PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
23.2.09 20:12

jj, Jiřku bych taky tipovala sedíc u letáků :D

ještě hernička , v pondělí mám jít v 10h s Vojtou na 2.Prevenar, tak pokud tam nějak nevykysáme, dorazíme za váma co nejdřív…

a ještě jdu hlasovat… jen co to najdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
23.2.09 20:20

snazim se tu vykoukat z fotek, jak je do nej videt na miminko:
http://www.bobbysbest.com/…er-buggy.jpg /> a jak se tam to mimi strka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.09 20:35

Enio,
to mě taky vždycky zajímalo, nikdy jsem to neviděla na ulici a v obchodě jsem to neštudovala… asi zajdu ze zvědavosti k nám do AAA… :lol:

poslední dny žeru neuvěřitelné množství sladkého, fuj! Ale nebojte, těhotná nejsem.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
23.2.09 20:46

Ahojda…

Ivčo
Inzulín co vím tak mu píchali jen v té nemocnici při tom záchvatu pak nás tam týden „učili“ jíst a hlídali ho bez inzulínu(dodržovat čas a sled potravin) a pak nás pustili dom :roll: :? 8O tak ani nevím nic o tom že děti si jen píchají :roll: 8O
ještě to to bych asi moc nerozdejchávala. Bohužel o tom že to pro bříška prcků není nic moc mi doktorka říkala,ale Fildovi to šmakuje a má štěstí že nezná bonbony a čokoládu.
Golfky pěkné,ale já bych u nich asi moc hrbila.
Ivčo,odbyli jsme si s dětma marodící čas,co dát srazík? Jihlava ZOO by nebyla špatná,nebo máš v Jihlavě něco lepšího očíhnutýho? Byla by si pro?

Spaní
náš princ asi najíždí na odpolední 1 spánek. Dnes usnul až ve 12.30 a vstával v 15.10. Usnul v 19.45 a jsem zvědavá v kolik bude vstávat.

Metříky
doufám že jednou dospěju k metříkům který se mi budou opravdu líbit a nebudou zabírat moc místa :roll: :wink: :lol: no prostě jsem pořád nějaká nespokojená :? 8O :lol: :oops:

dál mám opět okno…

kdepak máme Jiřinku??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.2.09 20:51
:cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 20:53
Inge píše: :cry: :cry: :cry:

Co se děje????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.09 20:59
Inge píše: :cry: :cry: :cry:

copak? :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.2.09 21:04

Dnes mám tak trochu kulaté narozeniny, manžel je až do zítřka večera na služební cestě a podle počtu přání, které jsem dnes celkem obdržela, mám pocit, že na mě všichni asi zapomněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.2.09 21:05

Inge
Co se ti stalo? Nestraš nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 21:06
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Herdek, hned zjednáme nápravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.2.09 21:08

Ježiš, Inge, jsme to ale ostudy. :oops:

Vše nej nej a ať tě kluci nechají někdy pořádně pospat. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.09 21:10

Jemináčku! :oops: :oops: :oops: Naše milá Inge, přejeme Ti s Vojtíkem krásné dvacáté narozeniny, hooodně štěstíčka, strašně moc zdravíčka, miliónová děťátka a posíláme velikánskou pusu!!! :-) :-) :huban: :huban: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
23.2.09 21:14
:oops:

Inge
VELKÉ GRATULACE TI POSÍLÁM JÁ,MANŽEL,FILDA,SABINKA :lol: užij si plnoletost :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.2.09 21:15

Děkuju, jste zlaté. Ten první příspěvek nebyl na Vás (vždyť svůj metřík nemám 8), tak jak si to má kdo pamatovat), ale prostě aspoň nějakou tu sms od známých jsem dneska čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
23.2.09 21:16

no a metříky zlobí

jdu je smazat,zítra to zkusím nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...