Poradna duly
Jana Čurdová
Baruš,práci taky závidim.S postýlkou moc neporadim,Verču to nikdy nenapadlo vylézat a Ondru zatim taky ne.Oni ti kluci jsou větší roštáci,tak uvidíme,kdy ho taky napadne.
Holky mám toooo!!!!
Nechala jsem ho běhat a pak jsem k němu přišla (už jsem měla v ruce náplasti, že tu baňku k němu přilepim) a on se vyčůral a plnou, ještě to trochu přečůral, takže jsem měla počůranou i ruku, ale to nevaaaaa.
![]()
Hani,určo neni nad to když je každý zvlášt, když naši odjedou třeba na týden k ségře,je to super pocit být sámi v baráku.
Joj moje mamka je skvělá,ale bydlet bych u našich nemohla!
V 19 jsem dodělala v květnu maturitu a v srpnu když jsem začla pracovat se odstěhovala.
![]()
Tchýně jsou občas hustý,mě ta moje tentokrát také překvapila,chudák včera mi volala,asi jí to teprv došlo,omlouvala se ještě,takže snad zapomenuto
![]()
Joj moje mamka je skvělá,ale bydlet bych u našich nemohla!
V 19 jsem dodělala v květnu maturitu a v srpnu když jsem začla pracovat se odstěhovala.
![]()
Tchýně jsou občas hustý,mě ta moje tentokrát také překvapila,chudák včera mi volala,asi jí to teprv došlo,omlouvala se ještě,takže snad zapomenuto
![]()
Knoflice píše:
Baruš, tak vyleze a bude tě volat nebo dojde do ložnice, si myslím já. A dokdy se máš rozhodnout ohledně lékárny? Bože, ty se máš! Závidím, hrome!
Ale nezáviď! To víš, jsem šikovná, tak je o mně zájem
. Ne, já si myslím, že to je teď taková situace, za půl roku může být jinak (vláda zase vymyslí nějaké super vychytávky a bude po práci). Rozhodnout se zatím nemusím, nechali jsme to teď tak, že tam budu chodit příležitostně, protože zatím nemám trvalé hlídání a časem bych tam mohla nastoupit pravidelně. Teď jí odchází laborantka a říkala, že by raději magistru než laborantku. A že by byla ráda, kdybych už si nic nehledala. Navíc tam na částečný úvazek dělá moje spolužačka z gymplu i VŠ
. Přímo naproti je školka a laborantka tam měla dceru už od 2,5 let (šéfová zařídila). Lékárna je super, ale finančně to tam asi nebude tak žhavé.
Baruš to zní hezky,samozřejmě korunky jsou taky důležité,ale takováhle nabídka by se mi na tvém místě asi líbila,málokterý zaměstnavatel vyjdě vstříc ![]()
Baruš, ta školka a to že ti vyjde vstříc ohledně pracovní doby jsou rozhodně velké plusy, které by mohly finanční stránku vyvážit. Než abys dala hodně peněz za jesle, např. Však víš …
Terez
![]()
Jdu dát Ondrovi banán a půjde spát,dneska už je vzhůru od 6 hodin
.
Baruš,dobrý je,že máš školku blízko a vyjde ti časově vstříc,ale uznávám,že penízky jsou třeba.
Hani,jak jsem psala taky bych radši bydlela sama,ale finančně by jsme asi hypotéku nedali,takhle to máme každý měsíc tak tak.
Dobré ráno všem.
Po třetí hodině v noci se Radeček vzbudil a pořád popolézal po posteli a zase polehával.Tak jsem ho chtěla přitulit a …no vajíčka by se na něm v klidu usmažila.
Dostal sirup,prso a šlo se spát.Ráno už byl lepší,tak jsem ho ani neměřila.
Do 9 jsem se válela.Jen jsem dětem udělala snídani a Raďulkovi sunar.Chodili za mnou,ale i tak stačilo. ![]()
Všem Matýskům přeju vše nej nej nej k svátku.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/42.gif
Terezko
Gratuluju k úspěšnému odchytu. ![]()
Jééjda, co tomu Radečkovi je?
Hele holky, mám horkého favorita, tak držte palce!
Kdepak jsou dneska těhulinky? Dospávají?
Vladi chápu,měli jsme to stejně. Teď se občas taky najde měsíc kdy musím propočítávat víc než jindy.
Bebuska píše:
Terko, vtipná ranní akce, ti řeknu(promiň)… ten pytlíček ti měli dát, taky vím, jak to vypadá… no jsou to blbci, co na to říct
Dočítám za včerejšek, ale musím už reagovat a a zastat se zdravotníků …
až takový blbci nejsou
… do té zkumavky se odchytává pokud možno sterilní moč, jedná se vyšetření bakterilogické. V pytlíčku nikdy sterilní moč být nemůže, max. z toho vyšetří chemický složení moče. Ikdyby byl pytlík sterilní a bimbásek by se před nasazením odezinfikoval, tak stejně, pokud by se nesundal hned po načůrání, tak by se pěkně v teplíčku sviňušky pomnožily … takže by vyšli pozitvní bakterie, který tam třeba vůbec nejsou, lečilo by se ATB třeba zbytečně …
Tak že tak, ju?
Matějům, Matýskům, Matíkův všechno nejlepší k svátku!
Děkuju všem za přáníčka k narozeninám. Ondrášek mi dal k narozeninám klidnou noc z neděle na pondělí, ale dnešní noc usoudil, že už se neslaví, a byl od 1 do půl třetí prakticky pořád vzhůru.
K moři letíme na konci června na Zakyntos, autem jsem jet nechtěla, Ondra cestu špatně snáší. Jedeme s mými rodiči.
Pád z postýlky - Pokud jde dát níže, určitě ji dej. Honzík mi v rámci nacvičování samostatného usínání (asi v 15 měsících), taky vyskočil z postýlky a vůbec nechápu, jak se mu to povedlo, protože ji měl úplně dole.
Barčo - hezká nabídka, tak kdy nastoupíš
.
Terko - gratuluju k odchytu. Taky nechápu, proč ti nedali/neřekli, že si máš koupit pytlíček, u kluků je to celkem pohoda. Ať vyjdou testy negativní.
Praha a okolí - FYI - Teď jsem byla na Lužinách v Santé a botičky mají nejmenší 25 a sandálky pouze 22.
Ondra mi usnul v autě, tak jsem ho tam nechala spát s otevřenými dveřmi, ale sousedčini psi štěkají jako blázni
.
Končím, hola hola, práce volá
.