Poradna duly
Jana Čurdová
KalinkaIvča píše:Bebusko , hurá hurá, už se to blíží ke konci … stejně Ti moc nevěřím, že to nebolí, kdybych na to měla jít, se asi pos.ru strachy
Jiřko , pěknýý, že bych to taky někdy v životě zkusila?
Já byla asi třikrát na P-shinu, což je úplně o něčem jiném, ale vypadalo to hezky a nehty jsem udělaný, jako umělé, neměla nikdy… francii jsem měla asi jednou, sama si sobě dělanou, ale na ty moje nehty je to stejně bída…třepí se, lámou.. i když si myslím, že mám štíhlé prsty a dlouhé nehty, že by to třeba i mohlo být hezký. A někdy mi to přijde takové humpolácké, jakoby „vystrčené“ do vzduchu, že je vidět, že nejsou moje, že je to „tlusté“…
to je vyjadřování se, co?
Radko, tak ten horký tip nevyšel, bo přes prázdniny chtějí jen sobota-sobota a to zase nechcem my. Ale rýsuje se něco jiného, no ještěže jsem dneska nemusela vařit, seděla jsem tu u toho pěkně dlouho ![]()
Bebuška:
Ale ještě může být hůř.
Houpací koně máme 2 a naše holky se docela vyřádily, teď jsou na půdě a budou sneseni až do nového pokoje.
Ivčo, nejsi ty zdravotník?
Ti mají vždycky všelijaké komplikace a jsou to největší bobaci
Vy mě napínáte, říkám, čekám, komu se povedly dvě najednou
Jo a jinak už víme, jaký má Milan PIN na telefonu, třeba se to někdy bude hodit ![]()
Inge - tak jedeš na želvy
Jj, ty se máš.
Jsem si říkala, hypotéka, 2 malé děti a stejně jedou k moři … Ti musí mít příjmy. No a pak mi došlo, že máš doma herce! Zapomněla jsem!
3
Tak a dneska malujem a stolař říkal, že dveře můžou příští týden být. Cha, ale na tyhle 2 zprávy pozitivní mám 2 zprávy negativní ![]()
já mám věci na p-shine doma a vystačí mi ještě na dlooooouho. Kupovala jsem si to, když jsem dělala nehty. takže kdyby někdo měl zájem, stačí říct.
jinak nehty Vlaďko zkusit můžeš, jde jen o zvyk.
doma lze dělat taky, ale ty lepší věci na to jsou dražší no rychlejší mi přijde si to nechat udělat. protože třeba tipy se prodávají jen po deseti a nevyužiješ na svoje ruce všechny velikosti a tak některé zbývají a tak. a sama sobě je to opravdu složité. trvá to jednou tak dlouho i když už to člověk umí.
Jiři máš to moc hezký
Radka75 píše:
dotaz - nechcete někdo znakování s nemluvňaty??? Mám to úplně nové, ani jsem to neotevřela, jen je pomačkaná krabice od stěhování. Je to celáa včetně DVD a knížky. Já to budu dávat na mimibazar, tak kdybyste někdo náhodou měl zájem …
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:KalinkaIvča píše:
Ty jo, už je půl jedenáctý a já od rána sedím tadyJeště jsem chtěla k tomu přání k narozeninám … pobavím Vás naší story, občas ji před narozeninama dávám k dobru doma …
Tři měsíce před naší svatbou jsem měla narozeniny. Milan nic, říkám si třeba bude překvápko. V kuchyni mi popřáli naši, tak jsem si sedla a čekala na Milana. přišel na stole kytka a bonboniéra a on na to tak bezelstně: "něco slavíme? " sem myslela, že ho v tu chvíli zabiju …![]()
a opravdu zapomněl nebo to hrál?
to opravdu zapomněl
![]()
… a to už v té době měl mé datum narození jako pin v telefonu
Díky za pochvalu paciček. ![]()
Dneska si zajdu na aerobic.Já vím,že když to není pravidelně a častěji,tak to na nic není.Ale aspoň mám dobrý pocit.Jsem byla před 14-ti dny.
Houpací kůň …já bych ho brala,kdybych neměla kohouty.
Ještě jsem něco chtěla,ale už nevím co.Možná si do večera vzpomenu.
KalinkaIvča píše:Hani , jsem Ti před tím zapomněla napsat … s tou zoo, jo, super, budu ráda, akorát až sleze aspoň trochu sníh, jo? Ale ráda se s Váma uvidím, minule nám to nevyšlo … by se třeba mohla ještě přidat Třebíč
K cukrovce … vypadá, že Filípek inzulín vyrábí, akorát cukr a tuky tělo hůř zpracovává - někde ten proces vázne, což je „super“, protože stačí ta dieta, když už to teda musí mít. Vy máte tyhle potíže v rodině Hani?
Taky si říkám že je to super že stačí dieta jsem ráda. Cukrovku má můj táta(ovšem dr.nám řikala že z chlapů se to nedědí-nebo tak něco),tchánův otec měl taky amputovali mu nejdřív jednu a pak i druhou nohu a pak umřel,tam to prý bylo hrozný,nemohl se pořádně ani hýbat a když jo tak jim utíkal
no a tátova mamka (babi) měla taky cukrovku (prý stařeckou nebo jak to nazývali),já se v tom pořád ještě ztrácím,pořád o tom něco čtu,ale asi to ještě potrvá než o tom budu vědět vše.
Srazík
ZOO až teda bude tepleji a co jinde nemáš nějaké místo očíhlé?
Kdo se přidá další???
KalinkaIvča píše:Dik za pochvalu.To mu kupila mamka zo sekaču za 1 euro
Luciku , Samíkovi to na té fotce moc sluší…vesta je super, asi taky Honzíkovi pořídím
Katko
tak to většinou bývá i u nás že dobrou zprávu okamžitě následuje špatná ![]()
Houpací kůň
máme doma a bezva hračka,Sabinka si hraje na princeznu,Fildu po:,–(í na koně a řiká „jako že mě zachrání princ na koni jo Filí“ a „miláčku slez z koně a pojď probudit Šípkovou Růženku“,tak ho musíme sundat a on už je tak vycvičenej že jde a pusinkuje jí a ona je spokojená!
Nehty
mám zkušenosti,mám lámavé nehty a když se narodil Filda nechala jsem si sundat,teď hledám kdo udělá (chodila jsem ke spolužákovi ze střední,byl moc šikovnej,ale teď chvilku žije v cizině tak nemám u koho) u něho jsem platila 1000poprvé a pak doplňování co 2-3týdny 300
Já s nimi byla moc spokojená.
Kdo mi je přijede udělat??
Kitty?
![]()
vladi1 píše:nie som
Luci,ty jsi nadšenec,ted mít okna.Já si počkam na velikonoce,dřív ani náhodou
Manžel je stále v Bratislavě, vyjížděli UŽ v půl páté
, ale hned píchli 2 kola a už hodinu a půl čekají na odtahovku
. Na romantický večer to fakt nevypadá.
Navíc nevím, kdy dorazí, tak jsem zrušila zítřejší práci
.
A teď veseleji. Dnes ráno ve školce: Na Honzíka se hned vrhla copatá holčička, objímala ho a ptala se: „Stejskalo se ti po mně?“
Ty dnešní děti jsou nějaké vyspělé
.
kitty25 píše:za co jako? proč musíš platit nějaké příspěvky?
Každý lékárník pracující v lékárně musí být členem komory a platit členské příspěvky (i když pro nás komora dělá hov.o
). Když pracuju, tak budiž, ale chtít po matkách na RD příspěvky, mi přijde divné. Přerušit nelze nebo by to bylo hodně složité.