PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
25.2.09 22:43

zatím to vypadá na Sony Ericsson W595, ale ještě nevím. Je jich tam víc dobrých, ale mě se nechce měnit značku. A pak tam jsou nepraktické, jako je iPhone a ostatní s dotekovým displejem.
Budu pokračovat zítra, už jdu spát. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.2.09 23:01

Tak už mám taky hotovo.

Jani
Sice telefonům nijak nerozumím,ale je u něj dobré,že můžeš rozšířit paměť.Takže asi dobré.

Radeček pláče.
Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 06:51

Dobre ránko
Tak dnes som tu prva.Vstavali sme o 5:30 :roll: .Prebalili sme sa nasnidali a teraz Samikik usina v postielke :D

Jani hneď sa idem mrknuť čo si si predbežne vybrala :wink: Ja mam nokiu neviem ake šislo.Ja sa tomu nejak nerozmiem.A nejak ma telefony neberu :lol: Hlavne že mam z čoho volať.Na fotenie mam foťak a na natačanie kameru,tak mi je zbytočny nejaky super super mobil :lol: .Adam ten zas furt vymyšľa,že ten je dobri v tom,ten zas v tom.Teraz k paušalu dostal nejaky Sony Ericsson w neviem čo i :lol: .Dostal ho za 1kč,takže to asi nejaky super nebude :lol: Hlavne že on je spokojny :D a ma konečne normalny mobil,ktory mu dufam Samik nezniči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 06:52

Tak už som ho videla.Je krááásny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 07:15

ahoj holky,
filda včera usnul v 21.00 a vstával v 6 a to se ještě v noci několikrát vzbudil!!!. Jsem zvědavá do kolika vydrží.

botičky - zatím máme capáčky a začnu dávat na chvliku denně sandálky, ale chodí se mu v nich mnohem hůř než v capáčkách. Venku jsme jenom v kočárku a to máme po známých zimní nějaké obyč. U spousty dětí jsem viděla takové kotníkové bačkůrky, něco jako jsme nosili my. Máte je někdo?? Mně totiž ty sandálky přijdou docela těžké, tak je možná pořídím na střídačku.

tak já mám dneska spousta práce, tak snad něco za ten den podělám :-)

mějte se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 07:31

Radko ti bačkorky sme mali.Už su mu male.Samikovi sa v nich chodilo dobre,ale často som ich vyzuvala,lebo sa mu potili vnich nožičky.Kdesi som videla presne take iste,ale boli sandalkove.Asi by som šla do nich.Stoja kolem 100 tak keď nebudeš spokojna vyhodiš :lol: :wink: a nebude ti to tak ľuto.Malemu sa tiž v normalnych sandalkach chodi ťažko.Chodi ja čap :lol: .Tak keď sa vyzuje,nacham ho chodiť boseho.

Samik nespi,len si mrmle v postielke :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.2.09 07:55

Dobré ráno!

Holky nechápu, ale Eliášek ještě spinká. 8O 8O 8O

Ráno jsem skoro vyběhla z postele jestli dejchá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 07:57
LUCIKU píše:
Radko ti bačkorky sme mali.Už su mu male.Samikovi sa v nich chodilo dobre,ale často som ich vyzuvala,lebo sa mu potili vnich nožičky.Kdesi som videla presne take iste,ale boli sandalkove.Asi by som šla do nich.Stoja kolem 100 tak keď nebudeš spokojna vyhodiš :lol: :wink: a nebude ti to tak ľuto.Malemu sa tiž v normalnych sandalkach chodi ťažko.Chodi ja čap :lol: .Tak keď sa vyzuje,nacham ho chodiť boseho.Samik nespi,len si mrmle v postielke :roll: :lol:

dík, fildovi se potí nožičky i v sandálkách. Bos moc chodit nemůže, máme tu dlažbu - klouže.

petro - vyplatí se koupit pampers v DM s těma slevovýma kuponama?? Je to myslím 80 Kč na 2 ks jumbopacku (74 ks). Cenu teda netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
26.2.09 08:06

Dobré ráno,

u nás proběhlo hromadné vstávání tradičně v 5 :? :?. Honzík dostal na vybranou, jestli chce být doma nebo jet do školky a vyrazil do školky „za svojí holkou“ 8). Ondra si čte knížku o Mašince Tomášovi.

Ondra chodí doma v sandálkách. Máme ještě kožené bačkůrky od Baťy, ale ty si pořád zouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 08:14

Samik ešte spinka :D :lol: .

