PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
24.2.09 19:37
Inge píše:
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé 8O :D 8O.

Jo taky mám dobrou historku s Akrimkem.

Akrimka milovala jedna holčička ve školce z jejich třídy a jedna z vedlejší a on že je má taky rád a tak jsem mu řikala, že nemůže mít dvě holčičky, že to se nedělá a on mi povídal, že to neva, že je každá z jiný třídy a nevědi o sobě. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 19:49
jirabobes píše:
Díky za pochvalu paciček. :)

Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.

Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.

Jiřko neser, dyť jsi dobrá, já se ještě na cvičení nedokopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 19:51
Sabika píše:
Katko
tak to většinou bývá i u nás že dobrou zprávu okamžitě následuje špatná :roll:

Houpací kůň
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!

Nehty
mám zkušenosti,mám lámavé nehty a když se narodil Filda nechala jsem si sundat,teď hledám kdo udělá (chodila jsem ke spolužákovi ze střední,byl moc šikovnej,ale teď chvilku žije v cizině tak nemám u koho) u něho jsem platila 1000poprvé a pak doplňování co 2-3týdny 300
Já s nimi byla moc spokojená.
Kdo mi je přijede udělat?? :lol: :lol: Kitty? :lol: :lol:

Hani ráda bych :lol: bohužel ale se mi objevila velká opravdu velká alergie na akryláty, a tak už nehty nikdy dělat nebudu. je mi to moc líto, strašně mě to bavilo.
Ale prý by nemuselo právě vadit, kdybych si je nechala udělat. Tak to někdy chci zkusit a uvidíme. Ovšem přestože máte i vy i jiné kamarádky zkušenosti, je pravda, že je nechci mít s malým miminkem, prsty mi přišly měně citlivé a tak ještě chvilku počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 19:54
kitty25 píše:
jirabobes píše:
Díky za pochvalu paciček. :)

Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.

Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.
Jiřko neser, dyť jsi dobrá, já se ještě na cvičení nedokopala.
A ja necvičim ani tie cviky,čo mam na záda.Taka som leniva… :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 19:56
Inge píše:
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé 8O :D 8O.
jeeee to je mile :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 20:00
Bebuska píše:
Luci, Samko je frajer v té vestě, chlapák! :D :wink:
diky :D ako tata,nie? :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 20:07

Tu nikto :(
Samik šiel spinkať o 19:30 :D tak si idem ľahnuť k TV :D .Volala som s Adamom a vravel,že akurat stoji s kolegom pred večierkou a piju pivo.Mali to po ceste z prace.Kde je ten moj furt vyvoňany a vyobliekany chlap????Si viem predstaviť jak tam stoji v špinavich monterkach a neoholeny :roll: .Minule sa mi priznal,že sa tam vobec neholi.Až keď ide domov.A že to vraj pak už musi brať strojkom na vlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 20:08

jdu na ordinaci, tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 20:10

Hm :lol: :lol: :lol: tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte :lol: :lol: :lol:

Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 20:17

holky loučím se,je ordinačka a pak manža,takže nabídky si přečtu ráno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 21:00
Sabika píše:Houpací kůň
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!

Jééééé,to je sladké. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 21:04
Inge píše:
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 21:11
Terulka píše:
Inge píše:

Jo taky mám dobrou historku s Akrimkem.

Akrimka milovala jedna holčička ve školce z jejich třídy a jedna z vedlejší a on že je má taky rád a tak jsem mu řikala, že nemůže mít dvě holčičky, že to se nedělá a on mi povídal, že to neva, že je každá z jiný třídy a nevědi o sobě. :roll: :lol:

Ještě lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 21:20

Mě by asi taky bavilo dělat nehty.Ale tady je jich tolik,že by to byl opravdu jen koníček.A na ten nemám čas. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 21:26

ÁÁÁÁÁCH JÓÓÓÓ!

U nás se zase čučí na fotbal. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...