PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
23.2.09 17:36
Knoflice píše:
Hani, tak to ještě jde, i když celoživotní dieta je pěkná otrava.

Terez, plínku - jako novou dávku?

Petro co ty? Víc unavená, natěšená? Jak jsi myslela,žes to tušila? Já nikdy nepoznala,že jsem v tom, tak mě fascinuje, že tohle někdo pozná.

Vojtěch už druhý den občas jde, jako by ho nohy neunesly. Tak nevím, jestli si ze mě dělá prdel, nebo mu něco je. :nevim:

Katko, kdybych to ale nečekala, tak bych to asi nepoznala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 17:37
enia píše:
Hani
tak taková tchýně je nejlepší tak 100 km a více daleko… naše žije naštěstí u Mnichova :)… a když jednou za čas přijede, nemá moc čas na blbosti a pomáhá, ale nevím, jak by to vypadalo, kdyby byla tady… asi špatně

golfky
ráda bych řešila, ale spíš budeme řešit tandemový kočárek… zatím vede jané powertwin… je takový malý skladný…

http://www.babymania.cz/…IPTPRH61.jpg

Enio, já pokud to bude nutné mám vybraný Phil and Teds, je super do MHD, má ´pod 10kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 17:38
Knoflice píše:
enio, už jsem hlasovala. Jak po plese? Co to špinění?

Těhulinky, já jsem zvědavá, jestli se někomu povedly dvojčata :wink:

Kdybych měla vybírat, mě se nejvíc líbí tandemové kočárky od Phil a Teds.

já doufám, že miminko bude jedno a zdravé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 17:40
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik :( :( :( Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna :wink:

už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.

Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.
:lol: :lol: Ja ju taky nemam rada :lol: taky viemže to ma zadara.Krava jedna.Topi sa v prachoch a ešte ma všetko na čo si ukaže :roll: .A tim golfačom jak mysliš.že su tvrde???Ak mysliš sedadlo,tak mi to tak nepripada.A ma tam aj tu vložku.Taky su levnejšie :lol: :wink:

Hani včera jak som usinala,tak som si spomenula,že sesterka ma cukrovku(my sa moc nevidame).Taky sa jej to v puberte zhoršilo.Dovtedy si to sama hezky hlidala.Jedla v pravidelny čas a hlavne to čo mala.Pak už to bolo horšie.Nedala sa uhlidať a jedla čo videla.Teraz si picha inzulin.No proste jak v puberte s deckom neporadiš :roll:

Zbytok večer,lebo chybam synkovi.Dnes mam strašne pomaly net.Asi preto,že sme zasypany snehom :lol:

Luci jako ty kolečka, jakó kdyby neměl žádné odpružení. my jsme vybíraly s Terkou a prostě tohle se nám nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 17:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 17:51
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik :( :( :( Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna :wink:

už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.

Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.
:lol: :lol: Ja ju taky nemam rada :lol: taky viemže to ma zadara.Krava jedna.Topi sa v prachoch a ešte ma všetko na čo si ukaže :roll: .A tim golfačom jak mysliš.že su tvrde???Ak mysliš sedadlo,tak mi to tak nepripada.A ma tam aj tu vložku.Taky su levnejšie :lol: :wink:

Hani včera jak som usinala,tak som si spomenula,že sesterka ma cukrovku(my sa moc nevidame).Taky sa jej to v puberte zhoršilo.Dovtedy si to sama hezky hlidala.Jedla v pravidelny čas a hlavne to čo mala.Pak už to bolo horšie.Nedala sa uhlidať a jedla čo videla.Teraz si picha inzulin.No proste jak v puberte s deckom neporadiš :roll:

Zbytok večer,lebo chybam synkovi.Dnes mam strašne pomaly net.Asi preto,že sme zasypany snehom :lol:
ahaLuci jako ty kolečka, jakó kdyby neměl žádné odpružení. my jsme vybíraly s Terkou a prostě tohle se nám nelíbilo
:) To su aj golfky s odpruženyma kolečkama?To som nevedela :oops: :lol:
Tady ten čo si dala obrazok je krásny.Nepačili sa mi trojkolky,ale akosi im začinam prichadzať na chuť
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.2.09 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:07

Samko spi 8O .Tak som zvedava či sa zobudi.Dufam,že ano lebo nevečeral :( On totiž v poledne spal len 30min.Lebo sme boli vonku a zobudila som ho jak som trepla tverami,keď sme vošli do bytu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 18:08

Luci tak na příští dítko si pořídíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 18:10

jo u mě těhu příznaky skoro žádné, občas píchne v břiše, ale jinak ok. s Robikem to bylo stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:12
kitty25 píše:
Luci tak na příští dítko si pořídíš ne?
jojo :lol:
To budu zas ine novinky o ktorych nebudem vedieť :lol: Take lietajuce golfače by sa zišli :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.2.09 18:12

Holky, nechci rypat, ale vy tu Daru Rolins znate osobne, ze vite, ze je to krava? A to ze ma kocar zadarmo, je opravdu normalni. Prece jim nebude delat reklamu jen tak z dobre vule. Ona to ma urcite i ve smlouve, ze bude vyhradne pouzivat jejich kocar… Nezlobte se, ale ja takove odsuzovani nemam rada. Me staci jen to, co se o Martinovi rika po Litomericich a pritom ho nikdo nezna. A ja jsem udajne taky pekna krava :)

Mates dnes vstaval pred ctvrtou. Me by piclo. Jsem uplne hotova. S tim musime neco delat, nebo si nas za chvilku rozbije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:16

Ivčo tvoje golfky su taky krásne.Akurat mne sa pači jednofarebny poťah.Ale každy mame iny vkus :wink:

A už viac nevie :lol: net furt stavkuje,tak na to prdim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.2.09 18:21
Pajulena píše:
Holky, nechci rypat, ale vy tu Daru Rolins znate osobne, ze vite, ze je to krava? A to ze ma kocar zadarmo, je opravdu normalni. Prece jim nebude delat reklamu jen tak z dobre vule. Ona to ma urcite i ve smlouve, ze bude vyhradne pouzivat jejich kocar… Nezlobte se, ale ja takove odsuzovani nemam rada. Me staci jen to, co se o Martinovi rika po Litomericich a pritom ho nikdo nezna. A ja jsem udajne taky pekna krava :)Mates dnes vstaval pred ctvrtou. Me by piclo. Jsem uplne hotova. S tim musime neco delat, nebo si nas za chvilku rozbije…
Joj,nerozčuluj sa hneď.Veď to bolo zo srandy.Jasne,že viem prečo ho ma zadara.O mne taky par ľudi nehovori najlepšie a neberiem si to k srdcu.Každy ma svoj nazor… :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 18:31

neznám Pajuleno, ale chová se tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie