Poradna duly
Jana Čurdová
Holky dobrou!
Já tu čumim na ten muj poslední metřík a řikám si, že ani veřejná potupa mně nedonutí zhubnout. Se tam ta slečna ucvičí, než se ten metřík zase pohne. Doufám, že to nebude směrem nahoru. ![]()
Dala jsem si koupel a jdu do hajan, už je toho na mě moc.
Koukám, že u nás vládne skvělá shoda, neb když se na fotbal koukáme, tak oba. ![]()
Dobrou a ať se zítra pozdě vstává. ![]()
Asi to taky balim, mám nějakej spánkovej deficit a půl hodinu než skončí fotbal asi nevydržim.
Terulka píše:
Holky dobrou!Já tu čumim na ten muj poslední metřík a řikám si, že ani veřejná potupa mně nedonutí zhubnout. Se tam ta slečna ucvičí, než se ten metřík zase pohne. Doufám, že to nebude směrem nahoru.
Lena1 píše:Terulka píše:
Holky dobrou!Já tu čumim na ten muj poslední metřík a řikám si, že ani veřejná potupa mně nedonutí zhubnout. Se tam ta slečna ucvičí, než se ten metřík zase pohne. Doufám, že to nebude směrem nahoru.
Se nesměj…po těch tvejch trubičkách se to parádně přibíralo.
![]()
Ale, když jsem je dobaštila, tak mi chyběly.
![]()
Terulka píše:
To už jste mi všechny zdrhly,co? ![]()
TAk a teď už jdu fakt spát, na to pomalý načítání po odeslání příspěvku nemám nervy. ![]()
Tak ja už som rozhodnuta Samik bude mať botičky a sandalky odtiaľ
http://www.slovobuv.sk/
Terko tak manžela nejak zabav aby ho ten fotbal tolik nezaujimal
![]()
mě to taky štve,jak to trvá.Vždycky čekám a čekám a pak se kouknu do papírů a zakoukám se a pak mi zdrháte.
tady sa to už rozchadza,tak ja du taky do hajan
Dobrou holky
Jo a ak chcem botičky,tak musim najprv dať Samikovi urobiť pas
.Už mu skončila v lednu platnosť ![]()
Taky ma neba to pomale emimino
Snaď sa to rychlo zlepši
![]()
Terulka píše:Lena1 píše:Se nesměj…po těch tvejch trubičkách se to parádně přibíralo.Terulka píše:
Holky dobrou!Já tu čumim na ten muj poslední metřík a řikám si, že ani veřejná potupa mně nedonutí zhubnout. Se tam ta slečna ucvičí, než se ten metřík zase pohne. Doufám, že to nebude směrem nahoru.![]()
![]()
Ale, když jsem je dobaštila, tak mi chyběly.![]()
Chceš? Pošlu… ![]()
Taky se loučím.. dobrou..
Já jsem ještě nezdrhla, vybírám si telefon z nabídky, co přinesl Honza z práce-mají každý rok telefon jako benefit a letos si můžu vybrat já. ![]()