Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno!
Odchyt moči bezúspěšný. ![]()
Hajzlíček se vyčůral a než jsem k němu stihla přiskočit, mám v baňce 3 kapičky. ![]()
Baruš, tipuju, že je Matýsek první, kdo se dostal z postýlky sám
Teda kluci od Inge už to umí dávno, ale ti tam mají extra díru. Já pozorovala, že Vojta se o to už pokouší, psala jsem to tu, ale zatím se mi podařilo mu v tom zabránit. Já bych teda hlasovala, abyste mu to snížili úplně, ať umí vylízat sám.
Vlaďko, ty už jsi s dutinama skončila?
Terez, jak naschvál. Tak vy jste asi ten pytlík, co o něm psala Jiřka, nedostali, že? S tím by to byla hračka.
Dobré ráno,
od včerra máme také uvařeno svíčkovou s knedlikem. A flíkovou polívku.
Jiřinko
copak Martin provedl? Za vraždu je dost ![]()
Baruš
taky čekám že nám to naše „miminko“ brzy vyleze
Patrovky jsou objednané tak už jen aby nám dodělali okna (to musí být ale hezky a ne tohle bílý svinstvo) a bude se dělat novej pokojík.Musíme to ještě vydržet..
Radila bych dát dolu a aby si sám vylezl,nebo to aspoň zkusit a uvidíš jestli naspí víc v postýlce nebo s vámi ![]()
VŠE NEJLEPŠÍ VŠEM OSLAVENEČKUM
Našla jsem si tu tabulku a teď jsou na řadě Radka a Jitka (s narozeninama).
Hani, jak se vám vůbec bydlí samotným? ![]()
Už je chudák uplně ledovej, ale oblíknout ho nemůžu.
Teď jak vidí skumavku, tak už zdrhá, nalejvám ho tu čajem a vysim mu na bibáskovi se skumavkou.
Jo a sesrřička řikala, že máme přijít mezi 9 a 9:30 hahaha, to trochu nestíháme. ![]()
Katko
bydlení o samotě?.......
lepší neznám
opravdu i vztah s Petrem je o dost lepší,předtím to bylo dobré,ale teď je to ještě lepší (
i v intimních věcech
)
Terko
Eliášek je šikulka
![]()
Jo a pytlíček dávají,ale po nás už teď chtěli čůrat taky do zkumavky a Filda z toho měl srandu,musel totiž trošku vyčůrat mimo pak do zkumavky a pak dočůrat mimo. A on má srandu už jen z toho že mu na piňďasa někdo šáhne ![]()
Terko, vtipná ranní akce, ti řeknu
(promiň)… ten pytlíček ti měli dát, taky vím, jak to vypadá… no jsou to blbci, co na to říct
Já se jdu uchystat, odevzdat Vojtu babičce a hurá na další punkci ![]()
(takže Katko , nene, ještě neskončila a tenhle týden to ještě budu, i když možná koncem už jen tampony, díru mi snad budou dělat naposled zítra, no uvidim, co tam bude..)
tak zatím ![]()
Jenomže Matýsek spí u sebe v pokojíčku a tak nevím, jestli když mu dám postýlku dolů, tak aby si neslízal z postele i během noci…
Teď mi volala jedna magistra z lékárny, kde jsem byla minulý týden, že by o mně měla zájem napořád, že se mi přizpůsobí. A do budoucna by jí dva dny v týdnu vyhovovaly…Tak mám zase na rozmýšlení.
Terez , soucítím s tebou, nevím, jak by to probíhalo u nás. ![]()
Sedím tu u bedny a surfuju o 106, nejvyšší čas vybrat ubytování na letní dovolenou. Zlehka už jsem začala minulý týden, ale nedopadlo to. Jo, ono se řekne, toho je - ale vždycky je v tom nějaký zádrhel - buď je to moc velké, nebo moc drahé nebo tam už obvykle není volno ![]()
Jak vy, co plánujete? Inge odtajnila moře, ale konkrétnější nebyla
Nepochlubíš se?
Katko,je pravda,že víkendy tu moc nedávam,ale těrazky mam omluvu,byli jsme mimo domov ![]()
Terezko a strhla jsi mu tu plenu dost rychle
.
Bebuško,chudinko,at to máš rychle za sebou.
Jiři,kdepak jsi,už je lepší nálada?
Hani,bydlení osamotě,bych taky brala,ale bohužel.Zase,když je kdykoliv třeba pohlídat děti,tak neni problém.Máme akorát společný vchod,jinak každý vše své.
Baruš, tak vyleze a bude tě volat nebo dojde do ložnice, si myslím já. A dokdy se máš rozhodnout ohledně lékárny? Bože, ty se máš! Závidím, hrome!
Vladi a ty bydlíš u rodičů nebo u tchánovců?
bydlim u rodičů.S tchánovci se nestýkáme,je to komplikovanější,ale nestěžuji si,když tu občas čtu ty story s tchýněma
.
Vladi
tak mi to měli taky tak,pouze společný vchod,tchánovci super i vztah s nimi,hlídání kdykoli,ale......
Prostě už jen ten pocit…
a to jsme neměli žádný problém jen jsme s manžou dospěli do stádia osamostatnění
![]()
Myslela jsem že budeme mít problémy s hlídáním,ale ne je to v pohodě,kdykoli moje mamča,nebo tchýně(
)nebo švagrová(manži sestra)nebo švagrová(manželka mýho bráchy).