Poradna duly
Jana Čurdová
takže mi to nedalo a musela jsem to prostě najít:
............ A kdo neví, tak kantare znamená po ostravsky vyčerpaný nebo tak … )
(ovšem, jestli je to důvěryhodný zdroj to netuším)
katko - my vyvážíme každý měsíc za 1300Kč, a hádám, že by se pralo o dost víc. Navíc manžel řekl, že fakt ne. Zatím jsme tu jen měsíc, nemáme vyzkoušené, jak se bude čistička chovat. Třeba to nějak půjde.
petro - jsi trpělivá, já bych to nevydržela a testovala
vlaďko - držíme palečky ať už ti je lépe a šetři se
pajulenko - díky za recepty. vyzkoušíme
všem marodům ať je brzy lépe!!!!!
už jsem si našla gynekologa, ultrazvuk má, tak uvidíme, snad bude dobrý lékař. Mám přijít začátkem března.
Mě teda Haken neuvěřitelně štval. To že umře, jsem věděla už déle a musím říct, že se mi po něm stýskat nebude.
Ondra spí, Honzík usne každou chvíli. Dneska jsem si pěkně zaposilovala - z MC jsem tlačila sněhem kočár, na zádech batůžek a v náručí polospícího Honzíka a to pěkně do kopce
.
Ondra po více než týdnu v noci normálně spal - vzbudil se jen v 1 a ve 4 a vstával až v 5.50
. Bohužel Honzík spal hůř než on
.
Dočetla jsem ráno a skoro nic si nepamatuju, snad jen…
Enyo - sluší ti to a bříško máš neskutečně malinké.
Jdu dělat něco do práce, tak zatím…
Knoflice píše:kitty25 píše:Tfuj, to byl humusák.
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečelaHolt se nám každé líbí jiní chlapi.
Tak já na to nekukám.Ale jestli to byl ten,co přišel do nemocnice,že ho bolí trochu žebra,ale že mu nic není a pak se složil.....(bylo u upoutávkách)Tak to jsem mezi váma.Není ani hezký ani ošlivý.Takový obyčejný je.
Knoflice píše:
Leni, neříkej, že se ti nelíbí „Jak dostat tatínka do polepšovny“ a „Jak vytrhnout velerybě stoličku“!!!
Jj.Tyhle filmy se líbí… Já měla na mysli ty novější.. Třeba Jak se krotí krokodýli…
kitty25 píše:Ja som si myslela,že to sledujem sama
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela
kitty25 píše:
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela
protože jde natáčet do Slovenské Ordinace, takhle nám zdrhnul…
taky jsem to obrečela ![]()
Jinak ahoj,
nějak už nevím, co jste psali, jsem marná, asi mi rýma zamlžuje mozek ![]()
jen další marodi, tuším, tak přeju, ať to máte brzo z krku…
na punkci jsem ještě nebyla, teda byla, ale sedělo tam deset lidí, tak jdu odpo..děs.
Jo Marti, metřík fakt dobrej, teda Marečkův
, těžkej drsoň ![]()
a co jste ještě… no nevím, no, sakryš
Bebuska píše:kitty25 píše:protože jde natáčet do Slovenské Ordinace, takhle nám zdrhnul…
hahahaha…
![]()
Radko , tak ať je gynekolog příjemnej, ať nemusíš pak hledat ještě dál…
Hani , držím palce, ať se salmo nepotvrdí..
jdu dělat něco z květáku, ještě nevím coo
Inge dík
![]()
Já už na ordinaci nekoukám, protože čtvrtky je erkyl puaro.
Martina sk, tak my to as máme postaru a ty nové se vyvážejí každý měsíc ![]()
Leni, to jsem si myslela, takovou klasiku má přeci každý rád.
Radka75 píše:
takže mi to nedalo a musela jsem to prostě najít:............ A kdo neví, tak kantare znamená po ostravsky vyčerpaný nebo tak … )
(ovšem, jestli je to důvěryhodný zdroj to netuším)
No však jo. Nevím, jestli je to po ostravsky, ale my to používáme. Kantáre - unavený, vyčerpaný, grogy. ![]()
Mi teda Haken nevadil, je to celkem pěkný chlap a stavař
, ale hlavně mi vadil ten princip… Celý díl si všichni vyznávali lásku, byli celí šťastní a tak, takže bylo jasné, že se něco stane. Už takhle odklidili Gitu… A neodešel ze seriálu taky kvůli toho, že se v reálu rozešli s Munzarovou?
Už mame doma hrneček
A netečie keď s nim trepem.Hneď som musela vyskušať ![]()
Utekam na tu pojišťovnu ![]()