PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
22.2.09 16:40

Pajuleno Samik ma surovu zeleninu už myslim tak 4-5m.Mrkvu ma každy deň s jablkom nastruhane.Mňam ja to rada dojedam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 17:07

Kitty
Jj, jsem náročná a je mi jasné, že budu muset slevit, ale z výšky rozhodně ne. Mě by to PP výškou ještě šlo, ale Hoza má skoro o 20 čísel víc. A je fakt moc mohutné.
Zatím nejvíc z obrázku vyhovuje toto:
http://img.kasa.cz/…t_768765.jpg /> je ale dost těžký
a tenhle
 http://www.aaahracky.cz/…2210_MED.jpg

Tak uvidím naživo, jsem děsný váhal a dlouho rozhodovač.

Pajulenko
Tak to je fajn, že se daří, mít po boku rozmrzelého muže je náročné. :wink:
Matík měl kousek bábovky, domácí, bez cukru, s rýžovým mlíkem a tmavou moukou. Moc mu to chutnalo. A taky měl houskový knedlík. A syrovou zeleninu-má rád okurku na velký kousky a občas nastrouhanou mrkev. A taky mi zbaštil papriku, jen rajče nedávám, neb Honza je alergický a prý by se to mohlo křížit. Zatím netoužím to zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.2.09 17:22

Jani a koukáš taky na to jak vysoká je opěrka zad?! Vzhledem k tomu, že jsme oba vysocí, nebude Matýsek časem taky žádnej prcek, tak aby mu to pak nebylo krátký. Navíc, kdyby v těch golfkách chtěl hajat, tak by si neměl kam položit hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.2.09 18:09

PP je fakt tank, jízdní vlastnosti sice super, ale malé, lehké golfky to rozhodně nejsou.

Pajuleno, gratuluju ke golu 8).

Terko, a má Eliášek průjem nebo je divná jenom barva?

Manžel s Honzíkem postavili na zahradě super iglú (i Ondrovi se uvnitř moc líbilo), ale myslím, že do rána z něj budu hromada.

Syrovou zeleninu dávám, koláče apod. tak sousto, dvě, co vysomruje. Na nočník si odmítá sednout, propne se a hystericky řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 18:31
zabulienka píše:
Krásnu nedeľu prajme

predovšetkým chcem zablahoželať Petre, hlavne bezproblémové tehotenstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

baby vy ste sa museli dohodnuť :D

to víš, chceme být ve stejné diskusi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 18:33
žížala píše:
Kitty
Jj, jsem náročná a je mi jasné, že budu muset slevit, ale z výšky rozhodně ne. Mě by to PP výškou ještě šlo, ale Hoza má skoro o 20 čísel víc. A je fakt moc mohutné.
Zatím nejvíc z obrázku vyhovuje toto:
http://img.kasa.cz/…t_768765.jpg /> je ale dost těžký
a tenhle
http://www.aaahracky.cz/…2210_MED.jpg.

co to je za značku?

jinak já teda ve svých nárocích zase měla polohování jednou rukou, prohlídni si jak se to polohuje, některé jsou opravdu opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 18:44

Terulko
Dík za připomínku, odhaduju to jen podle těch půjčených a chci to naživo vyzkoušet s Matesákem.

Mám nějak dost, pokračujeme s debordalizací pokoje a je tady toho spousta. :roll: Tak si aspoň odskakuju k vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 18:48

Kitty
Ten první je Zopa jumper, ten druhý Esprit Sun plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.2.09 19:36
Inge píše:
PP je fakt tank, jízdní vlastnosti sice super, ale malé, lehké golfky to rozhodně nejsou.

Tak pro me jizdni vlastnosti uplna katastrofa. Jak ja v obchodech vzdycky nadavam. Jeste ze tu neumi cesky. Ale myslim, ze tak to maji vsechny golfky. Co mame v cechach ten Hartan, to se neda srovnat…

Jinak asi si na ten zobak budu muset davat trochu pozor, protoze jsem behem par dnu po obchodech potkala 4 cechy 8O

U nas je to z buchtou tak, ze Mates vysomra pul plechu. On je na ty buchty jak utrzeny. Ja jsem vubec nechtela, no a uz je to tady. Ovsem myslim, ze pecu docela zdrave. Davam tmavy cukr nebo javor. syrup, misto tuku rostliny olej a vse pouzivam bio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.2.09 19:37
Inge píše:

Tak pro me jizdni vlastnosti uplna katastrofa. Jak ja v obchodech vzdycky nadavam. Jeste ze tu neumi cesky. Ale myslim, ze tak to maji vsechny golfky. Co mame v cechach ten Hartan, to se neda srovnat…

Jinak asi si na ten zobak budu muset davat trochu pozor, protoze jsem behem par dnu po obchodech potkala 4 cechy 8O

U nas je to z buchtou tak, ze Mates vysomra pul plechu. On je na ty buchty jak utrzeny. Ja jsem vubec nechtela, no a uz je to tady. Ovsem myslim, ze pecu docela zdrave. Davam tmavy cukr nebo javor. syrup, misto tuku rostliny olej a vse pouzivam bio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 19:41

Jani, ty Zopa se mi taky líbí, jeden z favoritů i u nás.
Stále vede ten Patron …

http://www.baby.patron.eu/…-951f-22.jpg

http://www.baby.patron.eu/…-951f-21.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
22.2.09 19:55

Žížalko a Xlander si nechávaš či predáš?

ste ma akosi nahlodali, lebo v poslednej dobe je problém Lukyho vôbec udržať v kočiku, je dosť ťažky ten kočik , ale zas je suprový vo veľkom snehu, dostaneme sa všade, ale zas má strašne malinký košik, skoro nič tam nedám

tak neviem či si ho nechať, či predať a kúpiť golfky, ale isto nechcem 2 kočiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 20:00

Pajuleno , taky gratulujeme ke golu, zase bude klid v rodině :lol:

Co naši marodi …

Bebuška tu dneska ani nebyla, někde chudák trpí …

Terezko , tak jsem teda zvědavá, co dr. vyspekulujou :roll:

Syrovou zeleninu dávám, H. miluje rajčata, s buchtama - moc je neděláme, Milana z nich pálí žáha, H. občas něco vyžebrá. Teď ve středu budu dělat omáčku, tak zkusím asi už i ten knedlík.

Jo, taky máme opět protivný miminko a už jsem zjistila i důvod … další dva zoubečky, takže Jiři prosím do tabulky 12 zoubků :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 20:06

Ještě jedna poznámka ke golfkám a už toho nechám … jsemse do nich fakt zamilovala :oops:

Kočárek Patron Bohemia Pluton
Komfortní typ golfových holí s hliníkovým odlehčeným podvozkem moderních tvarů, vybavený otočnými předními koly s aretací, polohovatelnou opěrkou zad a nastavitelnou podnožkou. Díky větším kolům vhodný pro transport nejen v městské zástavbě, ale i mimo město. Vyniká zejména velmi dobrou manévrovatelností, výtečnou složitelností, nízkou hmotností a bohatou základní výbavou.

celohliníkový rám
otočná kola s aretací o průměru 180 mm
polohování opěrky zad a podnožky
5-bodový bezpečnostní pás s ramenními výstelkami
bezpečnostní hrazdička s mezinožním pásem
odnímatelná střecha s okénkem
otočné rukojeti
nákupní košík
letní nánožník
transportní madlo
reflexní bezpečností značky

váha: 8,1 kg
rozměry: 82×50×110 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.2.09 20:09

zabulienko
X-lander si určitě schováme na dalšího špunta, byla jsem s ním spokojená, ale už ho nechci tahat, máme blbý výtah a stejně hlavně nosím.

Matík uložen, snad bude dnešní noc lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí