Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé,jsem se začetla. ![]()
Petro
No ještě pokoj nemá.Pořád má teplotu a pořád mu to srážím.Pořád je protivný. TAk nevím,jestli za to mohla ta stolička a nebo ještě má nějaký bonus. ![]()
bramburka81 píše:
Já jsem koukala na ty Superfity a líbí se mi : http://www.detskeboty.cz/…bce/superfit (prý mají i v Humanicu).
jo to jsou teda moc hezký botičky, cena sice celkem vysoká, ale vzhledem k tomu kolik pro ty mrňousky v týhle době botičky stojej, tak je naprosto normální
Jo a Eliášek si to taky dneska štrádoval po svejch, když jsme šli pro Akrimka do školy.
Nicméně též naprosto nerespektoval směr chůze.
![]()
jojo, Robik se stále stáčí směř hřiště
a přitom jsme šli na poštu ![]()
asi fotbal?
já mám hotové přiznání super. dostaneme i něco zpátky ![]()
Terulka píše:bramburka81 píše:jo to jsou teda moc hezký botičky, cena sice celkem vysoká, ale vzhledem k tomu kolik pro ty mrňousky v týhle době botičky stojej, tak je naprosto normální
Já jsem koukala na ty Superfity a líbí se mi : http://www.detskeboty.cz/…bce/superfit (prý mají i v Humanicu).
barco mas vybrane konkretne boty??
lebo mne ukazuje iba hlavnu stranku..... ![]()
my mame peddy.....tie su ake,neviete baby????
inac som s nimi spokojna… ![]()
Radeček je doma boso.Máme lino i koberec. Venku se nosí nebo vyjímečně vozí.Šel jen 2×.
Ahoj holky,
Báro , botky jsou hezké
Ceny, to je fakt občas mazec! Barunce jsem během půlroku (od 1,5 do2 let) kupovala sandálky 2×, protože jí nožka od jara do konce léta hodně vyrostla
Naštěstí u nás máme dobrý obchod s pěkným výběrem dětských botiček. A ještě když píšete, že zn. žirafy neznamená opravdovou kvalitu…
Kitty , Robisek je fešák!
Jiři , stolička dává Radečkovi pěkně zabrat, co? Gratulace k pochvale ![]()
Zabulienko , krásný fotky, ten dort je super! A domeček taky!
Inge , chápu
Já Klárku nechávám chodit pěšky minimálně, protože pak by z kočárku vyskočila.
Jinak u nás se pořád marodí
Klárka má zadní rýmu, konečně zabral sirup a už tolik nekašle v noci. Pořád je dost unavená, dneska dopoledne spala 2 hodiny
, odpoledne ještě hodinu a půl
Baruš taky ještě není OK. Manža ji chce vzít na sáňky, tak to snad zvládnou, než se rozpustí sníh.
martinaSK píše:my mame peddy.....tie su ake,neviete baby????
inac som s nimi spokojna…
Ty jsem několikrát kupovala Barunce a jsem spokojená. Jsou pevné, kvalitní. Ale žirafa tam myslím není.
Terulka píše:kitty25 píše:Jo fotbal, blbej fotbal!
asi fotbal?
U nás to samé
Ale chvilkama mě nechá kouknout jinam…
U nás taky je fotbal.A já tu mám nějakou reklamu.Asi tam nic není.
Stejně nekoukám.
Jitus1 píše:Terulka píše:U nás to samékitty25 píše:Jo fotbal, blbej fotbal!
asi fotbal?Ale chvilkama mě nechá kouknout jinam…
Tak to já mám smůlu. ![]()
Ahoj holky,
konečně jsem se sem dostala.
Radko,at je ti brzo líp.
Kitty,Zabulienka pěkné fotky.
Jiři, nehtíky pěkný.Supr,že se ti v práci daří.
Terezko,video bylo nádherný,je to síla,co dneska lékaři dokážou.
Manža šel spát,tak u nás fotbal nejde
.
My jsme byli taky dneska s Ondrou na procházce.No nic moc.Přišel celej zmazanej,na víc si špinavý rukavice dával do pusy.Rozhodně nešel tam kam jsem chtěla jít já.
Verča maj v pátek karneval a v sobotu je u nás.Spíchla jsem Ondrovi masku broučka,ještě musim uháčkovat čepičku a přišít mu tykadla.Verča jde za motýlka,tam to mam naštěstí bez práce.
Málem bych zapomněla,Jiři máme 8 zub.Vylezla mu půlka stoličky.Zatim mu nevylezla ještě dvojka vlevo dole,tu jem čekala dřív.
Přeju dobrou noc,jdu na tu čapku,abych to vůbec stihla.Pa.