Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflice píše:
Hani, tak to ještě jde, i když celoživotní dieta je pěkná otrava.Terez, plínku - jako novou dávku?
Petro co ty? Víc unavená, natěšená? Jak jsi myslela,žes to tušila? Já nikdy nepoznala,že jsem v tom, tak mě fascinuje, že tohle někdo pozná.
Vojtěch už druhý den občas jde, jako by ho nohy neunesly. Tak nevím, jestli si ze mě dělá prdel, nebo mu něco je.
Katko, kdybych to ale nečekala, tak bych to asi nepoznala.....
enia píše:
Hani …
tak taková tchýně je nejlepší tak 100 km a více daleko… naše žije naštěstí u Mnichova… a když jednou za čas přijede, nemá moc čas na blbosti a pomáhá, ale nevím, jak by to vypadalo, kdyby byla tady… asi špatně
golfky …
ráda bych řešila, ale spíš budeme řešit tandemový kočárek… zatím vede jané powertwin… je takový malý skladný…http://www.babymania.cz/…IPTPRH61.jpg
Enio, já pokud to bude nutné mám vybraný Phil and Teds, je super do MHD, má ´pod 10kg
Knoflice píše:
enio, už jsem hlasovala. Jak po plese? Co to špinění?Těhulinky, já jsem zvědavá, jestli se někomu povedly dvojčata
Kdybych měla vybírat, mě se nejvíc líbí tandemové kočárky od Phil a Teds.
já doufám, že miminko bude jedno a zdravé ![]()
LUCIKU píše:kitty25 píše:LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik![]()
![]()
Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna
už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.
Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.![]()
Ja ju taky nemam rada
taky viemže to ma zadara.Krava jedna.Topi sa v prachoch a ešte ma všetko na čo si ukaže
.A tim golfačom jak mysliš.že su tvrde???Ak mysliš sedadlo,tak mi to tak nepripada.A ma tam aj tu vložku.Taky su levnejšie
![]()
![]()
Hani včera jak som usinala,tak som si spomenula,že sesterka ma cukrovku(my sa moc nevidame).Taky sa jej to v puberte zhoršilo.Dovtedy si to sama hezky hlidala.Jedla v pravidelny čas a hlavne to čo mala.Pak už to bolo horšie.Nedala sa uhlidať a jedla čo videla.Teraz si picha inzulin.No proste jak v puberte s deckom neporadiš
Zbytok večer,lebo chybam synkovi.Dnes mam strašne pomaly net.Asi preto,že sme zasypany snehom
Luci jako ty kolečka, jakó kdyby neměl žádné odpružení. my jsme vybíraly s Terkou a prostě tohle se nám nelíbilo
kitty25 píše:LUCIKU píše:ahaLuci jako ty kolečka, jakó kdyby neměl žádné odpružení. my jsme vybíraly s Terkou a prostě tohle se nám nelíbilokitty25 píše:LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik![]()
![]()
Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna
už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.
Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.![]()
Ja ju taky nemam rada
taky viemže to ma zadara.Krava jedna.Topi sa v prachoch a ešte ma všetko na čo si ukaže
.A tim golfačom jak mysliš.že su tvrde???Ak mysliš sedadlo,tak mi to tak nepripada.A ma tam aj tu vložku.Taky su levnejšie
![]()
![]()
Hani včera jak som usinala,tak som si spomenula,že sesterka ma cukrovku(my sa moc nevidame).Taky sa jej to v puberte zhoršilo.Dovtedy si to sama hezky hlidala.Jedla v pravidelny čas a hlavne to čo mala.Pak už to bolo horšie.Nedala sa uhlidať a jedla čo videla.Teraz si picha inzulin.No proste jak v puberte s deckom neporadiš
Zbytok večer,lebo chybam synkovi.Dnes mam strašne pomaly net.Asi preto,že sme zasypany snehom
Samko spi
.Tak som zvedava či sa zobudi.Dufam,že ano lebo nevečeral
On totiž v poledne spal len 30min.Lebo sme boli vonku a zobudila som ho jak som trepla tverami,keď sme vošli do bytu ![]()
jo u mě těhu příznaky skoro žádné, občas píchne v břiše, ale jinak ok. s Robikem to bylo stejné
kitty25 píše:jojo
Luci tak na příští dítko si pořídíš ne?
Holky, nechci rypat, ale vy tu Daru Rolins znate osobne, ze vite, ze je to krava? A to ze ma kocar zadarmo, je opravdu normalni. Prece jim nebude delat reklamu jen tak z dobre vule. Ona to ma urcite i ve smlouve, ze bude vyhradne pouzivat jejich kocar… Nezlobte se, ale ja takove odsuzovani nemam rada. Me staci jen to, co se o Martinovi rika po Litomericich a pritom ho nikdo nezna. A ja jsem udajne taky pekna krava ![]()
Mates dnes vstaval pred ctvrtou. Me by piclo. Jsem uplne hotova. S tim musime neco delat, nebo si nas za chvilku rozbije…
Ivčo tvoje golfky su taky krásne.Akurat mne sa pači jednofarebny poťah.Ale každy mame iny vkus ![]()
A už viac nevie
net furt stavkuje,tak na to prdim
Pajulena píše:Joj,nerozčuluj sa hneď.Veď to bolo zo srandy.Jasne,že viem prečo ho ma zadara.O mne taky par ľudi nehovori najlepšie a neberiem si to k srdcu.Každy ma svoj nazor…
Holky, nechci rypat, ale vy tu Daru Rolins znate osobne, ze vite, ze je to krava? A to ze ma kocar zadarmo, je opravdu normalni. Prece jim nebude delat reklamu jen tak z dobre vule. Ona to ma urcite i ve smlouve, ze bude vyhradne pouzivat jejich kocar… Nezlobte se, ale ja takove odsuzovani nemam rada. Me staci jen to, co se o Martinovi rika po Litomericich a pritom ho nikdo nezna. A ja jsem udajne taky pekna kravaMates dnes vstaval pred ctvrtou. Me by piclo. Jsem uplne hotova. S tim musime neco delat, nebo si nas za chvilku rozbije…