Poradna duly
Jana Čurdová
Tak hotovo.Snad jsem nikoho nepřehlídla.
Zítra budu až večer.Děti mají ve školce karneval a ani tam nebudu.
Martin má příkaz mi to všechno natočit.Snad to bude lepší než UTZ Radečka.
Dobrou a klidnou noc všem.
Dobré ránko holky, tak u nás je nádherně bílo, krásné pořád sněží, je to paráda, tady jsme jako na horách… včera večer zapadalo sluníčko,byly červánky, krásně se vše lesklo, fakt úžasné… i torpédo Mates se sklidnil a koukal ![]()
Včera jsme byli pro nové autíčko, mám obrovskou radost! Hned zítra dopo jedeme na moravu, tak to pořádně vyzkouším, jedeme sami, manžel zůstává,musí pracovat… Přijedeme až další týden..
Marodi léčte se!!!
Terko,koukám, že už jsi konečně mezi náma ![]()
Inge mám pro tebe Next, ale bohužel tobě nepřišlo všechno… penízky vrátím … asi tedy až přes další týden, až přijedu… možná zrovná třeba vyjde nějaká hernička .-)
tak holky zatím se tady mějte pěkně, máme toho ažaž na vyřízení, tak možná už sem „nedorazím“
pa
kačko - dobrou cestu, ať vás sníh někde nezastaví. A užij si nové autíčko
vlaďko - chudinko, to sis dala. Hlavně, aby to bylo už fuč. A ty placičky jsi dělala smažený??
sabiko - jak je dětičkám?? ještě mají průjem??
tak nám včera přišel nedoplatek za elektřinu, čekali jsme teda cca 20 tis, ale faktura je na 37 tis. No trochu mě to dostalo
Pěkně nám to pročistí úspory ![]()
terko - přesně tak, pokud je jímka plná, tak to jde ven, nám to teda naštěstí vyteklo na zahradě.
janko - díky za ty pračky, já bych to tipovala ze začátku určitě na 1 pračku denně navíc.
tak tady je taky úplně bílo, včera jsem tlačila kočár do kopce a jak bylo těch -5st., tak teda nic moc. Budu se muset začít trochu šetřit.
jinak hlásím, že máme všude dodělané dlažby, takže už tu bude trochu menší nepořádek. Ještě musej dodělat to vytápění - chybí pár drobností, fasáda a zábradlí na balkón. pak spousta dodělávek uvnitř, ale to už je na nás.
Dobre ranko
Samika už chvaliť nebudem,keď bude pekne spinkať.Dnes v noci sa zobudil 2× a pak vstaval o 6h
.Teraz som ho šupla do postielky,lebo bol už nervozny ![]()
Prave som zjistila,že Adam si vzal sebou obe karty,takže ma čaka aj navšteva banky
To ešte musim na tu gyndu,na poštu a nakupiť.Samozrejme,keď bol Adam doma,tak som si tie pleny nekupila.Už ma len na par dni,tak aby nam nedošli
Od včera tu nesnežilo,tak hadam budu chodniky aspoň udupane ak nie odhrnute.Dúfam… ![]()
Bebuško pekne si to uživaš.Hlavne sa rychlo vylieč.Ja som s dutinamy skončila ako 4ročna v nemocnici ![]()
Kačko šťastnu cestu prajem.Hlavne v poriadku dojeďte.A gratulujem k novemu autičku.4o to je zač?
Radko 37tis?
No jo to ten baraček si to zožral
Znami si minuly rok kupili byt a nechali si ho zrekonštruovať.Samozrejme tam nebyvali,tak elekrinu platili len min.Nejak 1000kč za 3m.Taky im teraz prišiel nedoplatok.Ale len 3tis.A to koli tomu brečeli.Keby im prišiel ako vam,tak by si asi hodili mašly ![]()
Terulka píše:Knoflice píše:Martina sk, tak my to as máme postaru a ty nové se vyvážejí každý měsíc
Tak jímka a žumpa je to samý.
Dřív se dělaly s přepadem a v případě, že se naplní vytejká to z ní ven. Nové jímky se už s přepadem dělat nesmí, ovšem, kdyby se naplnily tak předpokládám, že budete mít doma asi hovínkovou potopu.
Holka z bytu a ví to, to bych se asi měla stydět
Ále, to jsi beztak vygooglila, co? ![]()
Luci, Samko půjde k dr. s tebou? Nebo máš hlídání? A Adam má určitě obě karty s sebou, abys moc neutrácela
Vojta má průjem, tipuju z těch ATB, Samko to měl taky, že?
Radko, to je teda nepříjemné překvapení. Kdyby vám tolik vrátili, to by bylo lepší.
Bebuska píše:
AHojda..tak mám v sobě lehce pozdní večeři, květákové placičky se sýrem a brkaší, mňam..
