PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
24.2.09 10:03

Barus aj u nas potrebujeme lekarnicku.....ta co bola isla na MD a nezohnala za seba nahradu tak je lekaren zatvorena.....a to je skoda… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.2.09 10:04

inak ja uz viem co bude Matka alebo kubko studovat....... :idea: :lol:
za lekarnika…:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.2.09 10:06

Děvčata děkuji Vám za podporu a gratulace k úspěšně broběhnuté akci ODBĚR VZORKU.
Akce trvala 1,5 hodiny pouze s jedním neúspěchem.

Tak a teď jedeme k pani doktorce, abych se dozvěděla, že jsem bláznivá matka a Eliáškovi vůbec nic neni neb v noci kakal a zase nic. :roll: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.2.09 10:06

oslavencom vsetko NAJ!!!!.......

inak Barus…my uz mame postielku celkom skoro na zemi lebo aj nam uz raz vypadol…nedrzi na tych malych kolikoch ale na rame postielky…a zatial je kratky na nu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:17

Dočteno, tak dobré ránko všem!

Především chci gratulovat …

Inge , všechno nejlepší k Tvým včerejším narozeninám, hooodně štěstí, zdraví, lásky a hodné dětičky i manžela :lol: :-) :srdce:

Všem našim Mastýskům, Matíkům a Matějům všechno neje nej nej k svátku!!! 

Musím rychle psát, dokud si Honzík sám hraje, dneska mi ani není blbě, tak jsem ještě nesnáídala a první cesta sem :oops:

Terezko , jo, odchyt znám, akorát já to měla o mnoho lepší, neb Honzíkovi byly dva měsíce, tak mi nezdrhal :lol: ..ale zvládla jsi to, si šikula!

Bebuško , jeje, stále pokračuješ, no hezký :? , vatičky už budou brnkačka, po tom všem co jsi už prošla…

Barčo , tak super nabídka! Ať se dobře rozhodnete!

Postýlka … děkuji za vyndavací šprušle, Honzíka to neláká přeskakovat jinudy. Těsně před spinkáním je všdycky vrátím ..teda skoro vždycky, předevčírem najednou po půl hodině začal fňukat, tak jdu do ložnice a vidím na skle dveří ručičky … šel za náma :lol:

Raději pošlu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:19
Terulka píše:Tak a teď jedeme k pani doktorce, abych se dozvěděla, že jsem bláznivá matka a Eliáškovi vůbec nic neni neb v noci kakal a zase nic. :roll: :roll: :oops:

Na to kašli, lepší než něco zanedbat!!! Naopak, je vidět, že jsi starostlivá matka, pokud bude dr. prudit, tak ji pošli :-) … že je zdravý je nejlepší varianta :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 10:21

Tak jsem šla to moje malé miminko :wink: přebalit.Má 39,6 v zadečku. :( Dostal čípek. Má trochu plný nos (ještě bych to rýmou nenazvala) a jinak nic. Ani není moc protivný. No,některé by jste řekly,že je zlatý :lol: ale to by musel být ještě o kousíček hodnější. :lol: Ani nevím,jestli zuby nebo co.Ale asi ne.Dnaska si tolik v pusině nerejdí a ani to už nemá nateklé. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
24.2.09 10:22

Terko tak to já si řikám pokaždý když jdem k mudr. že jsem bláznivá matka,ale na druhou stranu bejt radši bláznivá než nezodpovědná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:23
Sabika píše:
Vladi chápu,měli jsme to stejně. Teď se občas taky najde měsíc kdy musím propočítávat víc než jindy.

Taky to tak máme a myslím, že je nás víc :roll:
už jsem se naučila, že se z toho člověk nesmí hroutit, zatím se to vždycky nějak udělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:25
jirabobes píše:
Tak jsem šla to moje malé miminko :wink: přebalit.Má 39,6 v zadečku. :( Dostal čípek. Má trochu plný nos (ještě bych to rýmou nenazvala) a jinak nic. Ani není moc protivný. No,některé by jste řekly,že je zlatý :lol: ale to by musel být ještě o kousíček hodnější. :lol: Ani nevím,jestli zuby nebo co.Ale asi ne.Dnaska si tolik v pusině nerejdí a ani to už nemá nateklé. :?

Tak snad to bude jen k zoubku, Honzík třeba nemívá nateklé dásně, uvidíš, snad to nic nebude bobíšek, takovou teplotu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:33

Ty jo, už je půl jedenáctý a já od rána sedím tady :oops:

Ještě jsem chtěla k tomu přání k narozeninám … pobavím Vás naší story, občas ji před narozeninama dávám k dobru doma …
Tři měsíce před naší svatbou jsem měla narozeniny. Milan nic, říkám si třeba bude překvápko. V kuchyni mi popřáli naši, tak jsem si sedla a čekala na Milana. přišel na stole kytka a bonboniéra a on na to tak bezelstně: "něco slavíme? " sem myslela, že ho v tu chvíli zabiju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:35

taky už půjdu něco dělat … jo, někdo se ptal, co se dneska vaří .. tak u nás Mléčná polevka a palačinky :-)

zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 10:35

Ahoj holky
Tak Samik spal vkuse do 5:30,pak som ho zobrala do postele a on šikulka moja milovana si ešte na hoďku schrupol 8O :D :D :D Ano nebol prečurany.To som čakala,lebo mal plenu od 16h

Inge všetko naj naj jak už ktosi napsal k 20.narodeninám.Hlavne hoooodne zdravička a lásky!!!

Všetkým Matýskom… taky hooodne zdravička k svátku!!!

Baro sice som čitala len rychlo tak neviem presne čo si sala o praci.Ale gratulujem.A ta školka blízko je SUPER.A to že to finančne nie je až tak super,tak si myslim,že neva.Koľko by si prevozola autom a tie nervy aby si neprišla pozde,A ak by Matýskovi bolo zle alebo čo a volali ti tak to maš takto blízko,nie? :wink:

Kym som toto pisala tak mi prďola vypol PC

Terko Eliašek je šikula.Neviem si predstaviť jak by som tu behala za Samikom a odchytavala moč :lol: A ak bude mať dr keci tak jej povedz,že radšej 100× zbytočne ako jednou pozdě :wink: Slova Samikovej dr :lol: :x Našťawstie sa to uložilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.2.09 10:38
KalinkaIvča píše:
taky už půjdu něco dělat … jo, někdo se ptal, co se dneska vaří .. tak u nás Mléčná polevka a palačinky :-)zatím pa I.
Tak tie palcinky by som si dala,ale polievku nieeeeeeeeeeeee.Mam z nej hrozu od školky(nechcem kaziť chuť smajlikom poblionkom) :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.2.09 10:41

Tak u nás jsou ještě na oběd zbytky. Máme řízky. Takže dneska „uvařím“ polívku z bujónu (mám nějaký nový bez glutamátu,se sníženým obsahem soli od Vitany),tak uvidíme. Já moc ty „ošizené“ polívky nemusím.Vývary mám ráda,ale poctivé -maso,zeleniny a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí