Poradna duly
Jana Čurdová
No jo, já jsem poslední doboupořád nějaký omyl. ![]()
Už mám skoro hotovo, postýlka se blíží. Poslední dobou toho mám faktr dost a večer už špatně funguju, cítím, že jedu na maximum, spíš trochu nad rámec a začíná to být znát. Těším se, že si o víkendu odpočinu. Konec vylévacího okénka a dobrou noc.
Sabika píše:
Hm![]()
![]()
tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte
![]()
![]()
Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš?
já si právě dělala kurz, abych mohla dělat i na ŽL, ale bylo to takové z rychlíku, tak jsem byla ráda, že už nehty mám a mám zkušenost a vím co a jak.
potřeba - lampa malá stačí. pak tipy - prodávají se celá
a 10×10 nebo můžeš koupit od každé velikosti pytlík, záleží na značce. Nejlépe se nakupouje na nějaké výstavě kosmetické, ale myslím, že ty jsou spíš v Praze. gel nějaký dobrý, nebo průměrně drahý třeba LCN, Lion, ale je hodně nových značek.
kleštičky, takové ty dřevěné tyčinky, odmašťovač, pilníky a houbička na šmirglování.
vypadá toho hodně, ale to je spíš jen tak začátek.
no taky prodávají tipy už barevné a to je třeba lehčí, ale zas to hůř vypadá s odrůstáním.
jinak prodávají i takové ty domácí
y, proti tomu nic nemám, ale gel bych koupila kvalitnější než je tam.
no a v poslední řadě zručnost a čas
Dobré ráno!
Nevíte kam se mi poděla ikona INTERNET EXPLORER?
![]()
Petro
děkuji moc za informace! Cenné informace. Zkusím o tom popřemýšlet. Nemáš nějakou webovku kde bych třeba mohla objednat ty věci?
Terko
jedna ikona je u nás ![]()
Dobré ránko,
Matík právě snídá zbytek svého svátečního dortíku a je spokojený.
Až dobaští, tak se vydáme zase do ulic.
Terulko
U nás máme dva, na každém počítači jeden.
Ale nesebrali jsme je. ![]()
Neulidil ho Eliášek do koše? ![]()
Přeju hezký den.
Ahoj no budu ráda, ale denně tady sedět nebudu, kdo by navařil? ![]()
Stejně vás obdivuji jak to stíháte ![]()
takže Domi v 1. roce 76cm, 9200g, 8 ks zoubků
jirabobes píše:
Jani
Já mám celkem odpočinkové úterky.A sobotu nebo neděli.![]()
Tak a je tady po dlouhé době tabulka.Vím,že někoho jsem přehlídla,jen nevím koho.Tak se mi prosím připomeň.
Fazole
allo
A co ty? Mám tě hodit zpět nahoru? A kolik měla Dominička v roce? A kolik má zubů?
Hoď mi sem roční a půlroční míry tvé slečny,ať tě můžu vrátit nahoru do tabulky.Teda pokud chceš.
kitty25 píše:
nemám, ale až bude Robik spinkat, zkusím se podívat ano?
díky jsi zlatá!
Dobré ráno aspoň vám
Noc byla příšerná.To moje topítko se pořád mlelo a když spalo,tak na mě.Takže jsem ležela na zádech a na rameni mi leželo dítko.Do toho Martin děsně,ale děsně chrápal.Takže nás tím budil. A ráno přišly děti,že mají hlad a tím nás vzbudily.Martin jim nenachystal snídani,prý že jsou prázdniny.
Tak jsem se těšila,že si ráno pospím aspoň o prázdninách a ono nic.
Terezko
My taky máme dvě ikonky.Ale ani jedna není vaše. ![]()
kitty25 píše:Sabika píše:
Hm![]()
![]()
tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte
![]()
![]()
Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš?
já si právě dělala kurz, abych mohla dělat i na ŽL, ale bylo to takové z rychlíku, tak jsem byla ráda, že už nehty mám a mám zkušenost a vím co a jak.
potřeba - lampa malá stačí. pak tipy - prodávají se celá
a 10×10 nebo můžeš koupit od každé velikosti pytlík, záleží na značce. Nejlépe se nakupouje na nějaké výstavě kosmetické, ale myslím, že ty jsou spíš v Praze. gel nějaký dobrý, nebo průměrně drahý třeba LCN, Lion, ale je hodně nových značek.
kleštičky, takové ty dřevěné tyčinky, odmašťovač, pilníky a houbička na šmirglování.
vypadá toho hodně, ale to je spíš jen tak začátek.no taky prodávají tipy už barevné a to je třeba lehčí, ale zas to hůř vypadá s odrůstáním.
jinak prodávají i takové ty domácí
no a v poslední řadě zručnost a časy, proti tomu nic nemám, ale gel bych koupila kvalitnější než je tam.
Ta moje paní má ještě změkčovač tipů (aby tolik nemusela pilovat)
Tak v koši ikonka nebyla, to bylo první místo kam jsem koukala. Napadlo mně přesně to, že jí tam odhodil Eliášek. ![]()
no nicméně už jí mám, našla jsem jí pomocí vyhledávače ![]()
Radeček pestal kňourat a hraje si s dětmi.Teda asi.Je s nimi v obýváku a je tam klid. ![]()
Jdu vařit.
Ahojte
Tak Samik usina.Pak sa napapa a ideme von
Je tam náááááádherne
Krásne svieti slniečko
.Rano sa bol Samko prejsť.Boli sme vyniesť odpadky.
Jo a vstal dnes o 6:30
Nevadi ja som šla spať skoro,tak to bolo v poho
Holky ja som dnes taka nejaka šťastna
.Šla som prebrať svoje oblečenie a zistila som,že všetko čo som nosila pred tehu mi je dobre,tak som nič nevyhadzovala.Ale kopu krasnych kuskov som dala minuly rok sesterke.Myslela som,že už sa do toho nevtrepem
.Nevadi.Su mi moje najobľubenejšie letne kalhotry dobre to je hlavne.A pak som preberala Samikovi a taky mu su dobre kraťasky čo mal minule leto.Tomu som nechapala veľkosť 6-9m a jemu to je dobre
.Ale najlepšia je šiltovka ta je 0-3m a je mu suprova
.Ani raz ju nemal
A ešte mi prišla sms s vyučtovanim paušalu.1338,– ty jo čakala som cez 2000
No fakt dnčs nejeky super deň.Nech nekonči…
![]()
Terko ja som ti ikonku nevzala mam len Mozillu Firefox
![]()
Žaneto nestihame.Aspoň ja nie
.Mam tu bordel a nejak ma to nese…Ale keď je doma Adam,tak to tu fakt malo kedy som.Musim viac variť,prať,uklizet… ![]()
Ach jo on ešte nespi.Povida si
![]()
ahoj holky,
tak od včera večer je mi na zvracení a teda nic moc. Minulé těhu jsem to neznala. Filda se v noci ve 3 vzbudil a do 4 nechtěl spát, takže jsem kapku grogy. A to jsem chtěla vybalovat krabice. No nic půjdu si lehnout.
tady je taky krásně, takže po spánku půjdeme ven
katko - psala jsi 2 dobré a 2 špatné zprávy a ty špatné jsi, ale nenapsala, není to nic vážného, že?? A aŤ vám jde dobře malování a ostatní stavebničení
pardon a víc nevím, jsem grogy
hezký den všem