PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
24.2.09 12:24

Postýlka už níže dát nejde, tak buď to zkusíme upevnit na rám nebo budeme vrtat.

Matýsek děkuje za přání k svátku.

Terko - to teda musela být sranda běhat za Eliáškem a odchytávat, jsi dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 12:26

Radeček spí.

Bebuško
Tak to je paráda,že už poslední.Gratuluju.A už nikdy víc.Viď. :wink:

Jdu spáchat ten vývar.Za půl hoďky tu mám paní na nehty.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 12:37

Baruš neviem presne aku maš postielku.Segra ma taku debilnu,tiež sa jej čo najnižšie rošt neda dať :( .Skušali sme ho dať tak ako su tam navrtane diery a Samik by z toho už vyskočil.Budu musieť určite vrtať :(

Terko no vidiš a aky si mala strach,že budeš za blazna :D .Tak nech je Eliaškovi lepšie a lepšie.Nech sa už netrapi s chorobami

Jiřko ja robim vyvar len z masa a zeleniny.Niekedy tam hodim aj bujon.Ale čisty len s bujonom som neskušala

Ivčo ešte dobre,že tu mame zdravotničku čo nam vššetko pekne vysvetli :D Myslim to s tim močom :wink: Ešte by sa šikla nejaka doktorka :lol: :wink:

Samik spinka.Dnes mal zachvat revu.Až zmodral.Skoro ma kleplo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 12:40
Bebuska píše:
dnešní punkce MOŽNÁ byla poslední, uvidíme zítra a už jen tamponky párkrát..hurááá :dance:
Budeme na teba myslieť a držať palce aby bola fakz posledna :D

Jo holky a to že na vas zabudajau na narodky je asi normalka.Aspoň u nas to tak je.ja som najbližšej rodine nastavila na mobile na moje narodky pripomienku :lol: Ale naposledy si Adam spomenul aj bez nej.To som čumela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 12:54
bramburka81 píše:
kitty25 píše:Báro vezmi to. moc gratuluju. Jestli o tebe mají zájem, vyjdou ti vstříc

Díky :wink: . Já už tam chodím příležitostně necelý rok a tak nějak jsem si říkala, že bych tam mohla na nějaký částečný úvazek nastoupit. Ale to že o mně má šéfová takový zájem, je super.

Teď jsem zaplatila členské příspěvky do lékárenské komory, ti hajzlíci po mně chtějí 1500,–, i když jsem na mateřské :evil: :evil: .

za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 12:56

Bebuško , snad už to bude dobrý, držíme palce

Jiřko já chci taky nehty............

postýlku máme dole dost, Robikovi kouká akorát hlava a tak to určitě nepřeleze /teda zatím/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 12:59
kitty25 píše:
za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?

Já taky platím příspěvky do (naší) profesní komory. Sice by teoreticky šla přerušit činnost, ale bylo by s tím víc problémů a starostí než užitku.

A kromě toho Barča pracuje, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 13:00

Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka 8). U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 13:03
Inge píše:
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka 8). U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).
Ja som mala gelove nechty za 300 a doplnenie za 250.Držali poriadne.Kolikrat som si pomaly zlomila prst ale nech ani panovi :lol: Vyskušaj a uvidiš :wink: Kolegiňa si davala robiť za 700 a zlomil sa jej po par dňoch :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 13:11

Dnes som umyvala okna a Samik musel chodiť takto oblečeny :lol: Vobec mu to nevadilo.Dokonca sa rozčuľoval,že som ho pak vyzliekala 8O :lol: .Ani čiapku si nesundaval 8O 8O 8O
 http://emimino.cz/…P2200079.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.2.09 13:21

Luci, Samko je frajer v té vestě, chlapák! :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 13:23

Jiři,chudinka Radeček,at je mu bzo líp.Pak se nám pochlub,co ti paní vytvořila.

Luci,ty jsi nadšenec,ted mít okna.Já si počkam na velikonoce,dřív ani náhodou.

Nehty,ségra se byla podívat na kurzu a tam byla paní,je fakt,že je to machr v oboru a ta říkala,že dělala nehty za 1500Kč a to to ještě byla spíš charita 8O .Tak nevim kolik se u ní platí normálně :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.09 13:25

Ahoj holky,

báro - pokud máš školku hned naproti a vyjdou ti vstříc, tak neváhej. Budeš matýskovi nablízku. Já bych taky moc chtěla do práce.

terko - jsi šikovná, to by u nás nehrozilo

vlaďko - to jsi fakt chudinka, já bych to nezvládla

katko - tak co máte dovolenou???

včera si Filda přinesl nočník a chtěl dělat čí. Jinak by to byl úspěch, ale on se do nočníku ještě nevyčůral, neví, co má dělat. Jen se mu líbí, když ho tam po:,–(ím a říkáme čí.

Dneska jsem volala do banky, jak to vypadá s naší hypotékou a paní mi říkala, že zažádala o konsolidaci té naší první hypotéky a té nové a že nám odpustí poplatek za předčasné splacení. No řekla jsem aha a že by to bylo fajn. Pak jsem si vše spočetla a vyšlo mi, že je to pro nás značně nevýhodné, tak jsem paní volala a ona řekla aha a že děkuje za info. No trochu nechápu, za co jí platěj, když si neudělá ani propočet, který jí zabere 5 minut. Je pravda, že nikdo neví, co bude za 3 a 5 let a jak se sazby hypoték budou vyvíjet, ale tady byl rozdíl 400 tis.

já dneska vařím guláš a pro Fildu brokolici se sýrem.

a zase tu sněží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 13:27

Bebuško,držim palce at ta punkce byla opravdu poslední.

Ono u těch nehtů hodně záleží s jakým to dělaj gelem,někerý jsou pěkně drahý.

Ondra tu leze na opěrátko u gauče a má z toho děsnou srandu,hmm ted už stojí na stole,já se z něj pose.u.Jdu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 13:28
Inge píše:

doplnění ok, počáteční cena se mi zdá nízká. spíš zjisti s jakým matrošem pracuje, jak se jmenuje gel.
ale třeba zas nemá lidi. tak proto nízká cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital