Poradna duly
Jana Čurdová
a tento je asi Naj…
daju sa spojit rukovate…
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
kitty25 píše:
Terko koukej k dr. mazatHani - tchýni bych vynadala, i když máte dobrý vztah a ještě bych řekla, že malý měl celou noc bolavé bříško.
Tak už jsme zpátky. Zítra jdeme znova a musíme přinést moč a plínky s kakáním.
Jo Hani to já jsem větší tragéd, já bych tchíni řekla, že sme byli celou noc vzhůru a že prcek zvrael.
![]()
Hani, tak to ještě jde, i když celoživotní dieta je pěkná otrava.
Terez, plínku - jako novou dávku?
Petro co ty? Víc unavená, natěšená? Jak jsi myslela,žes to tušila? Já nikdy nepoznala,že jsem v tom, tak mě fascinuje, že tohle někdo pozná.
Vojtěch už druhý den občas jde, jako by ho nohy neunesly. Tak nevím, jestli si ze mě dělá prdel, nebo mu něco je. ![]()
martinaSK píše:
dnes mam dalsiu uzavierku sutaze v scrapiku…je to kolo rockovo hudobne…
co poviete na moje Lo…
http://www.modrykonik.sk/…_2427226.jpghodne hodne povedene
dala jsem dnes Lucinky fotku do soutěže, tak když se vám fotka bude líbit, dejte nám, prosím co nejvíce bodů ![]()
tady je ale těhul ![]()
Holky budoucí maminy, hodně krásných a pohodových dní, ať se ti malí bobíci hezky upečou do zlatova
To je nádhera, těhotenství byly nejůžasnější dny jaké jsem snad zažila, ráda vzpomínám ![]()
občas se někdo zeptá, jestli bude další i u nás, tak já na to : ne neplánujeme,ale ani se tomu nebráníme ![]()
hezký den všem
Hani …
tak taková tchýně je nejlepší tak 100 km a více daleko… naše žije naštěstí u Mnichova
… a když jednou za čas přijede, nemá moc čas na blbosti a pomáhá, ale nevím, jak by to vypadalo, kdyby byla tady… asi špatně
golfky …
ráda bych řešila, ale spíš budeme řešit tandemový kočárek… zatím vede jané powertwin… je takový malý skladný…
Ahoj holky!
Enio , bodíky máte, bohužel jde hlasovat jen jednou, jinak bych naklikala ![]()
Žaneto , jak máš nový metřík jsem se a lekla, kdo nám to píše
a děkujeme za přáníčko ![]()
Terezko , proč ještě jednu plínu? Jako kontrolní vzorek? Jo a hodně štěstí u odchytávání čůrání ![]()
Marti, kdy budou výsledky soutěže? A toje nějaká porota nebo můžeme taky hlasovat?
Těhulky jak je? Mě pořád pobolívá podbřišek, ale snad je vše v pořádku. Chtěla jsem se dneska objednat nagyndu, ale mají dovolenou, tak zítra, pak tam zase až do konce týdne nejsou ![]()
Taky jsem nás dneska objednala k zubaři, chtěla jsem, aby jsme šli až bude Honzíkovi kolem 18ti měsíců ale objednali nás až na červenec
… no neva, stejně nikoho nechce do pusinky pouštět.
Na očkování půjdeme až příští týden, Honzíka trápí zoubky, večer měl zvýšenou teplotu, tak do něj nechci cpát ještě Priorix.
Jani
… ten Patron
… fotky i popis jsem dávala několik stran zpět ![]()
Cosatto, no pěkný, ale taky ty prachy
…
V těhu jsem jednu chvíli taky koketovala s x landerem, s f4, ale nakonec zvítězila klasika a jsem spokojená. Kdybych neplánovala druhý mimi, tak bych si nechala ten co mám, ale s pupíkem se mi nechce tahat s velkým kočárkem ikdyž je lehký.
Hani , co má Filda za typ cukrovky? Já myslela, že děti mají vždycky I. typu závislé na inzulinu
… je super, že mu stačí dieta! Stejně, na jednu stranu dětem nedoporučují nízkotučné a dia výrobky kvůli sladidlům pod., ale to by chudinka nic nemohl, viď… máte to obtížný …
Jdu se chvilku natáhnout, než se Honzík vzbudí, ale asi to nebude na dlouho ![]()
enio, už jsem hlasovala. Jak po plese? Co to špinění?
Těhulinky, já jsem zvědavá, jestli se někomu povedly dvojčata ![]()
Kdybych měla vybírat, mě se nejvíc líbí tandemové kočárky od Phil a Teds.
Knoflice píše:
enio, už jsem hlasovala. Jak po plese? Co to špinění?Těhulinky, já jsem zvědavá, jestli se někomu povedly dvojčata
jako vtip dobrý, ale doufám, že nám se teda nepovedla!!!!
hani - to je zvláštní, že tchyně ví, co má za nemoc a je mu schopna takhle ublížit. Já bych byla asi hodně ostrá.
enio - bodíky jsem poslala
ivčo - mně taky bolí podbřišek, mám divný chutě (naložený hermelín jsem zajedla pribiňákem), ale jinak žádné další příznaky.
tak víc nevím, u nás sněžoprší a hodně to taje.
kitty25 píše:LUCIKU píše:
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik![]()
![]()
Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna
už jsem to psala - CHicco mi nepřijdou dobré, už jsem to rozebírala i jinde v diskusi, jsou takové hodně tvrdé. Zkoušela jsem si je i sama.
Luci promiň, ale Daru Rolins nesnáším je to kráva - objeví se po x letech a myslí si, že se z ní zblázníme. Ona je tváří chicco, tak proto má jejich golfáče, beztak je dostává zadara.
Hani včera jak som usinala,tak som si spomenula,že sesterka ma cukrovku(my sa moc nevidame).Taky sa jej to v puberte zhoršilo.Dovtedy si to sama hezky hlidala.Jedla v pravidelny čas a hlavne to čo mala.Pak už to bolo horšie.Nedala sa uhlidať a jedla čo videla.Teraz si picha inzulin.No proste jak v puberte s deckom neporadiš ![]()
Zbytok večer,lebo chybam synkovi.Dnes mam strašne pomaly net.Asi preto,že sme zasypany snehom ![]()
Knoflice píše:
enio, už jsem hlasovala. Jak po plese? Co to špinění?Těhulinky, já jsem zvědavá, jestli se někomu povedly dvojčata
ples byl fajn, prosedela jsem ho
…
spineni je lepsi, min a min, ale snazim se byt v klidu, tak do ctvrtka uvidime…
na kocarky juknu, myslim, ze si je vybavuju z reklamy v mamince
Tak mi asi hrábne. Dneska 2× kakání a oboje bez černoty. Si ze mně ten cvrček dělá srandu.
Jinak abych odpověděla. Ano, plínku máme vzít jako další kontrolní vzorek, jenže nevim co tam ponesu, když se to moje dítě rozhodlo kakat normálně. Chjo.
Jo jinak dobrá rada od pani doktorky k odchytávání moči. „Až se probudí, tak rychle servat plínku“
![]()
Enio…taky už mám odhlasováno máš to za 10 ![]()