PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
26.2.09 19:38

No tak u nas papani lzickou nehrozi. Mates je umelec. Vytvoril by z jidla abstraktni obrazce asi i na strope…

Baro, dik za pochvalu metriku. Jsem ho jeste trochu pozmenila…

Sabiko, ja letenky jeste nikdy neobjednavala, tak nevim. Vyber nejakou leteckou spolecnost a tam ti poradi :wink:

Tak ja letim. Venku nejde videt ani na metr, tak huste snezi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.2.09 19:40

Barco, ty mas nadherny metrik. To je fakt krasna fotka. nechces ji sem dat ve velkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 19:44

Pajuleno krááásny metrik :D aj fotečka.Moc vam to tam sluši.Jo a mohla by si nam taky občas ukazať Matyska(myslim fotky!!!!!)

Holky mne prave vypadla kabelovka alebo neviem čo.Porazi ma.Neuvidim ordinaci :cry:

Petro krásne fotky.Poriadne som sa zasmiala :lol: .Samik tak pekne lyžičku neudrži :(

Asi začneme taky trenovať samostatne papanie. :roll: Kym sa to nauči,tak naš byt bude totalne na odpis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:48
LUCIKU píše:
Pajuleno krááásny metrik :D aj fotečka.Moc vam to tam sluši.Jo a mohla by si nam taky občas ukazať Matyska(myslim fotky!!!!!)

Holky mne prave vypadla kabelovka alebo neviem čo.Porazi ma.Neuvidim ordinaci :cry:

Petro krásne fotky.Poriadne som sa zasmiala :lol: .Samik tak pekne lyžičku neudrži :(

Asi začneme taky trenovať samostatne papanie. :roll: Kym sa to nauči,tak naš byt bude totalne na odpis :lol:

taky trénujeme, občas když mám nervy, s bytem na odpis se počítá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:49

že bychom si udělaly u Pajuleny dovolenou? odjezd zítra.

Inge chudák.. snad bude Ondra v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
26.2.09 19:53

JOJO Kitty odjezd zítra ale až ve večerních hodinách :lol:

Kdo se přidá?

A Pajulenko kde přesně bydlíš? Nejlepší nějakou mapku nebo taxíka na letiště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 19:54

Pajuleno - tak ať ti těch 11 dní uteče jako voda a sněhová bouře nenadělá žádnou škodu. Hezký metřík, moc vám to sluší

samostatné jídlo - u nás jen suchý chleba, rohlík atd. Jinak jí rukama těstoviny a podobné. Ostatní jako jogurt, kaše krmíme, bylo by to všude. Lžičku neudrží nebo si jí strčí do oka

inge - chudinka malej, snad je to jen přejedení

petro - Robik je sladkej, taky takhle hezky papáme omáčky :-)

vytítrání leifheit - tak už jsem mu přišla na chuť a je to fakt úspora času, nevím teda, jestli tomu odpovídá ta cena, ale jsem spokojená. Dokonce jsem zjistila, že ty náhradní návleky na dlažbu maj v hypernově za 249,– (původně jsem myslela, že stojí 450,–), tak jsem koupila ještě jeden a mám na špinavější a na čistější návlek. Ještě si ušetřím na to jedno koště, abych ho nemusela furt přecvakávat.

jiřko - pokud máte starší auto, tak ty opravy budou časté :-(
tak ať to moc nestojí

janko - hezkou zábavu

kde je vlaďka a katka????????????????????????????????????????

tak já jdu poklidit kuchyň, do vany a na kutě. dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.2.09 19:57

U nás už se skoro hodinu spinká :lol: :lol: :lol: Snad se Klárka zase nevzbudí kvůli kašli, jako minulé dny…

Jídlo - Klárku nechávám jíst samotnou minimálně, třeba těstoviny a tak, ale bere všechno do rukou. A snaží se toho nacpat do pusy co nejvíc, pak se dáví. Se samostaným krmením ještě raději počkáme.

Kitty , super fotky, musela to být fakt dobrota :D :wink:

Inge , chutěda malej 8O

Telefony - moc se v nich nevyznám. Přijde mi zbytečné kupovat ty složitějsí, když všechny ty vymoženosti stejně nepoužívám. Mám véčko od LG. Líbí se mi Sony Ericsson S500i.
 http://mobilni-telefony.heureka.cz/…00i/galerie/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.2.09 20:02
Sabika píše:
JOJO Kitty odjezd zítra ale až ve večerních hodinách :lol:

Kdo se přidá?

A Pajulenko kde přesně bydlíš? Nejlepší nějakou mapku nebo taxíka na letiště :wink:

Jedu taky!!! Teda letím :lol: :lol: :lol:

Pajuleno , hezký metřík. Ať vám to bez tatínka rychle uteče.

Já jdu koukat na ordinaci - s žehličkou v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
26.2.09 20:08

Taky se loučím jdu taky na ordinačku!

Dobrou noc!!

Holky mám problém zlobí mě posílání emailů nejdou do něj vložit fotky,neznáte někdo kde je problém??? Jsem už bezradná trvá to několik dní.
Jinak normál eaily jdou v pohodě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 20:12

Ja chci taky ordinaci :-( :-(
Zľakla som sa,že sa rozbila TV z toho jak ju Samik furt zapina a vypina.Ale skusila som pustiť DVD a to ide.Takže je to kabelovkou :D :(

Už ide :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.2.09 20:22

Tak jsem ted prisla z venku. Za pul hodky napadlo 10 cm snehu a takhle ma snezit dva dny :roll: To bude hruza.

Holky, ja bych toho taxika pro vas poslala. By jsme mohly zajet na nakupy do Mall of America (nejvetsi nakupni centrum v U.S.A.). To jste jeste navudely :D

Fotky Matika bych dala rada, ale fotak foti nejmensi foto 3 mega a nemam program na zmenseni :( Jedina fotka s malym rozlisenim je ta, co mam v metriku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.2.09 20:25

Pajul a co vyfotit mobilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.2.09 20:27

Luciku
Nám to nedávno taky vypadla televize, dokonce dvakrát za den a jednou to nešlo víc jak hodinu a ani net. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.2.09 20:48

TAk mazlíčkové už spinkaj, doufám, že tahle noc bude stejně tak krásná jako předešlá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí