Poradna duly
Jana Čurdová
vladi1 píše:
Bebuško,držim palce at ta punkce byla opravdu poslední.Ono u těch nehtů hodně záleží s jakým to dělaj gelem,někerý jsou pěkně drahý.
Ondra tu leze na opěrátko u gauče a má z toho děsnou srandu,hmm ted už stojí na stole,já se z něj pose.u.Jdu na něj.
drahý ano, ale ne zas tak, aby musely nehty stát 1500.
myslím, že když se řekne drahý, max. materiál vyjde tak na 600 a zbytek práce.
takové průměrné dobré gely a velmi dobré tipy vyjdou tak na 300max.
holky, díky, že mi držíte palce, ale Radko, nejsem chudinka, vždyť jsem říkala, jak to je, není to skoro o bolesti… spíš je mordující to čekání. Ale dnes to byla krásná rychlovka, to by byla pohoda, kdyby to bylo tak vždy..:-)
dnes byla osmá, jsem to s dr. počítala.. k tomu si vezmu pokaždé 30,–Kč a předtím ještě i za Vojtu, tak si na nás pěkně „vydělali“ (Ivčo, nic ve zlém
)
sakra, bych měla taky někdy tu koupit vakcínu, když v pondělí s Vojtou jdu na ten prevenar…
Jo, kamarádka mi nabízí skoro nového houpacího koně, nějak nevím, jestli si ho mám vzít..
(a řekla bych, že zadarmo, páč je trhlá, chce se toho zbavit, stěhují se a nechce se jí to zas dávat do bazaru a jsem jediná, kdo má kolem možnost to ještě využít..)
vzali byste si houpáka?
Bebuško,my měli koníka doma.Verča ho dostala,když jí byli dva roky,tak na něm blbosti nedělala.Pak jsme ho půjčili ségře,ted když jsme tam byli,tak jsem tam Ondru po:,–(ila,ale musela jsem sedět uněj.Zatim jim ho ještě necham a až tak v létě si ho vemem zpátky.
Tak Eliášek stále spinká.
Sem zvědavá kdy zas bude obědvat…včera to bylo v 15h
Vlaďko, kdybych měla větší byt, tak bych ho asi brala.
Matýskovi přejeme vše nej nej k svátku ![]()
http://sirmi.ic.cz/pooh/13.gif
Dnes jsme byli po plavání na očkování. Dr tam dnes nebyla, tak mi to vyjednala u dr. vedle. Nikdo tam nebyl, tak jsme byli brzy odbytí.. Jen mě překvapilo, že píchala do stehýnka. A ráno mi dr. do telefonu říkala, že bude do zadečku
Ale tak je to asi jedno. Hlavně, abychom byli bez nějáké velké reakce a já se vyspala a ráno mohla jít pracovat ![]()
Terulko , ráno jsem si na Tebe vzpomněla
Sundala jsem Vojotvi plínu a než jsem vzala druhou, tak se spustil takovou fontánu
jako snad ještě nikdy.. Z postele až koberec a tak dlouho..
Vladi , díky ![]()
Nehty , taky by se mil líbily… Ale je to pro mě zbytečně drahý.. Když si upravím svoje, tak je mám taky pěkný.. Ale třeba někdy..
kdo ví. . Se švagrovou jsme přemýšlely koupit na půl tu pec a dělat si je samy doma.. Nevím no, jeslti je to hodně těžký. Nikdy jsem to neviděla..
Kitty, dík.