Dnes punkce o něco horší, ale už dobrý, nějak jsem hodně cítila proražení té kosti (ne chrupavky, jak jsem si myslela), asi byla tvrdší… umrtvil mi tak moc, že jsem to vlastně „pořád“ cítila, steklo mi to na rty, do krku - povídal, radši dvě hodinky nic nejezte a nepijte, abyste se neudusila, vtipné… no jiný doktor, jiná „metoda“…
a naivně jsem si myslela, že jdu zítra jen na kontrolu a ono ne, zas na tu pravou a až v pondělí ještě na levou, bóže!Jituš , tak u vás marodí už všichni, to mě mrzí, tak hlavně ať děťátka jsou z toho venku brzy a vy samozřejmě taky…(a dík za klikání
holky, já když teď každý den vidím, kolik dětiček na to ORL chodí a v podstatě mají všichni stejný problém nebo něco podobného z nastydnutí, je mi jich děsně líto…).. já nechápu, že Lukáš všem nemocem odolává…
ale dozvěděla jsem se, což jsem netušila, že dětem se dutiny tvoří až mezi 2.-5.rokem, a když mají něco podobného jako já teď, tak se jim to dostane snad až za oči a to je asi trochu horší… dělaj jim to jinak, ale asi si to taky užívaj, chuďátka..
No pěkně sis užila. Na tohle měli u naší Klárky podezření asi ve 3,5 letech, takže to o těch dutinách vím, ale nám to dr. podala tak, že je právě lepší, že je nemají, tím pádem se jim to tlačí do uší. Což teda teď, jak jsem to napsala, nevím, jestli je vlastně lepší. ![]()
LUCIKU píše:
Radko 37tis?No jo to ten baraček si to zožral
![]()
Znami si minuly rok kupili byt a nechali si ho zrekonštruovať.Samozrejme tam nebyvali,tak elekrinu platili len min.Nejak 1000kč za 3m.Taky im teraz prišiel nedoplatok.Ale len 3tis.A to koli tomu brečeli.Keby im prišiel ako vam,tak by si asi hodili mašly
měli jsme staveništní přípojku a je tam šíleně drahý tarif, navíc než zprovoznili tepelné čerpadlo a solární panely, tak jsme celý barák vytápěli elektřinou a jelo to naplno tj. 25 st, aby se to ozkoušelo.
No musela jsem si včera nalít trochu cinzana, abych to rozdejchala.
Ještě nás čeká účet za elektřinu za náš půlroční pobyt na chalupě, tam čekám tak 5-10 tis. Snad to bude dle mých předpokladů nebo se půjdeme napást ![]()
Knoflice píše:Jo Katko,ten průjem mal tak
Luci, Samko půjde k dr. s tebou? Nebo máš hlídání? A Adam má určitě obě karty s sebou, abys moc neutrácelaVojta má průjem, tipuju z těch ATB, Samko to měl taky, že?
Radka75 píše:tak držim všetky palce,aby to bolo odľa tvojich vypočtovLUCIKU píše:měli jsme staveništní přípojku a je tam šíleně drahý tarif, navíc než zprovoznili tepelné čerpadlo a solární panely, tak jsme celý barák vytápěli elektřinou a jelo to naplno tj. 25 st, aby se to ozkoušelo.
Radko 37tis?No jo to ten baraček si to zožral
![]()
Znami si minuly rok kupili byt a nechali si ho zrekonštruovať.Samozrejme tam nebyvali,tak elekrinu platili len min.Nejak 1000kč za 3m.Taky im teraz prišiel nedoplatok.Ale len 3tis.A to koli tomu brečeli.Keby im prišiel ako vam,tak by si asi hodili mašly
No musela jsem si včera nalít trochu cinzana, abych to rozdejchala.
Ještě nás čeká účet za elektřinu za náš půlroční pobyt na chalupě, tam čekám tak 5-10 tis. Snad to bude dle mých předpokladů nebo se půjdeme napást
Samik spinka,idem sa najesť,lebo už mi začina byť na
![]()
Knoflice píše:Terulka píše:Holka z bytu a ví to, to bych se asi měla stydětKnoflice píše:Martina sk, tak my to as máme postaru a ty nové se vyvážejí každý měsíc
Tak jímka a žumpa je to samý.
Dřív se dělaly s přepadem a v případě, že se naplní vytejká to z ní ven. Nové jímky se už s přepadem dělat nesmí, ovšem, kdyby se naplnily tak předpokládám, že budete mít doma asi hovínkovou potopu.Ále, to jsi beztak vygooglila, co?
Nene, ale měla jsem tu včera na návštěvě kamarádku a její brácha má barák.
![]()
Brý ránko,
tak mě manža večer ukecal
ani jsem se nerozloučila ![]()
Děti vypadají jak zdravý tak věřím že to bude ve výsledkách zítra dobrý.
Lítají tu jak pošuci,Sabča chtěla jít do školky…to bylo vysvětlováního že nemůže…a proč a proč a proč…no milion otázek ![]()
nieco proti hnacke…
http://povodna.rodinka.sk/…iew_page.php?…
a vraj na hnacku su dobre cucoriedky.....
![]()
v akom kolvek stave… ![]()
tak jsem rychle dočetla, Robik protivka po očkování, tak jdeme ven, aby se ještě do cvičení vyspal, protože v posteli už měl zavřené oči a najednou ožil a konec spaní
![]()