neukázala. Byli jsme celé dopol. v herničce, na cvičení a přednášce o botičkách (kdyžtak pak napíšu postřehy). Odpol. na procházce s krosničkou a na nákupech.
A dneska nám Matýsek přichystal pěkné ráno - vypadl z postýlky. Tak nevíme, co teď s postýlkou dám, jestli už mu to snížut, ay si vylezl sám anebo ji ještě nějak snížit (asi bychom tam museli přivrtat další dírky, protože už snížit nejde). Matýskovi nic není, má jen modřinu na čele, vůbec neplakal a hrál si s novýma lyžičkama. Takže asi přepadl nějak šikovně.
Inge k narozeninám přeju vše nej!! Se mi o tobě zdálo, jely jsme vlakem a ty jsi povídala, že jsi původem od Brna z nějaké dědiny, studovala jsi v Ostravě a tam ses seznámila s manželem
.
Matějům vše nej k svátku!!
Dobré ráno!
Inge píše:
Dnes mám tak trochu kulaté narozeniny, manžel je až do zítřka večera na služební cestě a podle počtu přání, které jsem dnes celkem obdržela, mám pocit, že na mě všichni asi zapomněli.
Když teď napíšu, že jsem měla pocit, že někdo tady má narozky, tak to bude znít trapně. No byla jsem líná hledat tabulku …
Tak
![]()
No ty P & t jsou dobré, i naživo se mi moc líbil a cena mi přijde ucházející.
Přišlo mi tu gugu tak ho jdu odgugovat.
Dobré ráno,
Matýskům,Matyáškům hodně zdravíčka k svátku!!!!!!
Jani,já děla krém taky takový,ale měla jsem ty placky nějak moc sladký,ty děláš jak?
Baruš,to máš doma pěknýho kaskadéra
.
Ondra si prohlíží kalalog Avonu,celkem ho zaujal,hm už ne.Jdu na něj.
Zatim pa.
SOS,co dneska vaříte?
Dobré ráno,
tak dnes se Vojta v noci zase několikrát vzbudil v pláčem, tak mám hrůzu, snad jsou to jen zuby..
k těm pádům, Báro, nám Vojta v neděli přepadl z kočárku v obchoďáku… no, nedopadl, oba jsme ho chytli za nohu, ale nebýt toho, tak to má přímo na hlavu, pěkně kolmo, se mi sevřel žaludek, špatně mi bylo… prostě bez kurtování už to nejde. když je nabalený a sevřený do fusaku, tak ho nekurtuju, ale ten moment, než ho dooblíknu, někdy to dělám v kočáře, tak se mele…děs.
Matýskové, přejeme Vám krásný svátek a aspoň trochu sluníčka na pěknou procházku! ![]()
Lena1 píše:Já byla dnes poprvé v práci .. Docel ami to uteklo, i mě to dnes docela bavilo.. Zítra nejdu, jedem plavčit (mám nové plavky
) a cestou z plavání se stavíme asi na očkování, co měl mít na roce. Tak snad už to konečně dopadne..
Jé Leni, ty taky? Copak provozuješ za činnost, jestli to není tajné?
![]()
Matýskům, Matíkům, Matesákům, Matulkům, ale hlavně Matějům přejeme vše nejlepší k svátku!
Vladi ahoj, ty víkendy úplně vynecháváš, že?
Já mám oběd od včera, jupí, dneska nemusím vařit!