Bebuško - houpacího koně máme (přivezl tchán k nějakým Vánocům). Je to velký krám a kluky nebaví ani jednoho. Já myslím, že stačí, když se pohoupou někde v herničce nebo venku na hřišti.
dotaz - nechcete někdo znakování s nemluvňaty??? Mám to úplně nové, ani jsem to neotevřela, jen je pomačkaná krabice od stěhování. Je to celá
a včetně DVD a knížky. Já to budu dávat na mimibazar, tak kdybyste někdo náhodou měl zájem …
Bebuska píše:![]()
![]()
stydím se, stydím! A děkuju za vysvětlení. Nezažila jsem to, proto mi přišlo na první pohled lepší, kdyby pytlíček dali, ale takhle je to jasné, člověk nad tím nepřemýšlí, proč co a jak… a nezlob se na mě, pls, obecně jsem k doktorům vstřícná ( a po tomhle týdnu o to víc
)… bez vás by to nešlo a že se rouhám, no jo, občas jo
se přece nezlobím, jen jsem měla potřebu to vysvětlit
je mi jasný, že nemáš důvod přemýšlet co se proč jak dělá, ale většinou to má nějaký smysl ![]()
Bebuska píše:KalinkaIvča píše:
Ty jo, už je půl jedenáctý a já od rána sedím tadyJeště jsem chtěla k tomu přání k narozeninám … pobavím Vás naší story, občas ji před narozeninama dávám k dobru doma …
Tři měsíce před naší svatbou jsem měla narozeniny. Milan nic, říkám si třeba bude překvápko. V kuchyni mi popřáli naši, tak jsem si sedla a čekala na Milana. přišel na stole kytka a bonboniéra a on na to tak bezelstně: "něco slavíme? " sem myslela, že ho v tu chvíli zabiju …![]()
a opravdu zapomněl nebo to hrál?
to opravdu zapomněl
… a to už v té době měl mé datum narození jako pin v telefonu ![]()
LUCIKU píše:Ivčo ešte dobre,že tu mame zdravotničku čo nam vššetko pekne vysvetli
Myslim to s tim močom
Ešte by sa šikla nejaka doktorka
![]()
jj, nejlíp dětská a gynekoložka
![]()
Luciku , Samíkovi to na té fotce moc sluší
…vesta je super, asi taky Honzíkovi pořídím ![]()
Bebusko , hurá hurá, už se to blíží ke konci … stejně Ti moc nevěřím, že to nebolí, kdybych na to měla jít, se asi pos.ru strachy ![]()
Nehty … no teď bych fest potřebovala, co jsem těhotná, přibližně, tak se mi hrozně lámou, většinou jsem je měla pěkný, delší, i francii na nich pěknou a teď se i zlomí i kraťoučký
nadruhou stranu to pro mimčo obětuju
Hani , jsem Ti před tím zapomněla napsat … s tou zoo, jo, super, budu ráda, akorát až sleze aspoň trochu sníh, jo? Ale ráda se s Váma uvidím, minule nám to nevyšlo … by se třeba mohla ještě přidat Třebíč ![]()
K cukrovce … vypadá, že Filípek inzulín vyrábí, akorát cukr a tuky tělo hůř zpracovává - někde ten proces vázne, což je „super“, protože stačí ta dieta, když už to teda musí mít. Vy máte tyhle potíže v rodině Hani?
Jo, konečně jsem se dovolala na gyndu, už jsem objednaná, až na 10.3. na 16:30 … to je ještě 14 dní
… nedá se svítit, musím nakoupit testy a kontrolovat ![]()
já už testy nakoupila
doktorka má dovolenou, tak budu volat teprve v pondělí
kitty25 píše:Jiřko já chci taky nehty............
A proč nemáš? Zvlášť,když vybavení na to máš a umíš to. Já bych to možná taky uměla,ale nic k tomu nemám. ![]()
Hele,jaké mám tentokrát ![]()
http://emimino.cz/…PICT2968.JPG
Inge píše:
Ad nehty - Kitty, dotaz na odborníka. U nás jedna paní dělá nové gelové nehty za 490 Kč? Není to podezřele málo? (Doplnění je za 400).
Já je mám …nové za už 500,– a doplnění za 300,– Gelové s nějakým růžovým práškem na víc.Za prášek má asi 10,– víc než bez něj a je to prý lepší.
Luci
Já taky vařím běžně vývar s masem a zeleninou a bez bujónu.Jen kámoška mi kdysi poradila,že když není čas a nejsou peníze,tak vaří jen z bujónu a přidá jen nudle. A je fakt,že je to rychlovka.