PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
19.2.09 23:25
jirabobes píše:
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Vladi
No jo,ale nikomu jsem tu nechyběla. :?
ale prosim tebe, co to píšeš??? hloupost, tvé stálé komentáře chybí, né že ne! A že to zrovna někdo nenapíše? No tak… :wink: :P
Si musím postěžovat.No ne? :P :wink:

jo tak to jo, já myslela, že tě chytá nějaký splín :D :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.2.09 23:26

jo a jsem chtěla jít spát a zase jsme začly kecat, jo? To je teda pěkné.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:26
Bebuska píše:
KalinkaIvča píše:
Radka75 píše:
KalinkaIvča píše:
Radka75 píše:

kde je Ivča ??? Nevíme, jeslti už nejni náhodou těhu :-)

Baf baf, tady :lol:

Ahoj holky…
Jestli jsem těhu, zatím nevím :? … resp. se MS zatím nedostavila … dnes jsme koupili test, asi počkám do víkendu, nevím, nechci být zklamaná, měla jsem docela nervy, tak může být MS jenom rozhozená …
teda, já vás obdivuju, já bych to nevydržela
No, ono to bylo pohoda, když jsem neměla doma test …teď už to hlodá :roll: :lol: Že by ráno … :wink:
hurá do toho ! Nevědomky hlodáš do všech :wink: :lol:

Nene,ona to ví,že jsme všechny napnuté jak kšandy. :wink:
A přikládám se k pobídnutí...... Ivčo hurá do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:27

Nene,žádný splín. Já už si dneska svou várku odbrečela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:27
Bebuska píše:
jo a jsem chtěla jít spát a zase jsme začly kecat, jo? To je teda pěkné.. :wink:

Taky jsem přemýšlela,že půjdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.2.09 23:28
jirabobes píše:
Nene,žádný splín. Já už si dneska svou várku odbrečela. :oops:
?? žes nebyla na té Kubíkově akcičce? Ti to manža natočil, ne? Nebo to už bylo včera? Já se ztrácím, pardon.. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.2.09 23:29

Jo, jo, nenechám se dvakrát pobízet … ale mám prostě obavy … no nic, buď jo a nebo jedeme dál, že jo …

A už vím co jsem chtěla … Barčo , fotky super, ta s těma kalhotkama je povedená :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.2.09 23:30
jirabobes píše:
Bebuska píše:
Taky jsem přemýšlela,že půjdu. :)

Holky, ale já jdu :lol: :lol: :wink: …jsem teď tři dny šla spát před půlnocí a bylo to suuuper!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:31

No to,že jsem nebyla na maškarním mě moc mrzelo,ale to jsem se ještě držela......Ale po školení jsem za nimi šla.Pak jsem s nimi šla domů a zase jsem musela odjet.A Radeček vždycky,když se vrátím,tak se dloooouho tulí.A dneska se mohl tulit jen chvilku a tak to obrečel.A já potom taky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.2.09 23:31

ale teď už jseš nejmíň dvakrát pobídnutá :lol:

jojo, to jsem taky chtěla, ty fotečky, krásné vysmáté :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.2.09 23:32
jirabobes píše:
No to,že jsem nebyla na maškarním mě moc mrzelo,ale to jsem se ještě držela......Ale po školení jsem za nimi šla.Pak jsem s nimi šla domů a zase jsem musela odjet.A Radeček vždycky,když se vrátím,tak se dloooouho tulí.A dneska se mohl tulit jen chvilku a tak to obrečel.A já potom taky. :cry:

ty jsi trumpetka, viď… ale je to krásné! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.2.09 23:34

Taky nedávám, když to moje mláďátko lítostivě pláče :oops: ..ale to je normálka … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:35

Neboj Ivčo ,jednou to vyjde. :wink: A třeba už.A kdyby ne,tak příští měsíc. :wink:

Baruš
Matýsek se teda hodně změnil od posledně.Je to už velký kluk.Ale je to pořád číslo,co? :wink: Moc pěkné fotečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.2.09 23:36

Holky, já už fakt jdu, ještě udělat Milanovi sváču do práce a koupelnu …to se stejně dostanu až kdo ví kdy … tak dobrou a krásný pátek všem!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.09 23:37

Jo já vím.Díky holky.Já na to jen nejsem zvyklá.Vždycky když jdu pryč,tak mi vesele mává a směje se.A najednou plakal a nechtěl mě pustit. :cry: Na to si asi nezvyknu nikdy.Snad ani nebudu muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí