PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
24.2.09 15:40
KalinkaIvča píše:

Bebusko , hurá hurá, už se to blíží ke konci … stejně Ti moc nevěřím, že to nebolí, kdybych na to měla jít, se asi pos.ru strachy :roll:

:lol: :lol: fakt ne, umrtvení proběhne opravdu nepatrným píchnutím, spíš zasunutím jehly obalené vatou, jen dotek na stěnu „nosu“ a pak to proražení (vždycky mi drží vzadu hlavu, jakoby si mě přirazí :-) ) neni nic, u čeho bych řekla au, ale je to nepříjemné, ale spíš o psychice!
Fakt, nekecám, si to zkuste a uvidíte, že nelžu :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.2.09 15:45

Jiřko , pěknýý, že bych to taky někdy v životě zkusila?
Já byla asi třikrát na P-shinu, což je úplně o něčem jiném, ale vypadalo to hezky a nehty jsem udělaný, jako umělé, neměla nikdy… francii jsem měla asi jednou, sama si sobě dělanou, ale na ty moje nehty je to stejně bída…třepí se, lámou.. i když si myslím, že mám štíhlé prsty a dlouhé nehty, že by to třeba i mohlo být hezký. A někdy mi to přijde takové humpolácké, jakoby „vystrčené“ do vzduchu, že je vidět, že nejsou moje, že je to „tlusté“…

to je vyjadřování se, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 15:54

Radko, tak ten horký tip nevyšel, bo přes prázdniny chtějí jen sobota-sobota a to zase nechcem my. Ale rýsuje se něco jiného, no ještěže jsem dneska nemusela vařit, seděla jsem tu u toho pěkně dlouho :roll:

Bebuška: :lol: :lol: Ale ještě může být hůř. :lol: Houpací koně máme 2 a naše holky se docela vyřádily, teď jsou na půdě a budou sneseni až do nového pokoje.

Ivčo, nejsi ty zdravotník? 8) Ti mají vždycky všelijaké komplikace a jsou to největší bobaci :wink: :lol: Vy mě napínáte, říkám, čekám, komu se povedly dvě najednou :lol: :lol: Jo a jinak už víme, jaký má Milan PIN na telefonu, třeba se to někdy bude hodit :lol:

Inge - tak jedeš na želvy 8) Jj, ty se máš. 8) Jsem si říkala, hypotéka, 2 malé děti a stejně jedou k moři … Ti musí mít příjmy. No a pak mi došlo, že máš doma herce! Zapomněla jsem! :wink: 3

Tak a dneska malujem a stolař říkal, že dveře můžou příští týden být. Cha, ale na tyhle 2 zprávy pozitivní mám 2 zprávy negativní :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 16:06

já mám věci na p-shine doma a vystačí mi ještě na dlooooouho. Kupovala jsem si to, když jsem dělala nehty. takže kdyby někdo měl zájem, stačí říct.
jinak nehty Vlaďko zkusit můžeš, jde jen o zvyk.

doma lze dělat taky, ale ty lepší věci na to jsou dražší no rychlejší mi přijde si to nechat udělat. protože třeba tipy se prodávají jen po deseti a nevyužiješ na svoje ruce všechny velikosti a tak některé zbývají a tak. a sama sobě je to opravdu složité. trvá to jednou tak dlouho i když už to člověk umí.

Jiři máš to moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 16:12
Radka75 píše:
dotaz - nechcete někdo znakování s nemluvňaty??? Mám to úplně nové, ani jsem to neotevřela, jen je pomačkaná krabice od stěhování. Je to celá :,-(a včetně DVD a knížky. Já to budu dávat na mimibazar, tak kdybyste někdo náhodou měl zájem …
:lol: :lol: ne dík.Mám. :lol: I se 4 leporely a „tahákem“ s magnetem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 16:15
KalinkaIvča píše:
Bebuska píše:
KalinkaIvča píše:
Ty jo, už je půl jedenáctý a já od rána sedím tady :oops:Ještě jsem chtěla k tomu přání k narozeninám … pobavím Vás naší story, občas ji před narozeninama dávám k dobru doma …
Tři měsíce před naší svatbou jsem měla narozeniny. Milan nic, říkám si třeba bude překvápko. V kuchyni mi popřáli naši, tak jsem si sedla a čekala na Milana. přišel na stole kytka a bonboniéra a on na to tak bezelstně: "něco slavíme? " sem myslela, že ho v tu chvíli zabiju …
:D :D a opravdu zapomněl nebo to hrál? :lol:
:? to opravdu zapomněl :roll: :evil: … a to už v té době měl mé datum narození jako pin v telefonu :roll:
:lol: :lol: :lol: Tak to je opravdu trdlo. :lol: Už si to pamatuje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 16:24

Díky za pochvalu paciček. :)

Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.

Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 16:24

Ještě jsem něco chtěla,ale už nevím co.Možná si do večera vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 16:55
KalinkaIvča píše:Hani , jsem Ti před tím zapomněla napsat … s tou zoo, jo, super, budu ráda, akorát až sleze aspoň trochu sníh, jo? Ale ráda se s Váma uvidím, minule nám to nevyšlo … by se třeba mohla ještě přidat Třebíč :wink:
K cukrovce … vypadá, že Filípek inzulín vyrábí, akorát cukr a tuky tělo hůř zpracovává - někde ten proces vázne, což je „super“, protože stačí ta dieta, když už to teda musí mít. Vy máte tyhle potíže v rodině Hani?

Taky si říkám že je to super že stačí dieta jsem ráda. Cukrovku má můj táta(ovšem dr.nám řikala že z chlapů se to nedědí-nebo tak něco),tchánův otec měl taky amputovali mu nejdřív jednu a pak i druhou nohu a pak umřel,tam to prý bylo hrozný,nemohl se pořádně ani hýbat a když jo tak jim utíkal :roll: no a tátova mamka (babi) měla taky cukrovku (prý stařeckou nebo jak to nazývali),já se v tom pořád ještě ztrácím,pořád o tom něco čtu,ale asi to ještě potrvá než o tom budu vědět vše.

Srazík
ZOO až teda bude tepleji a co jinde nemáš nějaké místo očíhlé?
Kdo se přidá další???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 17:06
KalinkaIvča píše:
Luciku , Samíkovi to na té fotce moc sluší :D …vesta je super, asi taky Honzíkovi pořídím :wink:
Dik za pochvalu.To mu kupila mamka zo sekaču za 1 euro :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 17:08

Katko
tak to většinou bývá i u nás že dobrou zprávu okamžitě následuje špatná :roll:

Houpací kůň
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!

Nehty
mám zkušenosti,mám lámavé nehty a když se narodil Filda nechala jsem si sundat,teď hledám kdo udělá (chodila jsem ke spolužákovi ze střední,byl moc šikovnej,ale teď chvilku žije v cizině tak nemám u koho) u něho jsem platila 1000poprvé a pak doplňování co 2-3týdny 300
Já s nimi byla moc spokojená.
Kdo mi je přijede udělat?? :lol: :lol: Kitty? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 17:10
vladi1 píše:
Luci,ty jsi nadšenec,ted mít okna.Já si počkam na velikonoce,dřív ani náhodou
nie som :lol: .Len ma to sra…,lebo jak nam „robia“ fa:,–(u tak su z vonku strašne ale strašne špinave a mame tu preto tmu :x Už od 15h musim svietiť,lebo poriadne nevidime :roll: .Ale to som len taku rychlovku,lebo škrabať sa mi to nechce keď budu pokračovať.V ložnici som sa na to vyprdla.Šak tam chodime len spať :lol: a koli lešeniu mi do okien nikto nevidi,že su špinave :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 18:19

Manžel je stále v Bratislavě, vyjížděli UŽ v půl páté :evil:, ale hned píchli 2 kola a už hodinu a půl čekají na odtahovku :roll: :twisted:. Na romantický večer to fakt nevypadá.

Navíc nevím, kdy dorazí, tak jsem zrušila zítřejší práci :roll: :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 18:21

A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“

Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé 8O :D 8O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.09 19:04
kitty25 píše:za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?

Každý lékárník pracující v lékárně musí být členem komory a platit členské příspěvky (i když pro nás komora dělá hov.o :( ). Když pracuju, tak budiž, ale chtít po matkách na RD příspěvky, mi přijde divné. Přerušit nelze nebo by to bylo hodně složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí