Poradna duly
Jana Čurdová
jj, Jiřku bych taky tipovala sedíc u letáků ![]()
ještě hernička , v pondělí mám jít v 10h s Vojtou na 2.Prevenar, tak pokud tam nějak nevykysáme, dorazíme za váma co nejdřív…
a ještě jdu hlasovat… jen co to najdu ![]()
snazim se tu vykoukat z fotek, jak je do nej videt na miminko:
http://www.bobbysbest.com/…er-buggy.jpg /> a jak se tam to mimi strka ![]()
Enio,
to mě taky vždycky zajímalo, nikdy jsem to neviděla na ulici a v obchodě jsem to neštudovala… asi zajdu ze zvědavosti k nám do AAA… ![]()
poslední dny žeru neuvěřitelné množství sladkého, fuj! Ale nebojte, těhotná nejsem.. ![]()
Ahojda…
Ivčo
Inzulín co vím tak mu píchali jen v té nemocnici při tom záchvatu pak nás tam týden „učili“ jíst a hlídali ho bez inzulínu(dodržovat čas a sled potravin) a pak nás pustili dom
tak ani nevím nic o tom že děti si jen píchají
![]()
ještě to to bych asi moc nerozdejchávala. Bohužel o tom že to pro bříška prcků není nic moc mi doktorka říkala,ale Fildovi to šmakuje a má štěstí že nezná bonbony a čokoládu.
Golfky pěkné,ale já bych u nich asi moc hrbila.
Ivčo,odbyli jsme si s dětma marodící čas,co dát srazík? Jihlava ZOO by nebyla špatná,nebo máš v Jihlavě něco lepšího očíhnutýho? Byla by si pro?
Spaní
náš princ asi najíždí na odpolední 1 spánek. Dnes usnul až ve 12.30 a vstával v 15.10. Usnul v 19.45 a jsem zvědavá v kolik bude vstávat.
Metříky
doufám že jednou dospěju k metříkům který se mi budou opravdu líbit a nebudou zabírat moc místa
no prostě jsem pořád nějaká nespokojená
![]()
dál mám opět okno…
kdepak máme Jiřinku??? ![]()
Dnes mám tak trochu kulaté narozeniny, manžel je až do zítřka večera na služební cestě a podle počtu přání, které jsem dnes celkem obdržela, mám pocit, že na mě všichni asi zapomněli.
Ježiš, Inge, jsme to ale ostudy. ![]()
Vše nej nej a ať tě kluci nechají někdy pořádně pospat.
![]()
Jemináčku!
Naše milá Inge, přejeme Ti s Vojtíkem krásné dvacáté narozeniny, hooodně štěstíčka, strašně moc zdravíčka, miliónová děťátka a posíláme velikánskou pusu!!!
![]()
Inge
VELKÉ GRATULACE TI POSÍLÁM JÁ,MANŽEL,FILDA,SABINKA
užij si plnoletost
Děkuju, jste zlaté. Ten první příspěvek nebyl na Vás (vždyť svůj metřík nemám
, tak jak si to má kdo pamatovat), ale prostě aspoň nějakou tu sms od známých jsem dneska čekala.