Poradna duly
Jana Čurdová
Postýlka už níže dát nejde, tak buď to zkusíme upevnit na rám nebo budeme vrtat.
Matýsek děkuje za přání k svátku.
Terko - to teda musela být sranda běhat za Eliáškem a odchytávat, jsi dobrá…
Radeček spí.
Bebuško
Tak to je paráda,že už poslední.Gratuluju.A už nikdy víc.Viď. ![]()
Jdu spáchat ten vývar.Za půl hoďky tu mám paní na nehty.
Papa
Baruš neviem presne aku maš postielku.Segra ma taku debilnu,tiež sa jej čo najnižšie rošt neda dať
.Skušali sme ho dať tak ako su tam navrtane diery a Samik by z toho už vyskočil.Budu musieť určite vrtať ![]()
Terko no vidiš a aky si mala strach,že budeš za blazna
.Tak nech je Eliaškovi lepšie a lepšie.Nech sa už netrapi s chorobami
Jiřko ja robim vyvar len z masa a zeleniny.Niekedy tam hodim aj bujon.Ale čisty len s bujonom som neskušala
Ivčo ešte dobre,že tu mame zdravotničku čo nam vššetko pekne vysvetli
Myslim to s tim močom
Ešte by sa šikla nejaka doktorka
![]()
Samik spinka.Dnes mal zachvat revu.Až zmodral.Skoro ma kleplo ![]()
Bebuska píše:Budeme na teba myslieť a držať palce aby bola fakz posledna
dnešní punkce MOŽNÁ byla poslední, uvidíme zítra a už jen tamponky párkrát..hurááá
Jo holky a to že na vas zabudajau na narodky je asi normalka.Aspoň u nas to tak je.ja som najbližšej rodine nastavila na mobile na moje narodky pripomienku
Ale naposledy si Adam spomenul aj bez nej.To som čumela ![]()
bramburka81 píše:kitty25 píše:Báro vezmi to. moc gratuluju. Jestli o tebe mají zájem, vyjdou ti vstřícDíky
Teď jsem zaplatila členské příspěvky do lékárenské komory, ti hajzlíci po mně chtějí 1500,–, i když jsem na mateřské. Já už tam chodím příležitostně necelý rok a tak nějak jsem si říkala, že bych tam mohla na nějaký částečný úvazek nastoupit. Ale to že o mně má šéfová takový zájem, je super.
![]()
.
za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?
Bebuško , snad už to bude dobrý, držíme palce
Jiřko já chci taky nehty............
postýlku máme dole dost, Robikovi kouká akorát hlava a tak to určitě nepřeleze /teda zatím/
kitty25 píše:
za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?
Já taky platím příspěvky do (naší) profesní komory. Sice by teoreticky šla přerušit činnost, ale bylo by s tím víc problémů a starostí než užitku.
A kromě toho Barča pracuje, tak proč ne?
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka
. U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).
Inge píše:Ja som mala gelove nechty za 300 a doplnenie za 250.Držali poriadne.Kolikrat som si pomaly zlomila prst ale nech ani panovi
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka. U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).
Dnes som umyvala okna a Samik musel chodiť takto oblečeny
Vobec mu to nevadilo.Dokonca sa rozčuľoval,že som ho pak vyzliekala
.Ani čiapku si nesundaval
![]()
http://emimino.cz/…P2200079.JPG
Jiři,chudinka Radeček,at je mu bzo líp.Pak se nám pochlub,co ti paní vytvořila.
Luci,ty jsi nadšenec,ted mít okna.Já si počkam na velikonoce,dřív ani náhodou.
Nehty,ségra se byla podívat na kurzu a tam byla paní,je fakt,že je to machr v oboru a ta říkala,že dělala nehty za 1500Kč a to to ještě byla spíš charita
.Tak nevim kolik se u ní platí normálně
.
Ahoj holky,
báro - pokud máš školku hned naproti a vyjdou ti vstříc, tak neváhej. Budeš matýskovi nablízku. Já bych taky moc chtěla do práce.
terko - jsi šikovná, to by u nás nehrozilo
vlaďko - to jsi fakt chudinka, já bych to nezvládla
katko - tak co máte dovolenou???
včera si Filda přinesl nočník a chtěl dělat čí. Jinak by to byl úspěch, ale on se do nočníku ještě nevyčůral, neví, co má dělat. Jen se mu líbí, když ho tam po:,–(ím a říkáme čí.
Dneska jsem volala do banky, jak to vypadá s naší hypotékou a paní mi říkala, že zažádala o konsolidaci té naší první hypotéky a té nové a že nám odpustí poplatek za předčasné splacení. No řekla jsem aha a že by to bylo fajn. Pak jsem si vše spočetla a vyšlo mi, že je to pro nás značně nevýhodné, tak jsem paní volala a ona řekla aha a že děkuje za info. No trochu nechápu, za co jí platěj, když si neudělá ani propočet, který jí zabere 5 minut. Je pravda, že nikdo neví, co bude za 3 a 5 let a jak se sazby hypoték budou vyvíjet, ale tady byl rozdíl 400 tis.
já dneska vařím guláš a pro Fildu brokolici se sýrem.
a zase tu sněží …
Bebuško,držim palce at ta punkce byla opravdu poslední.
Ono u těch nehtů hodně záleží s jakým to dělaj gelem,někerý jsou pěkně drahý.
Ondra tu leze na opěrátko u gauče a má z toho děsnou srandu,hmm ted už stojí na stole,já se z něj pose.u.Jdu na něj.
Inge píše:
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka. U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).
doplnění ok, počáteční cena se mi zdá nízká. spíš zjisti s jakým matrošem pracuje, jak se jmenuje gel.
ale třeba zas nemá lidi. tak proto nízká cena