PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
26.2.09 10:11
kitty25 píše:
jo Báro ty dpk, co nedoporučila přesně kožené na doma dělají a mě se docela líbily taky. cena ale od 500 výš, v baťovi za 350, sice žádná krása, ale jde to.

Ona tam měla nějaké látkové Dpk a ty se jí zdály měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.2.09 10:52
bramburka81 píše:
Janko - mi teda IPhone nepraktický nepřijde. Může se tam nainstalovat spousta aplikací, můj manžel se v tom vyžívá, má tam icq, skype, navigaci, geocaching, no plno věcí, to já jsem v tom úplný amatér, přesto jsem moc spokojená…Nemáte nějaký tip, jak vyčistit spáry na dlažbě??

ako ten Iphone nie je taky ,ze sup do vrecka… :lol: :?
asi im ide o to… :)
a ja by som ho tiez nechcela…peter ho ma a stale sa v nom hrabe… :roll: :lol:
je velky…a ja potrebujem taky do vrecka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
26.2.09 10:53
žížala píše:
Dobré ránko,
Matík vstával až v 7:15 tak to bude asi něco ve vzduchu (tedy něco, co nechytají Inge kluci) :wink:

Moji kluci šli taky včera brzo spát :wink:.

Radko, závidím, já teda vytřeno nemám, ale chtělo by to :oops:.

Telefon mám sice obyčejný, ale zato služební 8) 8) 8).

Jdu vařit polívku k obědu (kterou stejně nejspíš Ondra nebude jíst :twisted:).

Taky Vám jde dneska emimino normálně a ne pomalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.2.09 10:55

jj.....asi si precitali staznosti a emimino sa polepsilo..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 11:07

Jojo,taky mi jde normálně.

Jani
Radeček pusu otevře a řekne á. :lol:

Držte pěsti.Musím letět na poštu zaplatit složenky.Děti nechávám doma.Snad Radečka zabaví.Nechci ho tahat s teplotou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.2.09 11:23

Holky nechápu, Eliášek už zase spinká. 8O

Mě to dneska taky fachčí dobře a dokonce i formát stránky neni tak velikej a nemusim to posouvat.

A právě jsem našla tady u compu Akrimkovo pero, jsem zvědavá čim ve škole píše. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.2.09 11:32

Báro
iPhone je možná dobrý pro technického chlapa, ale mě přijde krajně nepraktické, že potřebuji obě ruce k obsluze. To mi s malým dítětem přijde jako velká nevýhoda, takhle tlačím kočár a jednou rukou píšu.
A je na mě zbytečně velký, jak psala Martina. I když bych ho měla zadarmo, tak do něj nepůjdu.

botičky
Matík má DPK a jsem s nima moc spokojená. Ovšem kožené, pro děti v tomhle věku jsou, jak psala Bára i ostatní, nevhodné všechny látkové, tzn.i z DPK. Fakt je to co člověk, to názor, holt je moc možností.

Jiři
Tak to je Ráďa šikula, Matík pusu otevře jen na kartáček a to tam prd vidím. A pak když řve jak tur. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 11:36

Jsem z5.Pošta už byla zavřená.No nenas..lo by vás to?
Dětičky byly šikovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.2.09 11:58

Jiři
No mě tedy jo. :wink:

Matík chrní, já jsem poskládala plínky a nějak se mi nic nechce. To je děs, poslední dobou jsem lenošná a věčně unavená. Už asi stárnu nobo co? :lol:

Jdu se dokopat k nějaké činnosti, než se drak vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 12:05

Ty vado 8O Včera jsem si objednala a dneska mi napsali,že už je to vyexpedované a zítra mi to PPLko doveze. 8O 8O 8O To je teda fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 12:07

Jdu uspat prďolku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 12:08
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
tady sa to už rozchadza,tak ja du taky do hajan :D Dobrou holky

Jo a ak chcem botičky,tak musim najprv dať Samikovi urobiť pas :roll: .Už mu skončila v lednu platnosť :oops:

Taky ma neba to pomale emimino :-( :-( :-( Snaď sa to rychlo zlepši :P :lol: :wink:

Luci mají teda krásné botičky
mě se líbí tyto, ale prý se doporučují raději na tkaničky

http://www.slovobuv.sk/…e/3650_C.gif sa mi najviac pačili tieto,ale uvidim jak vypadaju „naživo“.Všetky botičky tam stoja do 450sk(no teraz eura :lol: :roll: ),tak nakupim aj vyhodne.A ten suchač už neriešim.Tieto zimne ma na tkaničky a furt si to rozviazuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
26.2.09 12:09
jirabobes píše:
Jsem z5.Pošta už byla zavřená.No nenas..lo by vás to?
Dětičky byly šikovné.

U nás mají dopoledne taky jen do 11. Když chci jít s klukama procházkou, tak musíme vyrazit v půl desáté, abych měla jistotu, že tam přes všechna hřiště dojdeme.

Ondra taky spí, sice se po hodině vzbudil, ale s řevem, tak jsem ho ještě ukojila k spánku 8).

A inspirována Radkou jsem vytřela aspoň kuchyň, dolní záchod a chodbu :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 12:16

Na leto chcem tieto.Len keby namiesto tej oranžovej bola bežova
 http://www.slovobuv.sk/…mbs/3614.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 12:20
Radka75 píše:
díky, dochází nám po dlouhé době pleny, tak sonduju, co mám koupit. Maj teď i tesco i pampers za 349 v tescu do 3.3,
Diky :D :D :D Hneď v sobotu pomažeme do tesca :D :D :D Taky som mala furt zasoby plen.večšinou som mala 2 baliky.Lenže tady je akce malokedy a ak hej tak o tom neviem :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí