PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
17.2.09 22:36
kitty25 píše:
jo Kalinko jsem psala už, že nebudu testovat dřív, než ukáže metřík, jsem srab a tak vyčkávám :lol:

A nejsi napnutá? Já bych byla.....Vlstně ne,nebyla.Já bych už dávno testla. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.2.09 22:37
jirabobes píše:
Jo,jinak........ holkýýýýý,už mám konečně aktivovanou tu novou simku. :dance: To jsou rychlíci,co? :twisted:

to si kurňa, pospíšili, děs! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
17.2.09 22:38

enio
Dík za vysvětlení, tak už to fakt nejde. To jsou pacholci.

Kitty
Já jsem sice studující, ale měla jsem za to, že se to jedná všech, kteří nemají nárok na mateřskou. Variantu si můžeš vybrat, jen když na ni máš nárok.

bebuško
Fuj, to sis tedy užila. Jsem úplně zapomněla na ten svůj dluh. Můžu buď poslat po Petře nebo na účet, jak chceš.
jiři
To jsou fakt fofry, to koukám. :lol:

Jdu dát sprchu a spát, jsem chtěla jít brzy a zase se to nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.2.09 22:41
jirabobes píše:
Bebuško
Moc tě lituju.Já sice nevím jaké to je,ale moje představa je,že hrozné.Brrr.Přeju ti,aby ten zítřek byl naposledy a pak už nikdy.

děkuju, ale nelituj, ono to tak děsné není, sice jsem taky nevěděla, co mě čeká, ale dr. říkal, že bolet to nebude a nebolelo a zítra už vím, co mi budou páchat, takže dobré… ale rozhodně dobrovolně jen tak bych si to skutečně dělat nenechala…

nechce se mi to popisovat, ale umrtví to vevnitř v nose, pak tam tu chrupavku prorazí „dutou jehlou“ (zvuk je to hnusný, ale nebolí to) a pak tam snad pošlou trochu tekutiny a pak už jsem si jen držela misku pod bradou, tiskla druhou dírku a smrkala… a asi po dvou vteřinách jsem raději zavřela oči, protože to, co ze mě šlo, se mi opravdu nelíbilo… :)

no takže jsem to vlastně popsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
17.2.09 22:43

Ahoj holky,

nemam dočteno,prolítla jsem jen pár posledních stránek.

Bebuško,moc tě lituju a držim palce na zítřek,at to máš brzo za sebou.

Ivčo,Kitty vám držim palce na testíky.

Verča má prázdniny,tak mam doma veselo,moc toho nestíham.Napadlo nám tu hodně sněhu,tak si to venku užíváme.
Ve čtvrtek jedem k ségře směr Mělník,tak to už nebudu tíhat tuplem.Příští týden se snad srovnáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
17.2.09 22:47

Ty jo Vladi,tak ten zákrok,no nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.2.09 22:51
vladi1 píše:
Ty jo Vladi,tak ten zákrok,no nic moc :?

no to ne, koníček to asi opravdu nebude :D ale není to o bolesti, toho jsem se bála, je to jen nepříjemné, umrtvené a musím teď smrkat jak divá, abych to ze sebe dostala…

příště s trochu větší rýmou, mám pocit, že půjdu rovnou tam, ať to zas není extrém, co teď :wink:
ale je fakt, že takhle mě v životě hlava nebolela a čelo a nos… prudší pohyb nebo vlastně cokoli, hlava na tisíc kousků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.2.09 22:53

Petro, cvíčo fakt ne, hopsat na balonu, to nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.2.09 22:54

Jani , já se ti asi před hodinkou připomněla se SZ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.2.09 22:59

Bebuško
Tak to není tak hrozné.Hlavně,že to pomůže.

Teď jsem se snažila 15 minut ,možná dýl,dozvonit na souseda. :twisted: Blbec.Starý mládenec,koupil si do garsonky domácí kino a čas od času,když je zrubaný pod obraz,to má moooc nahlas.Děti mají pokoj hned vedle.Dokonce Kuba spí hned u té sousedící zdi.........Byla jsem úspěšná.Tak už je tam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.2.09 23:07

tak fotak po 40 minutach nalezen mezi stavebnici… uz ho budu skladovat ve vyskach…
nase brisko…konec 5.mesice :)…jo jo leti to
 http://photos-a.ak.fbcdn.net/…8_2472_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
17.2.09 23:08

Bebusko, no fuj, tak at uz to mas za sebou…

Enio, tak s tim najemnym, to je sila. To bydli skoro zadarmo. Co je to vetsinou za vekovou kategorii?

Jo a jeste k politice. Ja volila, da se rict i ze zoufalstvi (vyber moc neni), zelene, a to co se v te strane deje, to je pro me teda desne sklamani… Jo v politice, to je samy sexy mozek…

Radko, tak zkus z cuket udelat bramboraky. Misto brambor tam nastrouhas bramboraky a delas to uplne stejne. A ty plnene cukety jsou taky vynikajici. Takhle s kasickou :D A nebo upec cuketovou buchtu. Jo a jeste bych zapomnela, ze taky delam spizy s cuketou. Napichuju kus cibule, kus klobasy, zampion, cuketu a takhle dokolecka (pred tim jednotlive kousky cukety a zampionu macim v marynade s oleje a koreni, kdo co ma rad), dam pect a pred dopecenim posypu nivou.
Mimochodem, typ pro vsechny. Vyborne bramboraky jsou ze spenatu. Misto brambor se tam da poduseny spenat (ne ten sekany, ale normalne ten rozmixovany), taky se to ochuti a udela jako normalni bramboraky a po usmazeni bohate posype strouhanym syrem, prelozi a muze se papat. Je to fakt dobre. A clovek nemusi strouhat. To nesnasim…
A uz koncim o zradle. Ja bych dokazala cely den resit jen recepty…

Jo holky, a nenapinam. Dnes jsem delala dalsi test a negativni. Kdybych byla tehu, tak uz by se to tam prece muselo ukazat. Zpozdeni mam o tyden. Spis aby nebyl problem nekde jinde…

Dnes si jdem s kamaradkou posedet do jedne uzasne restaurace, tak se moc tesim. Mozna si zajdem i nekam do baru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.2.09 23:08

hmm a jdou sem lupat i fotky z facebooku… to je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
17.2.09 23:09

Enio, krasne :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
17.2.09 23:10

Jiři,koukam,že máte veselo :D

Enio,moc hezká fotka,já chci taky bříško :-( -.Moc ti to,ale přeju a aby jste byli s mimískem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí