Poradna duly
Jana Čurdová
Pajuleno Samik ma surovu zeleninu už myslim tak 4-5m.Mrkvu ma každy deň s jablkom nastruhane.Mňam ja to rada dojedam ![]()
Kitty
Jj, jsem náročná a je mi jasné, že budu muset slevit, ale z výšky rozhodně ne. Mě by to PP výškou ještě šlo, ale Hoza má skoro o 20 čísel víc. A je fakt moc mohutné.
Zatím nejvíc z obrázku vyhovuje toto:
http://img.kasa.cz/…t_768765.jpg /> je ale dost těžký
a tenhle
http://www.aaahracky.cz/…2210_MED.jpg
Tak uvidím naživo, jsem děsný váhal a dlouho rozhodovač.
Pajulenko
Tak to je fajn, že se daří, mít po boku rozmrzelého muže je náročné. ![]()
Matík měl kousek bábovky, domácí, bez cukru, s rýžovým mlíkem a tmavou moukou. Moc mu to chutnalo. A taky měl houskový knedlík. A syrovou zeleninu-má rád okurku na velký kousky a občas nastrouhanou mrkev. A taky mi zbaštil papriku, jen rajče nedávám, neb Honza je alergický a prý by se to mohlo křížit. Zatím netoužím to zkoušet.
Jani a koukáš taky na to jak vysoká je opěrka zad?! Vzhledem k tomu, že jsme oba vysocí, nebude Matýsek časem taky žádnej prcek, tak aby mu to pak nebylo krátký. Navíc, kdyby v těch golfkách chtěl hajat, tak by si neměl kam položit hlavičku.
PP je fakt tank, jízdní vlastnosti sice super, ale malé, lehké golfky to rozhodně nejsou.
Pajuleno, gratuluju ke golu
.
Terko, a má Eliášek průjem nebo je divná jenom barva?
Manžel s Honzíkem postavili na zahradě super iglú (i Ondrovi se uvnitř moc líbilo), ale myslím, že do rána z něj budu hromada.
Syrovou zeleninu dávám, koláče apod. tak sousto, dvě, co vysomruje. Na nočník si odmítá sednout, propne se a hystericky řve.
zabulienka píše:
Krásnu nedeľu prajmepredovšetkým chcem zablahoželať Petre, hlavne bezproblémové tehotenstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby vy ste sa museli dohodnuť
to víš, chceme být ve stejné diskusi ne?
žížala píše:
Kitty
Jj, jsem náročná a je mi jasné, že budu muset slevit, ale z výšky rozhodně ne. Mě by to PP výškou ještě šlo, ale Hoza má skoro o 20 čísel víc. A je fakt moc mohutné.
Zatím nejvíc z obrázku vyhovuje toto:
http://img.kasa.cz/…t_768765.jpg /> je ale dost těžký
a tenhle
http://www.aaahracky.cz/…2210_MED.jpg.
co to je za značku?
jinak já teda ve svých nárocích zase měla polohování jednou rukou, prohlídni si jak se to polohuje, některé jsou opravdu opruz.
Terulko
Dík za připomínku, odhaduju to jen podle těch půjčených a chci to naživo vyzkoušet s Matesákem.
Mám nějak dost, pokračujeme s debordalizací pokoje a je tady toho spousta.
Tak si aspoň odskakuju k vám.
Inge píše:
PP je fakt tank, jízdní vlastnosti sice super, ale malé, lehké golfky to rozhodně nejsou.
Tak pro me jizdni vlastnosti uplna katastrofa. Jak ja v obchodech vzdycky nadavam. Jeste ze tu neumi cesky. Ale myslim, ze tak to maji vsechny golfky. Co mame v cechach ten Hartan, to se neda srovnat…
Jinak asi si na ten zobak budu muset davat trochu pozor, protoze jsem behem par dnu po obchodech potkala 4 cechy ![]()
U nas je to z buchtou tak, ze Mates vysomra pul plechu. On je na ty buchty jak utrzeny. Ja jsem vubec nechtela, no a uz je to tady. Ovsem myslim, ze pecu docela zdrave. Davam tmavy cukr nebo javor. syrup, misto tuku rostliny olej a vse pouzivam bio…
Inge píše:
Tak pro me jizdni vlastnosti uplna katastrofa. Jak ja v obchodech vzdycky nadavam. Jeste ze tu neumi cesky. Ale myslim, ze tak to maji vsechny golfky. Co mame v cechach ten Hartan, to se neda srovnat…
Jinak asi si na ten zobak budu muset davat trochu pozor, protoze jsem behem par dnu po obchodech potkala 4 cechy ![]()
U nas je to z buchtou tak, ze Mates vysomra pul plechu. On je na ty buchty jak utrzeny. Ja jsem vubec nechtela, no a uz je to tady. Ovsem myslim, ze pecu docela zdrave. Davam tmavy cukr nebo javor. syrup, misto tuku rostliny olej a vse pouzivam bio…
Jani, ty Zopa se mi taky líbí, jeden z favoritů i u nás.
Stále vede ten Patron …
Žížalko a Xlander si nechávaš či predáš?
ste ma akosi nahlodali, lebo v poslednej dobe je problém Lukyho vôbec udržať v kočiku, je dosť ťažky ten kočik , ale zas je suprový vo veľkom snehu, dostaneme sa všade, ale zas má strašne malinký košik, skoro nič tam nedám
tak neviem či si ho nechať, či predať a kúpiť golfky, ale isto nechcem 2 kočiky
Pajuleno , taky gratulujeme ke golu, zase bude klid v rodině ![]()
Co naši marodi …
Bebuška tu dneska ani nebyla, někde chudák trpí …
Terezko , tak jsem teda zvědavá, co dr. vyspekulujou ![]()
Syrovou zeleninu dávám, H. miluje rajčata, s buchtama - moc je neděláme, Milana z nich pálí žáha, H. občas něco vyžebrá. Teď ve středu budu dělat omáčku, tak zkusím asi už i ten knedlík.
Jo, taky máme opět protivný miminko a už jsem zjistila i důvod … další dva zoubečky, takže Jiři prosím do tabulky 12 zoubků
Ještě jedna poznámka ke golfkám a už toho nechám … jsemse do nich fakt zamilovala ![]()
Kočárek Patron Bohemia Pluton
Komfortní typ golfových holí s hliníkovým odlehčeným podvozkem moderních tvarů, vybavený otočnými předními koly s aretací, polohovatelnou opěrkou zad a nastavitelnou podnožkou. Díky větším kolům vhodný pro transport nejen v městské zástavbě, ale i mimo město. Vyniká zejména velmi dobrou manévrovatelností, výtečnou složitelností, nízkou hmotností a bohatou základní výbavou.
celohliníkový rám
otočná kola s aretací o průměru 180 mm
polohování opěrky zad a podnožky
5-bodový bezpečnostní pás s ramenními výstelkami
bezpečnostní hrazdička s mezinožním pásem
odnímatelná střecha s okénkem
otočné rukojeti
nákupní košík
letní nánožník
transportní madlo
reflexní bezpečností značky
váha: 8,1 kg
rozměry: 82×50×110 cm
zabulienko
X-lander si určitě schováme na dalšího špunta, byla jsem s ním spokojená, ale už ho nechci tahat, máme blbý výtah a stejně hlavně nosím.
Matík uložen, snad bude dnešní noc lepší.