Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jsem konečně na netu, byl to dnes den mazec.
Jdu dočítat, jen na poslední stránce jsem zahlédla gratulaci.
Ivčo, taky se připojuji, já říkala, já věděla, že to vyjde. Paráda, moc ti to přeju.
A jdu dočítat, co stihnu než se chlapi umyjí.
allo - tak to neporadím, a co rohlík v obchodě? nebo těstoviny. Filda teda nechce moc maso na kousky, jinak je to OK. Ono to určitě nevadí, každé dítě je na něco rychlé a na něco pomalé, takže bych to neřešila, časem se určitě kousky jíst naučí. A já taky ještě nechtěla otěhotnět a stalo se ![]()
katko - tak to ještě máte kus cesty před sebou, tak ať jde vše podle plánu. Nám se to ke konci dost protáhlo časově a taky finančně. A k Dr. jdu začátkem března až bude tlouct srdíčko. A díky za recept, manžel je nadšenej, že bude nákyp
alla Samik mi taky nechcel kousky.Až na SK mu mamka pretlačila brambory a maso (bože ako sa tomu hovori.No jak sa s tim šťouchaju brambory)
A odvtedy mu už nemixujem
Skus to tak. ![]()
Samik spi od 19h
Už sa tešim na rano.Kupať ho o 18 bola blbosť.Nechcel pak jesť.Už je asi naučeny,že po kupami sa ide hneď spať ![]()
Allo, Terezka je kočka. Doufám, že nějaká ta fotečka bude častěji, kdo mám pořád koukat jenom na kluky a Klárku
. Co se jídla týče, nevím. Terezka se nechce krmit sama? Ondrův nejoblíbenější oběd jsou těstoviny s kousky zeleniny (např. mrkve, řepy), které jí převážně sám rukou
.
Ondra už spí (to ten přechod na jeden denní spánek), tak jsem zvědavá, kdy bude ráno vstávat
. Honzík už asi 10 minut sedí na záchodě a vyřvává tam Narodil se Kristus pán…
Ahoj holky,
tak v prvom rade blahoželám IVČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE NÁDHERA
Bramburko- fotky su suprove a hlavne tá s nohavičkami a Matýsek ma pekné zubky, Lukáško má v strede medzierku
Radko aj u nás Luky vraví stále TATA, mama povie keď je nahnevaný ![]()
Pajuleno, uvidíš že sa to vyrieši samo a druhé mimnko príde ked bude správny čas
Alla vítam ťa späť
Terko, uvidíš že bude Eliášek v poriadku
ale dr. bola naozaj blbá
A musím pochváliť našeho drobca, že strašne sa zmenil, chápe úplne všetkému čo po ňom chceme, či si ma
nuť, či niečo priniesť, a stale len hovorí, je to moje zlatíčko
a nákup v OVE, boli sme hlavne na plienky, nutrilon a nejaké potraviny a bola som kuknuť v HM
ale počasie ste tam mali horšie ako u nás
Maťka a ako Kubko, očko už poslúcha
ALLO, tak musím povedať , že ja som mala taký strach či Luky prejde na normálnu stravu, lebo on mal všetko mixované, ale sám si začal pýtať našu stravu a odvtedy sa nemixuje, sám si vypýtal
Tak postupně čtu a píšu, dneska mi to už hlava nebere.
kojení
Já dávám Matíkovi, když si řekne, ale on jen zaznakuje a dobrý, pod triko se mi necpe, to bych nerada. Mám tyhle naše chvilky moc ráda.
holky těhulky
Né že nás budete zanedbávat kvůli další diskuzi.
Hezky nám sem všechno pište, ať si užijeme i trochu těhulovatění.😉
Inge
S tím uklidňováním máš svatou pravdu.
A už jsem žádána na kojení, tak to odešlu a dočtu pak.
Samik zavislak na Teletabis.Keď som mu to des vypla,tak sa išiel zblazniť.
http://emimino.cz/…P2160071.JPG
matka…to je na dlhsie…ale dik za opytanie.....
![]()
a nakupila si???
martinaSK píše:
matka…to je na dlhsie…ale dik za opytanie.....![]()
a nakupila si???
ale áno, kupila som aj nejaké bodyčka v tescu, ale naša veľkosť bola fuč ![]()
zabulienka píše:martinaSK píše:ale áno, kupila som aj nejaké bodyčka v tescu, ale naša veľkosť bola fuč
matka…to je na dlhsie…ale dik za opytanie.....![]()
a nakupila si???
tak ako u nas.....
![]()
no nic sa neda robit rok 07 bol plodny…
![]()
alla píše:
dík za pochvalu Terezky, to potěší…![]()
s mým druhým těhotenstvím je to přesně jak s tím prvním, psychika je fakt věda, když hodně nechci otěhotnět, stane se…
Jinak holky, nevím, jestli se to tu už řešilo, asi už dávno, protože v tomhle je Terezka fakt zabržděná…já prostě nevím, jak jí naučit jíst kousky v jídle…ona mi sní křupku, sušenku, třeba i okurku pokouše, ale jak má kousky v obědě je to bléééé, fůůůůj, nadavuje jí, odmítá jíst atd…já si teď domluvila od září školu, angličtinu atd…a najednou bum a mám utrum
už jsem z toho docela přešlá, vždyť já jí to učím snad už od 8 měsíce a žádná změna. a to má 8 zubů. Chleba nesní, rohlík nesní, banán…mě už někdy přijde, že mi to dělá snad naschvál…
ono je to taky hodně tím, že to rozhodně není extra jedlík, jídlo do ní musím dost tlačit, ona by si neřekla.
Tak s tim nic neuděláš. Akrimek taky nepapal kousky. Chleba, rohlík, nic. Nestačí než počkat než k tomu sama dospěje. Když jí do toho budeš nutit, tak to bude jenom horší. Takže mixuj a občas vyzkoušej kousky a když to nebude chtít, tak zas mixuj atd…
terulko.....ty budes mat do kedy ten spodny metrik takto nedoktnuty??.....
![]()
Tak já nevim. Teď Eliášek kakal. Byla to ale kaše a ne bobík a zase to bylo takový tmavší, jenže Eliášek nic tmavýho nebaští. Železo nedostává a borůvkovo přesnídávku ještě nikdy neměl.
Jogurty jí jenom bílý a kaše má taky světlý.
Řikala jsem oběma doktorkám i to, že má ten aft a tak jsem mu to mazala tim fialovym sajrajtem a to obě řekly, že z toho to bejt nemůže. ![]()
Tak já už fakt nevim. ![]()
Nemyslim, že by to musela bejt třeba zrovna krev, ale propána co to teda je?!
martinaSK píše:
terulko.....ty budes mat do kedy ten spodny metrik takto nedoktnuty??.....![]()
![]()
No asi dokud nepřestanu žrát.
![]()
Je to sice divný, ale do kalhot do kterejch sem se nevešla se dostanu, ale váha se nehne…potvora. ![]()
A přitom se nijak nepřežírám, ani noční mlsání už neprovozuju. ![]()
Fakt nevim, asi by mi pomohlo cvičení, jenže to nemám kdy. ![]()