PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
24.2.09 08:38
vladi1 píše:SOS,co dneska vaříte?

asi nic :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 08:48

Dobré ráno!

Odchyt moči bezúspěšný. :roll:
Hajzlíček se vyčůral a než jsem k němu stihla přiskočit, mám v baňce 3 kapičky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 08:53

Baruš, tipuju, že je Matýsek první, kdo se dostal z postýlky sám :lol: Teda kluci od Inge už to umí dávno, ale ti tam mají extra díru. Já pozorovala, že Vojta se o to už pokouší, psala jsem to tu, ale zatím se mi podařilo mu v tom zabránit. Já bych teda hlasovala, abyste mu to snížili úplně, ať umí vylízat sám.

Vlaďko, ty už jsi s dutinama skončila?

Terez, jak naschvál. Tak vy jste asi ten pytlík, co o něm psala Jiřka, nedostali, že? S tím by to byla hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 08:55

Dobré ráno,

od včerra máme také uvařeno svíčkovou s knedlikem. A flíkovou polívku.

Jiřinko
copak Martin provedl? Za vraždu je dost :lol:

Baruš
taky čekám že nám to naše „miminko“ brzy vyleze :roll: Patrovky jsou objednané tak už jen aby nám dodělali okna (to musí být ale hezky a ne tohle bílý svinstvo) a bude se dělat novej pokojík.Musíme to ještě vydržet..
Radila bych dát dolu a aby si sám vylezl,nebo to aspoň zkusit a uvidíš jestli naspí víc v postýlce nebo s vámi :lol:

VŠE NEJLEPŠÍ VŠEM OSLAVENEČKUM :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 08:57

Našla jsem si tu tabulku a teď jsou na řadě Radka a Jitka (s narozeninama).

Hani, jak se vám vůbec bydlí samotným? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 08:59

nene, žádnej pytlík…skumavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 09:03

Už je chudák uplně ledovej, ale oblíknout ho nemůžu.

Teď jak vidí skumavku, tak už zdrhá, nalejvám ho tu čajem a vysim mu na bibáskovi se skumavkou.

Jo a sesrřička řikala, že máme přijít mezi 9 a 9:30 hahaha, to trochu nestíháme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:08

Katko
bydlení o samotě?....... :lol: :lol: :lol: lepší neznám :wink: opravdu i vztah s Petrem je o dost lepší,předtím to bylo dobré,ale teď je to ještě lepší ( :oops: i v intimních věcech :oops: )

Terko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eliášek je šikulka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo a pytlíček dávají,ale po nás už teď chtěli čůrat taky do zkumavky a Filda z toho měl srandu,musel totiž trošku vyčůrat mimo pak do zkumavky a pak dočůrat mimo. A on má srandu už jen z toho že mu na piňďasa někdo šáhne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.2.09 09:16

Terko, vtipná ranní akce, ti řeknu :-) (promiň)… ten pytlíček ti měli dát, taky vím, jak to vypadá… no jsou to blbci, co na to říct

Já se jdu uchystat, odevzdat Vojtu babičce a hurá na další punkci :roll:
(takže Katko , nene, ještě neskončila a tenhle týden to ještě budu, i když možná koncem už jen tampony, díru mi snad budou dělat naposled zítra, no uvidim, co tam bude..)

tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.09 09:24

Jenomže Matýsek spí u sebe v pokojíčku a tak nevím, jestli když mu dám postýlku dolů, tak aby si neslízal z postele i během noci…

Teď mi volala jedna magistra z lékárny, kde jsem byla minulý týden, že by o mně měla zájem napořád, že se mi přizpůsobí. A do budoucna by jí dva dny v týdnu vyhovovaly…Tak mám zase na rozmýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 09:27

Terez , soucítím s tebou, nevím, jak by to probíhalo u nás. 8)

Sedím tu u bedny a surfuju o 106, nejvyšší čas vybrat ubytování na letní dovolenou. Zlehka už jsem začala minulý týden, ale nedopadlo to. Jo, ono se řekne, toho je - ale vždycky je v tom nějaký zádrhel - buď je to moc velké, nebo moc drahé nebo tam už obvykle není volno :roll:

Jak vy, co plánujete? Inge odtajnila moře, ale konkrétnější nebyla :wink: Nepochlubíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 09:27

Katko,je pravda,že víkendy tu moc nedávam,ale těrazky mam omluvu,byli jsme mimo domov :wink:

Terezko a strhla jsi mu tu plenu dost rychle :lol: :lol: :lol: .

Bebuško,chudinko,at to máš rychle za sebou.

Jiři,kdepak jsi,už je lepší nálada?

Hani,bydlení osamotě,bych taky brala,ale bohužel.Zase,když je kdykoliv třeba pohlídat děti,tak neni problém.Máme akorát společný vchod,jinak každý vše své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.2.09 09:29

Baruš, tak vyleze a bude tě volat nebo dojde do ložnice, si myslím já. A dokdy se máš rozhodnout ohledně lékárny? Bože, ty se máš! Závidím, hrome!

Vladi a ty bydlíš u rodičů nebo u tchánovců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.2.09 09:35

bydlim u rodičů.S tchánovci se nestýkáme,je to komplikovanější,ale nestěžuji si,když tu občas čtu ty story s tchýněma :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 09:36

Vladi
tak mi to měli taky tak,pouze společný vchod,tchánovci super i vztah s nimi,hlídání kdykoli,ale......
Prostě už jen ten pocit… :? :roll: a to jsme neměli žádný problém jen jsme s manžou dospěli do stádia osamostatnění :lol: 8)

Myslela jsem že budeme mít problémy s hlídáním,ale ne je to v pohodě,kdykoli moje mamča,nebo tchýně( :lol: )nebo švagrová(manži sestra)nebo švagrová(manželka mýho bráchy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí