Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsme zpátky doma, Matík mi usnul a spí i po příchodu, takže mám taky úspěšný den.
Luci
To je fajn, že se daří. Ať to vydrží co nejdéle.
Terulko
Vidíš a já jsem to myslela jako vtip. ![]()
Radko
Tak ať je to co nejmíň a co nejkratší dobu. Já to měla hnus až do 14 týdne.
A až se prospíš, mohla bys mi prosím poslat kontakt na stěhováky, co vás stěhovali? Díky.
Jdu si dát baštu. A taky tu máme nádherně.
Radko
Tak ti přeju,ať je to maximálně jednou denně.Myslím si,že jsem už to všem těhulkám vybrala.Tak snad jsi z té fronty nezdrhla.
Luci
Téda,tobě se daří.Super den.Jen ať tak pokračuje.
Terezko
Mě to jednou přišlo emailem,ale nešlo to otevřít.Ještě,že tak.To bych uspávala dlouho.Samo,že jsem řvala jak malá. ![]()
kuřátko je upečené,Raďulka spí,děti mají vyrobené drápy…jdu na knedle.
žížala píše:
Tak jsme zpátky doma, Matík mi usnul a spí i po příchodu, takže mám taky úspěšný den.Luci
To je fajn, že se daří. Ať to vydrží co nejdéle.Terulko
Vidíš a já jsem to myslela jako vtip.Radko
A až se prospíš, mohla bys mi prosím poslat kontakt na stěhováky, co vás stěhovali? Díky.
ta firma se jsmenuje tavocer, www.tavocer.cz, mají na netu i kalkulačku. Byli moc prima i levní. A spát jsem nestihla, uklízela jsem z krabic knížky
, je ještě spousta krabic nevybalených, tak to chci dát trochu do kupy.
Radka75 píše:žížala píše:ta firma se jsmenuje tavocer, www.tavocer.cz, mají na netu i kalkulačku. Byli moc prima i levní. A spát jsem nestihla, uklízela jsem z krabic knížky
Tak jsme zpátky doma, Matík mi usnul a spí i po příchodu, takže mám taky úspěšný den.Luci
To je fajn, že se daří. Ať to vydrží co nejdéle.Terulko
Vidíš a já jsem to myslela jako vtip.Radko
A až se prospíš, mohla bys mi prosím poslat kontakt na stěhováky, co vás stěhovali? Díky., je ještě spousta krabic nevybalených, tak to chci dát trochu do kupy.
Díky moc. Předám mámě a budu doufat, že se rozhodne pro ně a ne pro nás. ![]()
Ahojky,
ted jsem přišla z práce..Jsme strhaná jak pes.,..no nejsem už zvyklá ![]()
Někdo se ptal co dělám? Přece trubičky
![]()
Akorát babička šla s Vojtou ven, jsem je potkala.. chjo..ho uvidím až bůh ví kdy…
A on na mě jen koukal do auta a absolutně neudělal žádnej grimas.. ani úsměv ani pláč ![]()
Statečná ženská ta Laurinka co.
![]()
Krásný ža taky někdy něco dopadne dobře ![]()
Terulka píše:Terezko kde na to chodiš?
Chcete si pobrečet? Ale konec je dobrej tak nebojte!http://www.youtube.com/watch?…
Dnes som stretla jednu znamu (taky slovenka
) a ma mesačneho Tomaška.Je krasnučky.Je taky velky ako Samik pri narodeni.No drobulinke mimi.Največši gol je,že byva vo vedľajšom panelaku ![]()
Idem uklidiť.Samik samozrejme nespal na obed ale usnul až keď som šla z mesta pred panelakom
.Tak si chrupka v posteli
Ešte,že som ho zas nezobudila ![]()
Sabika píše:
Statečná ženská ta Laurinka co.![]()
Krásný ža taky někdy něco dopadne dobře
To jo, to musely být nervy… !!!
Sabika píše:Hani hlavne keď take niečo vidim,tak si uvedomim,že všetky moje problemi su oproti tomu nič.
Statečná ženská ta Laurinka co.![]()
Krásný ža taky někdy něco dopadne dobře
No taky jsem to moje vztekavý miminko šla obejmout a dát mu pusu(sedí u kostek a koukal na mě jak bych spadla z višně,asi že na něj neječim aby se nevztekal
) a Sabinku jsem šla zkontrolovat (spí berušina moje).
Jsem z toho na měko
![]()
Jak tu morduju láskou to moje mimino tak koukám a máme
12 ZOUBKU
No to víte já z toho taky byla pěkně naměko. Zrovna jsem uspávala Eliáška u prsa a byla jsem ráda, že ho mám tak blízko jak to jen jde.
Pak jsem ho ještě celkem dlouho držela v ruce, když usnul a nechtěla jsem ho jít poožit.
![]()
Navíc na mim „super rychlim“ compu se to nedá moc spustit, seká se to a já se u toho nejen rozbrečela, ale ještě vstekala.
Jinak jsem to dostala od kamarádky mailem.
Tak jsem si vzbudila Sabinku
![]()
Půjdem ven a pak už se sem asi nedostanu,tak zítra pa.
Mě naprosto fascinuje, co věda dneska dokáže. Je neuvěřitelné, jak byla ta holčička maličká.
Sabi
Hezkou prochajdu, my taky ještě vyrazíme do knihovny, jinak se tu z toho mého vzteklouna picnu.
Jinak jsem dnes viděla naživo esprit a určiě ho nechci, je děsně malý.