Poradna duly
Jana Čurdová
Inge píše:jojo,ale ticho nech to nezariekneme
Taky Vám jde dneska emimino normálně a ne pomalu?
martinaSK píše:Mati to netušim.Ja som kupovala priamo vo vyrobe.Skus tam zavolať,alebo si urobte výlet do Bardejova
luci kde maju predajne na tie topanky???
boty - tak to vypadá, že to, co jedni chválí, druhý haní
. Nejlepší je asi Fare, ale dávat za botky na 3 měsíce 1000 Kč je fakt hodně. No uvidíme. Máme sandálky od santé a ty maj tu podrážku docela tvrdou, tak ještě po něčem kouknu na doma
filda už taky zase spí, dneska je nějakej umrčelej. Zjistila jsem, že jak jsem těhotná, tak s ním mám mnohem víc trpělivosti a víc ho ňuchńám než předtím ![]()
Tak jsem si vyplnila daňové přiznání a jsem mile překvapena. Sleva na dani za 7 měsíců, co jsem žádné peníze nedostala, je fajn
.
Ondra pořád spí
(asi ta spící aura dorazila i k nám ![]()
Holky,nevíte náhodou někdo,od kolika korun se platí daň? Letos to nepotřebuju,ale ať vím,jak potom. Moc díky.
Radka75 píše:To je fakt hooodne.Ja by som za ne toľko nedala.Ja som botičky za 1000 nemala a nohy mam uplne v poriadku.Len trošku večšie
boty - tak to vypadá, že to, co jedni chválí, druhý haní. Nejlepší je asi Fare, ale dávat za botky na 3 měsíce 1000 Kč je fakt hodně.
Je to v prd…,máme prasklý výfuk.
Včera byl o.k. Já se z toho asi picnu.Sice mám díky tomu volno,ale za jakou cenu? Budu to dohánět o výkendu. ![]()
jirabobes píše:NO JO.OJETINY
Je to v prd…,máme prasklý výfuk.Včera byl o.k. Já se z toho asi picnu.Sice mám díky tomu volno,ale za jakou cenu? Budu to dohánět o výkendu.
Ahoj holky,
jsem akorát dočetla a zase budu muset letět, kyne mi těsto na koláčky, tak abych je už udělala.
Zítra máme taťku doma, asi nemají práci či co, tak doufám, že se postará o Honzíka a já si dám veget ![]()
My včera měly srazík s kámoškama a bylo to super. Jo a samo jsem jim to vykecala, když jsme se bavily kdo je a není těhotnej …
Včera jsem si na Vás vzpoměla, Honzík vstával v 6:30
… já večer v 22 hodin padla utahaná a usnula. Ještě že dneska už zase v 8:30 … aspoň něco večer podělám … idkyž zívám už teď …
Dneska mi není ani moc špatně, občas cítím žaludek, ale žádný drama ![]()
Honzík je vzhůru, sakrič, koláče nemám, no s ním to bude zase práce… jdu pro něj.
Zatím pa I.
Tak paráda.Výfuk bude za chvilku vyměněný a já můžu vyrazit.Sice později,ale aspoň nezabiju víkend. ![]()
Jiři
Teda to autíčko vám dává poslední dobou zabrat. Tak ať je to na dlouho poslední závada.
Ivčo
Koláče bych si taky dala, mňam. Ale dělat je s Matíkem, to bych pak byla zralá do blázince.
Tak se tu mějte večer hezky, my se jdeme připravovat a vypravovat, musím ze sebe v rámci možností udělat čkověka. ![]()
Ahojky,
tak jsem se vrátila z boje s úřady
![]()
Jiřinko
možná mi to tu uniklo,co máte za autíko? Fajn že to máte tak rychle opravené já vždycky musim čekat než se to spraví „SAMO“
nebo až se taťka a opravář(kamarád) umoudří a udělají si čas ![]()
Botky
jsem docela ráda že to tu řešíte,nějak si v tom nevím rady. Sabinka byla o půl roku jinak tak kupujem všechny nový na Fildu. Na jaro už budu muset koupit teď protože zimáky nám už jsou jen tip ťop.
Hezkou zábavu ŽÍŽALKO
ať se vám to vydaří a Matík je společenský!!!
Trochu závidím taky bych něco podnikla.