Poradna duly
Jana Čurdová
Terulko Ty taky nedáš tomu svému chlapečkovi pořádně najíst, tak si musí nosit jídlo.
![]()
čurbes taky neřeším, Matík jí už dlouho sám. Jí v židličce s námi u stolu, mám to společné stolování moc ráda. Pod židličku jsem dala lino, co zbylo od pokládky z kuchyně a na stěnách je dřevěné obložení, tak to nemusím moc řešit.
Kitty
Matík se taky natáhl a byl jak čuně, kombinéza už je vypraná. On se snaží utíkat a občas jsou nohy pomalejší ne tělo. ![]()
A nutně musí šlapat do každé louže.
Luci
Samík je šikula a frajer. On na něco při baštění kouká, že jo?
Jiři
S vízama je to v pohodě, už nejsou potřeba. A myslím si, že Pajulenka bude mít svatbu v Čechách, ne?
Napadla mě hernička v pondělí 2.3. co vy na to?
Jo a těhulky, né že nám zdrhnete jinam, to bychom byly smutné. ![]()
žížala píše:
Jo a těhulky, né že nám zdrhnete jinam, to bychom byly smutné.
NEBOJ, nikam se zdrhnout nechystáme. Já jsem pro herničku určitě.
tAK sAMIK TERAZ ZAČAL BREČET.aSI SA MU PREREZAVA ĎALŠI ZUBOK.
uŽ SA MI CHCE SPAŤ ALE MUSIM POČKAŤ
zas sa vypli pismenka.Same ![]()
Ivčo t-mobile.mne sa zda,že to nie je moc.Volať si možeme všetci piati medzi sebou,sms a mms taky.(dnes sme už prekecali 1h)Všetko je vtom.Ja mam taky od nich paušal a teraz som predlžovala smlouvu,takže sme sa nemohli prehodiť k inemu operatorovi.Ale tych 170,– by som brala
Ale je to jedno,lebo keď mu vyjde živnosťak,tak si bude mať aspoň čo odpisať z dani. ![]()
žížala píše:
Terulko Ty taky nedáš tomu svému chlapečkovi pořádně najíst, tak si musí nosit jídlo.![]()
![]()
čurbes taky neřeším, Matík jí už dlouho sám. Jí v židličce s námi u stolu, mám to společné stolování moc ráda. Pod židličku jsem dala lino, co zbylo od pokládky z kuchyně a na stěnách je dřevěné obložení, tak to nemusím moc řešit.
Kitty
Matík se taky natáhl a byl jak čuně, kombinéza už je vypraná. On se snaží utíkat a občas jsou nohy pomalejší ne tělo.
A nutně musí šlapat do každé louže.
Luci
Samík je šikula a frajer. On na něco při baštění kouká, že jo?Jiři
Napadla mě hernička v pondělí 2.3. co vy na to?
S vízama je to v pohodě, už nejsou potřeba. A myslím si, že Pajulenka bude mít svatbu v Čechách, ne?
jojo Pajulena se bude vdávat na Moravě někde ne?
No a už jsme zapomněla co jsem chtěla … snad si ještě vybavím …
Čekám na naše až zavolají, slíbila jem je vyzvednout z oslavy … tak jdu pohledat metřík a zapojit se teda i do diskuse vedle ![]()
žížala píše:Jo na PC na Teletabis
Luci
Samík je šikula a frajer. On na něco při baštění kouká, že jo?
Jeje, než to naťukám, tady toho přibylo
![]()
Já se taky nehodlám této diskuse vzdát ![]()
Luciku , tak to jo, když to jde odepsat … tenhle měsíc máme zkušební, upravovala jsem tarify, chci se dostat pod 500 kč za měsíc pro oba, tak snad to vyjde, zatím to vypadá dobře ![]()
A Ať zoubek Samíka nezlobí … posíláme pofoukání ![]()
Svatba Pajulena … jasný, Morava týdenní pobyt ne, mám to v deníčku
![]()
Ahoj,
jen Vás pozdravím, mám mizernou náladu, ale „žiju“ z vašeho štěstíčka, pište pište a
dobrou noc, raději..
snad bude zítra líp.
Tak u nás nic moc.
Eliášek už má 38. Kašle jak tuberák a z nosu teče. Teplota by mohla bejt i z očkování, ale spíš to bude viroza. ![]()
Kakání odpoledne ještě černota, ale před chvílí kakal (ještě nespí šmíráček) a černýho tam bylo už málo.
Asi mně klepne pepka a bude to. ![]()
Jo a Lukášově spolužačce se dnes narodilo mimi, holčička Terezka, tak to s těma holkama vážně už nevypadá tak černě ![]()
Tak jsem se rozhodla zatím bez metříku, na různých počítačkách TP mi vychází od 21. do 27.10., kdyby bylo datum početí jak předpokládám, tak by to bylo 21., kdyby se řídila podle délky cyklu před tím, tak až 27.10., tak to nechám až po návštěvě u dr.
Terko,
neklepne, to bys těm svým zlatíčkům neudělala ![]()
tak snad budete mít klidnou noc, držím palce, šoupni nurofen, pak prso a bude určitě líp ![]()