Poradna duly
Jana Čurdová
Inge píše:
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé![]()
![]()
.
Jo taky mám dobrou historku s Akrimkem.
Akrimka milovala jedna holčička ve školce z jejich třídy a jedna z vedlejší a on že je má taky rád a tak jsem mu řikala, že nemůže mít dvě holčičky, že to se nedělá a on mi povídal, že to neva, že je každá z jiný třídy a nevědi o sobě.
![]()
jirabobes píše:
Díky za pochvalu paciček.![]()
Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.
Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.
Jiřko neser, dyť jsi dobrá, já se ještě na cvičení nedokopala.
Sabika píše:
Katko
tak to většinou bývá i u nás že dobrou zprávu okamžitě následuje špatná![]()
Houpací kůň
Nehty
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!
mám zkušenosti,mám lámavé nehty a když se narodil Filda nechala jsem si sundat,teď hledám kdo udělá (chodila jsem ke spolužákovi ze střední,byl moc šikovnej,ale teď chvilku žije v cizině tak nemám u koho) u něho jsem platila 1000poprvé a pak doplňování co 2-3týdny 300
Já s nimi byla moc spokojená.
Kdo mi je přijede udělat??![]()
Kitty?
![]()
Hani ráda bych
bohužel ale se mi objevila velká opravdu velká alergie na akryláty, a tak už nehty nikdy dělat nebudu. je mi to moc líto, strašně mě to bavilo.
Ale prý by nemuselo právě vadit, kdybych si je nechala udělat. Tak to někdy chci zkusit a uvidíme. Ovšem přestože máte i vy i jiné kamarádky zkušenosti, je pravda, že je nechci mít s malým miminkem, prsty mi přišly měně citlivé a tak ještě chvilku počkám.
kitty25 píše:A ja necvičim ani tie cviky,čo mam na záda.Taka som leniva…jirabobes píše:Jiřko neser, dyť jsi dobrá, já se ještě na cvičení nedokopala.
Díky za pochvalu paciček.![]()
Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.
Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.
Inge píše:jeeee to je mile
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé![]()
![]()
.
Bebuska píše:diky
Luci, Samko je frajer v té vestě, chlapák!![]()
Tu nikto ![]()
Samik šiel spinkať o 19:30
tak si idem ľahnuť k TV
.Volala som s Adamom a vravel,že akurat stoji s kolegom pred večierkou a piju pivo.Mali to po ceste z prace.Kde je ten moj furt vyvoňany a vyobliekany chlap????Si viem predstaviť jak tam stoji v špinavich monterkach a neoholeny
.Minule sa mi priznal,že sa tam vobec neholi.Až keď ide domov.A že to vraj pak už musi brať strojkom na vlasy ![]()
Hm
tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte
![]()
Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš? ![]()
holky loučím se,je ordinačka a pak manža,takže nabídky si přečtu ráno!!!
Sabika píše:Houpací kůň
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!
Jééééé,to je sladké. ![]()
Inge píše:
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“
Terulka píše:Inge píše:
![]()
.
Jo taky mám dobrou historku s Akrimkem.
Akrimka milovala jedna holčička ve školce z jejich třídy a jedna z vedlejší a on že je má taky rád a tak jsem mu řikala, že nemůže mít dvě holčičky, že to se nedělá a on mi povídal, že to neva, že je každá z jiný třídy a nevědi o sobě.![]()
Ještě lepší. ![]()
Mě by asi taky bavilo dělat nehty.Ale tady je jich tolik,že by to byl opravdu jen koníček.A na ten nemám čas. ![]()