PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
24.2.09 13:30
vladi1 píše:
Bebuško,držim palce at ta punkce byla opravdu poslední.

Ono u těch nehtů hodně záleží s jakým to dělaj gelem,někerý jsou pěkně drahý.

Ondra tu leze na opěrátko u gauče a má z toho děsnou srandu,hmm ted už stojí na stole,já se z něj pose.u.Jdu na něj.

drahý ano, ale ne zas tak, aby musely nehty stát 1500.
myslím, že když se řekne drahý, max. materiál vyjde tak na 600 a zbytek práce.

takové průměrné dobré gely a velmi dobré tipy vyjdou tak na 300max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.2.09 13:44

holky, díky, že mi držíte palce, ale Radko, nejsem chudinka, vždyť jsem říkala, jak to je, není to skoro o bolesti… spíš je mordující to čekání. Ale dnes to byla krásná rychlovka, to by byla pohoda, kdyby to bylo tak vždy..:-)
dnes byla osmá, jsem to s dr. počítala.. k tomu si vezmu pokaždé 30,–Kč a předtím ještě i za Vojtu, tak si na nás pěkně „vydělali“ (Ivčo, nic ve zlém :lol: :wink: )

sakra, bych měla taky někdy tu koupit vakcínu, když v pondělí s Vojtou jdu na ten prevenar…

Jo, kamarádka mi nabízí skoro nového houpacího koně, nějak nevím, jestli si ho mám vzít.. :roll: (a řekla bych, že zadarmo, páč je trhlá, chce se toho zbavit, stěhují se a nechce se jí to zas dávat do bazaru a jsem jediná, kdo má kolem možnost to ještě využít..)
vzali byste si houpáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 13:51

Bebuško,my měli koníka doma.Verča ho dostala,když jí byli dva roky,tak na něm blbosti nedělala.Pak jsme ho půjčili ségře,ted když jsme tam byli,tak jsem tam Ondru po:,–(ila,ale musela jsem sedět uněj.Zatim jim ho ještě necham a až tak v létě si ho vemem zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359

Tak Eliášek stále spinká. 8O :roll: Sem zvědavá kdy zas bude obědvat…včera to bylo v 15h

Vlaďko, kdybych měla větší byt, tak bych ho asi brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105

Matýskovi přejeme vše nej nej k svátku :)

http://sirmi.ic.cz/pooh/13.gif

Dnes jsme byli po plavání na očkování. Dr tam dnes nebyla, tak mi to vyjednala u dr. vedle. Nikdo tam nebyl, tak jsme byli brzy odbytí.. Jen mě překvapilo, že píchala do stehýnka. A ráno mi dr. do telefonu říkala, že bude do zadečku :? Ale tak je to asi jedno. Hlavně, abychom byli bez nějáké velké reakce a já se vyspala a ráno mohla jít pracovat :wink:

Terulko , ráno jsem si na Tebe vzpomněla :) Sundala jsem Vojotvi plínu a než jsem vzala druhou, tak se spustil takovou fontánu :lol: jako snad ještě nikdy.. Z postele až koberec a tak dlouho..

Vladi , díky :wink:

Nehty , taky by se mil líbily… Ale je to pro mě zbytečně drahý.. Když si upravím svoje, tak je mám taky pěkný.. Ale třeba někdy.. :wink: kdo ví. . Se švagrovou jsme přemýšlely koupit na půl tu pec a dělat si je samy doma.. Nevím no, jeslti je to hodně těžký. Nikdy jsem to neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 14:04

Kitty, dík.

Bebuško - houpacího koně máme (přivezl tchán k nějakým Vánocům). Je to velký krám a kluky nebaví ani jednoho. Já myslím, že stačí, když se pohoupou někde v herničce nebo venku na hřišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.09 14:16

dotaz - nechcete někdo znakování s nemluvňaty??? Mám to úplně nové, ani jsem to neotevřela, jen je pomačkaná krabice od stěhování. Je to celá :,-(a včetně DVD a knížky. Já to budu dávat na mimibazar, tak kdybyste někdo náhodou měl zájem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 14:55
Bebuska píše::oops: :oops: :oops: stydím se, stydím! A děkuju za vysvětlení. Nezažila jsem to, proto mi přišlo na první pohled lepší, kdyby pytlíček dali, ale takhle je to jasné, člověk nad tím nepřemýšlí, proč co a jak… a nezlob se na mě, pls, obecně jsem k doktorům vstřícná ( a po tomhle týdnu o to víc :wink: )… bez vás by to nešlo a že se rouhám, no jo, občas jo :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: se přece nezlobím, jen jsem měla potřebu to vysvětlit :wink: je mi jasný, že nemáš důvod přemýšlet co se proč jak dělá, ale většinou to má nějaký smysl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 14:57
Bebuska píše:
KalinkaIvča píše:
Ty jo, už je půl jedenáctý a já od rána sedím tady :oops:Ještě jsem chtěla k tomu přání k narozeninám … pobavím Vás naší story, občas ji před narozeninama dávám k dobru doma …
Tři měsíce před naší svatbou jsem měla narozeniny. Milan nic, říkám si třeba bude překvápko. V kuchyni mi popřáli naši, tak jsem si sedla a čekala na Milana. přišel na stole kytka a bonboniéra a on na to tak bezelstně: "něco slavíme? " sem myslela, že ho v tu chvíli zabiju …
:D :D a opravdu zapomněl nebo to hrál? :lol:

:? to opravdu zapomněl :roll: :evil: … a to už v té době měl mé datum narození jako pin v telefonu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 14:58
LUCIKU píše:

Ivčo ešte dobre,že tu mame zdravotničku čo nam vššetko pekne vysvetli :D Myslim to s tim močom :wink: Ešte by sa šikla nejaka doktorka :lol: :wink:

jj, nejlíp dětská a gynekoložka :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 15:12

Luciku , Samíkovi to na té fotce moc sluší :D …vesta je super, asi taky Honzíkovi pořídím :wink:

Bebusko , hurá hurá, už se to blíží ke konci … stejně Ti moc nevěřím, že to nebolí, kdybych na to měla jít, se asi pos.ru strachy :roll:

Nehty … no teď bych fest potřebovala, co jsem těhotná, přibližně, tak se mi hrozně lámou, většinou jsem je měla pěkný, delší, i francii na nich pěknou a teď se i zlomí i kraťoučký :roll: nadruhou stranu to pro mimčo obětuju

Hani , jsem Ti před tím zapomněla napsat … s tou zoo, jo, super, budu ráda, akorát až sleze aspoň trochu sníh, jo? Ale ráda se s Váma uvidím, minule nám to nevyšlo … by se třeba mohla ještě přidat Třebíč :wink:
K cukrovce … vypadá, že Filípek inzulín vyrábí, akorát cukr a tuky tělo hůř zpracovává - někde ten proces vázne, což je „super“, protože stačí ta dieta, když už to teda musí mít. Vy máte tyhle potíže v rodině Hani?

Jo, konečně jsem se dovolala na gyndu, už jsem objednaná, až na 10.3. na 16:30 … to je ještě 14 dní :roll: … nedá se svítit, musím nakoupit testy a kontrolovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 15:24

já už testy nakoupila :lol: doktorka má dovolenou, tak budu volat teprve v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 15:36
kitty25 píše:Jiřko já chci taky nehty............

A proč nemáš? Zvlášť,když vybavení na to máš a umíš to. Já bych to možná taky uměla,ale nic k tomu nemám. :?

Hele,jaké mám tentokrát :wink:
http://emimino.cz/…PICT2968.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 15:38
Inge píše:
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka 8). U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).

Já je mám …nové za už 500,– a doplnění za 300,– Gelové s nějakým růžovým práškem na víc.Za prášek má asi 10,– víc než bez něj a je to prý lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 15:40

Luci
Já taky vařím běžně vývar s masem a zeleninou a bez bujónu.Jen kámoška mi kdysi poradila,že když není čas a nejsou peníze,tak vaří jen z bujónu a přidá jen nudle. A je fakt,že je to rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí