Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:Bebuska píše:Si musím postěžovat.No ne?jirabobes píše:ale prosim tebe, co to píšeš??? hloupost, tvé stálé komentáře chybí, né že ne! A že to zrovna někdo nenapíše? No tak…
Vladi
No jo,ale nikomu jsem tu nechyběla.![]()
![]()
jo tak to jo, já myslela, že tě chytá nějaký splín
![]()
jo a jsem chtěla jít spát a zase jsme začly kecat, jo? To je teda pěkné.. ![]()
Bebuska píše:KalinkaIvča píše:hurá do toho ! Nevědomky hlodáš do všechRadka75 píše:No, ono to bylo pohoda, když jsem neměla doma test …teď už to hlodáKalinkaIvča píše:teda, já vás obdivuju, já bych to nevydrželaRadka75 píše:kde je Ivča ??? Nevíme, jeslti už nejni náhodou těhu
Baf baf, tady
Ahoj holky…
Jestli jsem těhu, zatím nevím… resp. se MS zatím nedostavila … dnes jsme koupili test, asi počkám do víkendu, nevím, nechci být zklamaná, měla jsem docela nervy, tak může být MS jenom rozhozená …
![]()
Že by ráno …
![]()
Nene,ona to ví,že jsme všechny napnuté jak kšandy. ![]()
A přikládám se k pobídnutí...... Ivčo hurá do toho.
Bebuska píše:
jo a jsem chtěla jít spát a zase jsme začly kecat, jo? To je teda pěkné..
Taky jsem přemýšlela,že půjdu. ![]()
jirabobes píše:?? žes nebyla na té Kubíkově akcičce? Ti to manža natočil, ne? Nebo to už bylo včera? Já se ztrácím, pardon..
Nene,žádný splín. Já už si dneska svou várku odbrečela.
Jo, jo, nenechám se dvakrát pobízet … ale mám prostě obavy … no nic, buď jo a nebo jedeme dál, že jo …
A už vím co jsem chtěla … Barčo , fotky super, ta s těma kalhotkama je povedená
![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:Taky jsem přemýšlela,že půjdu.
jo a jsem chtěla jít spát a zase jsme začly kecat, jo? To je teda pěkné..
Holky, ale já jdu
…jsem teď tři dny šla spát před půlnocí a bylo to suuuper!
No to,že jsem nebyla na maškarním mě moc mrzelo,ale to jsem se ještě držela......Ale po školení jsem za nimi šla.Pak jsem s nimi šla domů a zase jsem musela odjet.A Radeček vždycky,když se vrátím,tak se dloooouho tulí.A dneska se mohl tulit jen chvilku a tak to obrečel.A já potom taky. ![]()
ale teď už jseš nejmíň dvakrát pobídnutá ![]()
jojo, to jsem taky chtěla, ty fotečky, krásné vysmáté
![]()
jirabobes píše:
No to,že jsem nebyla na maškarním mě moc mrzelo,ale to jsem se ještě držela......Ale po školení jsem za nimi šla.Pak jsem s nimi šla domů a zase jsem musela odjet.A Radeček vždycky,když se vrátím,tak se dloooouho tulí.A dneska se mohl tulit jen chvilku a tak to obrečel.A já potom taky.
ty jsi trumpetka, viď… ale je to krásné! ![]()
Taky nedávám, když to moje mláďátko lítostivě pláče
..ale to je normálka … ![]()
Neboj Ivčo ,jednou to vyjde.
A třeba už.A kdyby ne,tak příští měsíc. ![]()
Baruš
Matýsek se teda hodně změnil od posledně.Je to už velký kluk.Ale je to pořád číslo,co?
Moc pěkné fotečky. ![]()
Holky, já už fakt jdu, ještě udělat Milanovi sváču do práce a koupelnu …to se stejně dostanu až kdo ví kdy … tak dobrou a krásný pátek všem!
Pa I.
Jo já vím.Díky holky.Já na to jen nejsem zvyklá.Vždycky když jdu pryč,tak mi vesele mává a směje se.A najednou plakal a nechtěl mě pustit.
Na to si asi nezvyknu nikdy.Snad ani nebudu muset.