PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
24.2.09 09:37

Baruš,práci taky závidim.S postýlkou moc neporadim,Verču to nikdy nenapadlo vylézat a Ondru zatim taky ne.Oni ti kluci jsou větší roštáci,tak uvidíme,kdy ho taky napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 09:38

Holky mám toooo!!!!

Nechala jsem ho běhat a pak jsem k němu přišla (už jsem měla v ruce náplasti, že tu baňku k němu přilepim) a on se vyčůral a plnou, ještě to trochu přečůral, takže jsem měla počůranou i ruku, ale to nevaaaaa. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 09:40

Hani,určo neni nad to když je každý zvlášt, když naši odjedou třeba na týden k ségře,je to super pocit být sámi v baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:40

Joj moje mamka je skvělá,ale bydlet bych u našich nemohla!
V 19 jsem dodělala v květnu maturitu a v srpnu když jsem začla pracovat se odstěhovala. :roll: :wink:

Tchýně jsou občas hustý,mě ta moje tentokrát také překvapila,chudák včera mi volala,asi jí to teprv došlo,omlouvala se ještě,takže snad zapomenuto :roll: :? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 09:42

Terezko gratulace k úspšnému nabrání vzorku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:42

Joj moje mamka je skvělá,ale bydlet bych u našich nemohla!
V 19 jsem dodělala v květnu maturitu a v srpnu když jsem začla pracovat se odstěhovala. :roll: :wink:

Tchýně jsou občas hustý,mě ta moje tentokrát také překvapila,chudák včera mi volala,asi jí to teprv došlo,omlouvala se ještě,takže snad zapomenuto :roll: :? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.09 09:43
Knoflice píše:
Baruš, tak vyleze a bude tě volat nebo dojde do ložnice, si myslím já. A dokdy se máš rozhodnout ohledně lékárny? Bože, ty se máš! Závidím, hrome!

Ale nezáviď! To víš, jsem šikovná, tak je o mně zájem :wink: . Ne, já si myslím, že to je teď taková situace, za půl roku může být jinak (vláda zase vymyslí nějaké super vychytávky a bude po práci). Rozhodnout se zatím nemusím, nechali jsme to teď tak, že tam budu chodit příležitostně, protože zatím nemám trvalé hlídání a časem bych tam mohla nastoupit pravidelně. Teď jí odchází laborantka a říkala, že by raději magistru než laborantku. A že by byla ráda, kdybych už si nic nehledala. Navíc tam na částečný úvazek dělá moje spolužačka z gymplu i VŠ :) . Přímo naproti je školka a laborantka tam měla dceru už od 2,5 let (šéfová zařídila). Lékárna je super, ale finančně to tam asi nebude tak žhavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:47

Baruš to zní hezky,samozřejmě korunky jsou taky důležité,ale takováhle nabídka by se mi na tvém místě asi líbila,málokterý zaměstnavatel vyjdě vstříc 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 09:50

Baruš, ta školka a to že ti vyjde vstříc ohledně pracovní doby jsou rozhodně velké plusy, které by mohly finanční stránku vyvážit. Než abys dala hodně peněz za jesle, např. Však víš …

Terez :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 09:51

Jdu dát Ondrovi banán a půjde spát,dneska už je vzhůru od 6 hodin :roll: .

Baruš,dobrý je,že máš školku blízko a vyjde ti časově vstříc,ale uznávám,že penízky jsou třeba.

Hani,jak jsem psala taky bych radši bydlela sama,ale finančně by jsme asi hypotéku nedali,takhle to máme každý měsíc tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 09:55

Dobré ráno všem.
Po třetí hodině v noci se Radeček vzbudil a pořád popolézal po posteli a zase polehával.Tak jsem ho chtěla přitulit a …no vajíčka by se na něm v klidu usmažila. 8O Dostal sirup,prso a šlo se spát.Ráno už byl lepší,tak jsem ho ani neměřila.
Do 9 jsem se válela.Jen jsem dětem udělala snídani a Raďulkovi sunar.Chodili za mnou,ale i tak stačilo. 8)

Všem Matýskům přeju vše nej nej nej k svátku. 

http://www.gify.nou.cz/…ubory/42.gif

Terezko
Gratuluju k úspěšnému odchytu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 09:56

Jééjda, co tomu Radečkovi je?

Hele holky, mám horkého favorita, tak držte palce!

Kdepak jsou dneska těhulinky? Dospávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:57

Vladi chápu,měli jsme to stejně. Teď se občas taky najde měsíc kdy musím propočítávat víc než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 09:59
Bebuska píše:
Terko, vtipná ranní akce, ti řeknu :-) (promiň)… ten pytlíček ti měli dát, taky vím, jak to vypadá… no jsou to blbci, co na to říct
:lol: :lol: :lol:

Dočítám za včerejšek, ale musím už reagovat a a zastat se zdravotníků …

až takový blbci nejsou :wink: … do té zkumavky se odchytává pokud možno sterilní moč, jedná se vyšetření bakterilogické. V pytlíčku nikdy sterilní moč být nemůže, max. z toho vyšetří chemický složení moče. Ikdyby byl pytlík sterilní a bimbásek by se před nasazením odezinfikoval, tak stejně, pokud by se nesundal hned po načůrání, tak by se pěkně v teplíčku sviňušky pomnožily … takže by vyšli pozitvní bakterie, který tam třeba vůbec nejsou, lečilo by se ATB třeba zbytečně …

Tak že tak, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.2.09 10:01

Matějům, Matýskům, Matíkův všechno nejlepší k svátku!

Děkuju všem za přáníčka k narozeninám. Ondrášek mi dal k narozeninám klidnou noc z neděle na pondělí, ale dnešní noc usoudil, že už se neslaví, a byl od 1 do půl třetí prakticky pořád vzhůru.

K moři letíme na konci června na Zakyntos, autem jsem jet nechtěla, Ondra cestu špatně snáší. Jedeme s mými rodiči.

Pád z postýlky - Pokud jde dát níže, určitě ji dej. Honzík mi v rámci nacvičování samostatného usínání (asi v 15 měsících), taky vyskočil z postýlky a vůbec nechápu, jak se mu to povedlo, protože ji měl úplně dole.

Barčo - hezká nabídka, tak kdy nastoupíš 8).

Terko - gratuluju k odchytu. Taky nechápu, proč ti nedali/neřekli, že si máš koupit pytlíček, u kluků je to celkem pohoda. Ať vyjdou testy negativní.

Praha a okolí - FYI - Teď jsem byla na Lužinách v Santé a botičky mají nejmenší 25 a sandálky pouze 22.

Ondra mi usnul v autě, tak jsem ho tam nechala spát s otevřenými dveřmi, ale sousedčini psi štěkají jako blázni :evil:.

Končím, hola hola, práce volá :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital