Poradna duly
Jana Čurdová
Je to tam. Petro velká gratulace, strašně moooooooooooooooooooc ti to přeju.
kitty25 píše:
Raduš díky, opravdu moc jsem ti před týdnem záviděla![]()
a mně to bylo zase děsně blbý tu zprávu zveřejňovat, chtěla jsem počkat na vás, ale bylo to silnější než já. Kdy ti vychází TP?? Ještě v říjnu??
katko - tak to vám zbývá ještě kus práce, tak ať to jde podle plánu jak časového tak finančního. U nás ke konci obojí značně pokulhávalo ![]()
K Dr. jdu začátkem března, až bude tlouct srdíčko. Děkuji za recept, manža měl radost
Inge - Honzík je teda číslo
Vlaďko - jak ti je a co ty včerejší punkce? Myslela jsem na tebe
petro - zkouška bude taky, uvidíš. Ale hlavně, že je to těhu. Jsem ráno normálně vstala, neoblečená, neumytá, zapla počítač a hledala příspěvek od tebe. Ještě, že vstáváte brzo
Trochu jsem tušila, že tušíš, protože jsi klidně čekala až na tu sobotu ![]()
lenko - tobě přeji vše nej k svátku. Je to těžké, ale zase, když má o malého zájem, tak to je fajn. Bude mít fungujícího tátu. Časem si zvykneš a budeš mít trochu volna pro sebe.
a tady zase sněží a sněží, už je to fakt síla. Dneska budem s Fildou doma, já to nehodlám protahovat kočárem.
za chvilku bychom si mohli založit diskusní skupinu těhulky říjen 09 s miminkama z prosince 07 ![]()
tak vám přeji hezký víkend
Peťulko tak to je fakt paráda. Strašně mooooc Ti gratulujeme a těšíme se až Ti budeme moct krást to malinkatý miminko.
![]()
Tak,volal Martin. Je to vadný alternátor.Baterka je dobrá.Koupil nabíječku a odpoledne rozmontuje ten alternátor a vymění uhlíky a ještě cosik.Snad to bude stačit. Když ne,tak víme,že máme kupit úplně nový......Takže zatím to máme relativně za levno. ![]()
Radka75 píše:kitty25 píše:a mně to bylo zase děsně blbý tu zprávu zveřejňovat, chtěla jsem počkat na vás, ale bylo to silnější než já. Kdy ti vychází TP?? Ještě v říjnu??
Raduš díky, opravdu moc jsem ti před týdnem záviděla![]()
24/10
Radka75 píše:petro - zkouška bude taky, uvidíš. Ale hlavně, že je to těhu. Jsem ráno normálně vstala, neoblečená, neumytá, zapla počítač a hledala příspěvek od tebe. Ještě, že vstáváte brzo
tak vám přeji hezký víkendTrochu jsem tušila, že tušíš, protože jsi klidně čekala až na tu sobotu
já chtěla čekat až do zítra, ale manžel mě přemluvil…
a kdy máš termín ty? někdy na začátku že jo? metřík to myslím neukazuje ne? jestli bys to tam neměla dopsat.
a co půjdeme i do října?
nechala som dnes Samika sameho svačiť.
Tak idem zoškrabovať z koberca Lučinu
Ale všetko spapal
![]()
Hurááááááá, Petrusáčci, mooooc Vám s Lišákem gratulujeme!!!!!
Hezky sis to nechala na sobotu, potvoro
![]()
tak teď už jen čekat na „rozkaz“ od Pajulenky a fandit jí…
to je paráda!
Jinak dobré ráno… jdu dočíst..
jirabobes píše:
Tak,volal Martin. Je to vadný alternátor.Baterka je dobrá.Koupil nabíječku a odpoledne rozmontuje ten alternátor a vymění uhlíky a ještě cosik.Snad to bude stačit. Když ne,tak víme,že máme kupit úplně nový......Takže zatím to máme relativně za levno.
Alternátoři jsou hajzlové, zvlášť, když se poserou uprostřed Francie. ![]()
jirabobes píše:LUCIKU píše:Radko my taketo CaAčkove bodyčka nemame![]()
My taky nee.
![]()
Tak dneska jsem byla celý den pryč.A nikdo si tady toho nevšiml.
Martin říkal,že když se Radeček po obědě vzbudil,tak došel do obýváku…rozhlížel se a říkal:„Ma,kde kde kde je?“No není to miláček?
já si všimla, ale zapomněla jsem okomentovat