Inge vieš čo je dobre na tom ich skorom vstavani?To že pak keď pojdu do školky s tim nebude problem :D .Kamoškyn maly chodi spať kolem 22:30 a rano vstava kolem 10h.Od září ide do školky.Už vidim aky to bude boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 08:22

Petro - v herničce si povídala, že se nevyplatí kupovat tesco pleny, protože pampers jsou levnější, ale mě pořád vychází tesco v akci za 209,–56 ks cena 3,73 (velikost 4) a pampers giant 82 ks v akci za 349,– cena 4,26. Jak jsi to teda myslela?? díky

inge - honzík je roztomilej, první lásky ze školky jsou nejhezčí, hlavně, aby si slečna pak nevybrala jiného.

ještě jsem nesnídala, vůbec nemám hlad. Filda teda taky ne, měl v 6.00 200 sunaru, tak mu dám snídani až se vzbudí. Jak dlouho po UM dáváte ráno malejm snídani??? Filda až tak po 2-3 hodinách, jinak nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 08:28
LUCIKU píše:
tady sa to už rozchadza,tak ja du taky do hajan :D Dobrou holky

Jo a ak chcem botičky,tak musim najprv dať Samikovi urobiť pas :roll: .Už mu skončila v lednu platnosť :oops:

Taky ma neba to pomale emimino :-( :-( :-( Snaď sa to rychlo zlepši :P :lol: :wink:

Luci mají teda krásné botičky
mě se líbí tyto, ale prý se doporučují raději na tkaničky

http://www.slovobuv.sk/…e/3650_C.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 08:29
Radka75 píše:
ahoj holky,
filda včera usnul v 21.00 a vstával v 6 a to se ještě v noci několikrát vzbudil!!!. Jsem zvědavá do kolika vydrží.

botičky - zatím máme capáčky a začnu dávat na chvliku denně sandálky, ale chodí se mu v nich mnohem hůř než v capáčkách. Venku jsme jenom v kočárku a to máme po známých zimní nějaké obyč. U spousty dětí jsem viděla takové kotníkové bačkůrky, něco jako jsme nosili my. Máte je někdo?? Mně totiž ty sandálky přijdou docela těžké, tak je možná pořídím na střídačku.

tak já mám dneska spousta práce, tak snad něco za ten den podělám :-)

mějte se pěkně

Radko už to psala Bára, bačkůrky se opravdu nosit nemají, aspoň kožené botičky, máme obyčejné nic moc krásné z bati, jako Inge, jsou lehoučké a Robik v nich chodí líp než v sandálkách. mají bačkůrkovou podrážku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 08:30
Radka75 píše:
LUCIKU píše:
Radko ti bačkorky sme mali.Už su mu male.Samikovi sa v nich chodilo dobre,ale často som ich vyzuvala,lebo sa mu potili vnich nožičky.Kdesi som videla presne take iste,ale boli sandalkove.Asi by som šla do nich.Stoja kolem 100 tak keď nebudeš spokojna vyhodiš :lol: :wink: a nebude ti to tak ľuto.Malemu sa tiž v normalnych sandalkach chodi ťažko.Chodi ja čap :lol: .Tak keď sa vyzuje,nacham ho chodiť boseho.Samik nespi,len si mrmle v postielke :roll: :lol:

dík, fildovi se potí nožičky i v sandálkách. Bos moc chodit nemůže, máme tu dlažbu - klouže.

petro - vyplatí se koupit pampers v DM s těma slevovýma kuponama?? Je to myslím 80 Kč na 2 ks jumbopacku (74 ks). Cenu teda netuším.

Raduš nevyplatí - stojí totiž 449 a sleva jen 40 na balení i s 10% slevou budou dražší než např. v globusu na akci (teď 359, ale dá se i za 349)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 08:33
Radka75 píše:
Petro - v herničce si povídala, že se nevyplatí kupovat tesco pleny, protože pampers jsou levnější, ale mě pořád vychází tesco v akci za 209,–56 ks cena 3,73 (velikost 4) a pampers giant 82 ks v akci za 349,– cena 4,26. Jak jsi to teda myslela?? díky

inge - honzík je roztomilej, první lásky ze školky jsou nejhezčí, hlavně, aby si slečna pak nevybrala jiného.

ještě jsem nesnídala, vůbec nemám hlad. Filda teda taky ne, měl v 6.00 200 sunaru, tak mu dám snídani až se vzbudí. Jak dlouho po UM dáváte ráno malejm snídani??? Filda až tak po 2-3 hodinách, jinak nic nechce.

jo Raduš s plenama máš pravdu. pampersky se mi vyplatili v dm, když byly za 399 s kuponem a 10%

snídaně, stejně, jinak Robik nechce, nebo dám třeba kousek rohlíku nebo sýr, dávám už i Kiri, baští rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí