PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
25.2.09 00:16

No jo, já jsem poslední doboupořád nějaký omyl. :lol:

Už mám skoro hotovo, postýlka se blíží. Poslední dobou toho mám faktr dost a večer už špatně funguju, cítím, že jedu na maximum, spíš trochu nad rámec a začíná to být znát. Těším se, že si o víkendu odpočinu. Konec vylévacího okénka a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 08:03
Sabika píše:
Hm :lol: :lol: :lol: tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte :lol: :lol: :lol:Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš? :wink:

já si právě dělala kurz, abych mohla dělat i na ŽL, ale bylo to takové z rychlíku, tak jsem byla ráda, že už nehty mám a mám zkušenost a vím co a jak.

potřeba - lampa malá stačí. pak tipy - prodávají se celá :,-(a 10×10 nebo můžeš koupit od každé velikosti pytlík, záleží na značce. Nejlépe se nakupouje na nějaké výstavě kosmetické, ale myslím, že ty jsou spíš v Praze. gel nějaký dobrý, nebo průměrně drahý třeba LCN, Lion, ale je hodně nových značek.
kleštičky, takové ty dřevěné tyčinky, odmašťovač, pilníky a houbička na šmirglování.
vypadá toho hodně, ale to je spíš jen tak začátek.

no taky prodávají tipy už barevné a to je třeba lehčí, ale zas to hůř vypadá s odrůstáním.

jinak prodávají i takové ty domácí :,-(y, proti tomu nic nemám, ale gel bych koupila kvalitnější než je tam.

no a v poslední řadě zručnost a čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
25.2.09 08:31

Dobré ráno!

Nevíte kam se mi poděla ikona INTERNET EXPLORER? :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
25.2.09 08:38

Petro
děkuji moc za informace! Cenné informace. Zkusím o tom popřemýšlet. Nemáš nějakou webovku kde bych třeba mohla objednat ty věci?

Terko
jedna ikona je u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.2.09 08:55

Dobré ránko,
Matík právě snídá zbytek svého svátečního dortíku a je spokojený.

Až dobaští, tak se vydáme zase do ulic.

Terulko
U nás máme dva, na každém počítači jeden. :wink: Ale nesebrali jsme je. :wink:
Neulidil ho Eliášek do koše? :lol:

Přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
25.2.09 08:57

Ahoj no budu ráda, ale denně tady sedět nebudu, kdo by navařil? :D
Stejně vás obdivuji jak to stíháte 8O

takže Domi v 1. roce 76cm, 9200g, 8 ks zoubků 

jirabobes píše:
Jani
Já mám celkem odpočinkové úterky.A sobotu nebo neděli. :wink:

Tak a je tady po dlouhé době tabulka.Vím,že někoho jsem přehlídla,jen nevím koho.Tak se mi prosím připomeň.

Fazole
A co ty? Mám tě hodit zpět nahoru? A kolik měla Dominička v roce? A kolik má zubů?

allo
Hoď mi sem roční a půlroční míry tvé slečny,ať tě můžu vrátit nahoru do tabulky.Teda pokud chceš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 08:57

nemám, ale až bude Robik spinkat, zkusím se podívat ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
25.2.09 09:04
kitty25 píše:
nemám, ale až bude Robik spinkat, zkusím se podívat ano?

díky jsi zlatá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.2.09 09:28

Dobré ráno aspoň vám
Noc byla příšerná.To moje topítko se pořád mlelo a když spalo,tak na mě.Takže jsem ležela na zádech a na rameni mi leželo dítko.Do toho Martin děsně,ale děsně chrápal.Takže nás tím budil. A ráno přišly děti,že mají hlad a tím nás vzbudily.Martin jim nenachystal snídani,prý že jsou prázdniny. :roll: Tak jsem se těšila,že si ráno pospím aspoň o prázdninách a ono nic.

Terezko
My taky máme dvě ikonky.Ale ani jedna není vaše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.2.09 09:31
kitty25 píše:
Sabika píše:
Hm :lol: :lol: :lol: tak Petruška mi je neudělá,škoda,tak kdo jiný??? Nabízejte,holky nabízejte :lol: :lol: :lol:Jo Petruš a měla jsi na to nějaký kurs,mě by to taky bavilo ale vůbec nevím co je k tomu třeba,poradíš? :wink:

já si právě dělala kurz, abych mohla dělat i na ŽL, ale bylo to takové z rychlíku, tak jsem byla ráda, že už nehty mám a mám zkušenost a vím co a jak.

potřeba - lampa malá stačí. pak tipy - prodávají se celá :,-(a 10×10 nebo můžeš koupit od každé velikosti pytlík, záleží na značce. Nejlépe se nakupouje na nějaké výstavě kosmetické, ale myslím, že ty jsou spíš v Praze. gel nějaký dobrý, nebo průměrně drahý třeba LCN, Lion, ale je hodně nových značek.
kleštičky, takové ty dřevěné tyčinky, odmašťovač, pilníky a houbička na šmirglování.
vypadá toho hodně, ale to je spíš jen tak začátek.

no taky prodávají tipy už barevné a to je třeba lehčí, ale zas to hůř vypadá s odrůstáním.

jinak prodávají i takové ty domácí :,-(y, proti tomu nic nemám, ale gel bych koupila kvalitnější než je tam.

no a v poslední řadě zručnost a čas

Ta moje paní má ještě změkčovač tipů (aby tolik nemusela pilovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
25.2.09 09:36

Tak v koši ikonka nebyla, to bylo první místo kam jsem koukala. Napadlo mně přesně to, že jí tam odhodil Eliášek. :roll:

no nicméně už jí mám, našla jsem jí pomocí vyhledávače :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
25.2.09 09:52

asi máš Terko v počítači nějakýho parazita co ti žere ikony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.2.09 10:21

Radeček pestal kňourat a hraje si s dětmi.Teda asi.Je s nimi v obýváku a je tam klid. :)
Jdu vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.2.09 11:19

Ahojte
Tak Samik usina.Pak sa napapa a ideme von :D :D :D :D Je tam náááááádherne :D :D :D :D Krásne svieti slniečko :D :D :D .Rano sa bol Samko prejsť.Boli sme vyniesť odpadky. :lol: Jo a vstal dnes o 6:30 :roll: :lol: Nevadi ja som šla spať skoro,tak to bolo v poho

Holky ja som dnes taka nejaka šťastna :lol: .Šla som prebrať svoje oblečenie a zistila som,že všetko čo som nosila pred tehu mi je dobre,tak som nič nevyhadzovala.Ale kopu krasnych kuskov som dala minuly rok sesterke.Myslela som,že už sa do toho nevtrepem :lol: .Nevadi.Su mi moje najobľubenejšie letne kalhotry dobre to je hlavne.A pak som preberala Samikovi a taky mu su dobre kraťasky čo mal minule leto.Tomu som nechapala veľkosť 6-9m a jemu to je dobre :lol: .Ale najlepšia je šiltovka ta je 0-3m a je mu suprova :D .Ani raz ju nemal

A ešte mi prišla sms s vyučtovanim paušalu.1338,– ty jo čakala som cez 2000

No fakt dnčs nejeky super deň.Nech nekonči… :lol: :wink:

Terko ja som ti ikonku nevzala mam len Mozillu Firefox :wink: :lol:

Žaneto nestihame.Aspoň ja nie :lol: .Mam tu bordel a nejak ma to nese…Ale keď je doma Adam,tak to tu fakt malo kedy som.Musim viac variť,prať,uklizet… :lol:

Ach jo on ešte nespi.Povida si :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.09 12:06

ahoj holky,

tak od včera večer je mi na zvracení a teda nic moc. Minulé těhu jsem to neznala. Filda se v noci ve 3 vzbudil a do 4 nechtěl spát, takže jsem kapku grogy. A to jsem chtěla vybalovat krabice. No nic půjdu si lehnout.

tady je taky krásně, takže po spánku půjdeme ven

katko - psala jsi 2 dobré a 2 špatné zprávy a ty špatné jsi, ale nenapsala, není to nic vážného, že?? A aŤ vám jde dobře malování a ostatní stavebničení

pardon a víc nevím, jsem grogy

hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí