PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
26.2.09 12:22

luci kde maju predajne na tie topanky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 12:31
Inge píše:
Taky Vám jde dneska emimino normálně a ne pomalu?
jojo,ale ticho nech to nezariekneme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 12:33
martinaSK píše:
luci kde maju predajne na tie topanky???
Mati to netušim.Ja som kupovala priamo vo vyrobe.Skus tam zavolať,alebo si urobte výlet do Bardejova :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 13:20

boty - tak to vypadá, že to, co jedni chválí, druhý haní :-). Nejlepší je asi Fare, ale dávat za botky na 3 měsíce 1000 Kč je fakt hodně. No uvidíme. Máme sandálky od santé a ty maj tu podrážku docela tvrdou, tak ještě po něčem kouknu na doma

filda už taky zase spí, dneska je nějakej umrčelej. Zjistila jsem, že jak jsem těhotná, tak s ním mám mnohem víc trpělivosti a víc ho ňuchńám než předtím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
26.2.09 13:20

Tak jsem si vyplnila daňové přiznání a jsem mile překvapena. Sleva na dani za 7 měsíců, co jsem žádné peníze nedostala, je fajn 8).

Ondra pořád spí 8O 8O 8O (asi ta spící aura dorazila i k nám 8))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 14:08

Holky,nevíte náhodou někdo,od kolika korun se platí daň? Letos to nepotřebuju,ale ať vím,jak potom. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 14:12
Radka75 píše:
boty - tak to vypadá, že to, co jedni chválí, druhý haní :-). Nejlepší je asi Fare, ale dávat za botky na 3 měsíce 1000 Kč je fakt hodně.
To je fakt hooodne.Ja by som za ne toľko nedala.Ja som botičky za 1000 nemala a nohy mam uplne v poriadku.Len trošku večšie :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 15:00

Je to v prd…,máme prasklý výfuk. :twisted: Včera byl o.k. Já se z toho asi picnu.Sice mám díky tomu volno,ale za jakou cenu? Budu to dohánět o výkendu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 15:08
jirabobes píše:
Je to v prd…,máme prasklý výfuk. :twisted: Včera byl o.k. Já se z toho asi picnu.Sice mám díky tomu volno,ale za jakou cenu? Budu to dohánět o výkendu. :(
NO JO.OJETINY :( .Taky nam asi po 3m praskol :( .Neboj bude dobre :) Hlavne sa koli debilnemu vyfuku nestresuj :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.2.09 15:08

Samik spi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
26.2.09 15:23

Ahoj holky,

jsem akorát dočetla a zase budu muset letět, kyne mi těsto na koláčky, tak abych je už udělala.
Zítra máme taťku doma, asi nemají práci či co, tak doufám, že se postará o Honzíka a já si dám veget :lol:

My včera měly srazík s kámoškama a bylo to super. Jo a samo jsem jim to vykecala, když jsme se bavily kdo je a není těhotnej …

Včera jsem si na Vás vzpoměla, Honzík vstával v 6:30 8O … já večer v 22 hodin padla utahaná a usnula. Ještě že dneska už zase v 8:30 … aspoň něco večer podělám … idkyž zívám už teď …
Dneska mi není ani moc špatně, občas cítím žaludek, ale žádný drama :)

Honzík je vzhůru, sakrič, koláče nemám, no s ním to bude zase práce… jdu pro něj.

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.09 15:34

Tak paráda.Výfuk bude za chvilku vyměněný a já můžu vyrazit.Sice později,ale aspoň nezabiju víkend. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.2.09 16:23

Jiři
Teda to autíčko vám dává poslední dobou zabrat. Tak ať je to na dlouho poslední závada.

Ivčo
Koláče bych si taky dala, mňam. Ale dělat je s Matíkem, to bych pak byla zralá do blázince.

Tak se tu mějte večer hezky, my se jdeme připravovat a vypravovat, musím ze sebe v rámci možností udělat čkověka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
26.2.09 16:28

Ahojky,
tak jsem se vrátila z boje s úřady :twisted: :twisted: :twisted:

Jiřinko
možná mi to tu uniklo,co máte za autíko? Fajn že to máte tak rychle opravené já vždycky musim čekat než se to spraví „SAMO“ :lol: nebo až se taťka a opravář(kamarád) umoudří a udělají si čas :twisted:

Botky
jsem docela ráda že to tu řešíte,nějak si v tom nevím rady. Sabinka byla o půl roku jinak tak kupujem všechny nový na Fildu. Na jaro už budu muset koupit teď protože zimáky nám už jsou jen tip ťop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
26.2.09 16:33

Hezkou zábavu ŽÍŽALKO
ať se vám to vydaří a Matík je společenský!!!

Trochu závidím taky bych něco podnikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital