Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty, noc bez dudlíka? Super.
Hanko, přeju vám, ať vás ty střevní potíže brzo přejdou a hlavně, ať jsou ty testy negativní. My taky musíte mít všechno
.
U nás teď nesněží, svítí sluníčko, ale strašně fouká, takže jsme venku vydrželi jen asi 20 minut. Do školky dnes pojedu s bobami, hned vedle je super kopec, tak ať si ho Honzík taky sjede.
Musím, Ondra demoluje koupelnu, tak zatím.
Holky prosim aku značku kaši ma Kaufland?Ja si teraz neviem spomenuť a segra sa ma pytala ![]()
pohlaví miminka … určitě chci strašně moc vědět, jsem děsně zvědavá a taky ulítlá na nákupy oblečků a hračiček:)
jo a Bert mu pořád říká Michálku…tak aby si na to moc nezvykl
fotku bříška … vyfotím a vložím… vykouklo na nás až v posledních 14 dnech, teprve teď to budeme říkat tchýni (žije trvale v Německu a zrovna zase přijela)
Kitty … upřímně…situace v ČR je směšná… máme sice poslaneckou sněmovnu, ale v ní sedí hromada nadutých a jelištných blbců (komunisty do toho nepočítám, pro ně mám ještě horší výraz)…
a bohužel těm blbcům nejde o nic jiného než o své zadnice, kdo tam s nimi netrávil čas, ví prd… je jedno, o jaké téma jde… jde jen o to, aby jedna strana přehlasovala druhou… takže se v:,–(ím, že máme nejmenší produktivitu v Evropě, spoustu zákonů ještě z dob komunismu…
ale socialní politika by ekonomiku brzy přivedla do kopru… a já ji ze srdce nenávidím…
upřímně… máme několik domů a v nich nájemníky za regulované nájemné (což je pár stokorun), chtějí nové kotle, podlahy, internet, okna… z nájmu toho domu by se to zaplatilo za hooodně let a máme to dotovat? ani náhodou…
v jednom domě máme cikány, nemají regulované nájemné, ale je jim úplně jedno, jaký mají nájem…ona jim na něj totiž dá sociálka z našich daní (a oni mezitím kradou…dokonce si jeden z nich vyhlédl jiný náš dům, aniž o tom vědět, chytli ho a teď poletí, ať si bydlí klidně na smetišti)
taky máme několik známých… pracují o nevidim do nevidim, věnovali spoustu peněz a času do svého rozvoje, stálo je spoustu usilí, získat pozici…
a co z toho mají… platí daně jako debilové, měsíčně desítky tisíc jen proto, že mají na to získat takovou práci a že věnovali tolik času přípravě…
buďme rádi za to, co nám stát dává… zeptejte se Pajuleny, jak je to v USA a podívejte se kolem… taky jsme na tom mohli být hůř…
a když už jsme si vybrali žít v tomhle státě, tak se musíme přizpůsobit a přijímat podle situace toho státu to, co nám může dát…
k čemu bude, když budeme rvát prachy do sociálně potřebných (většina je verbeš nepracující a ani nemají potřebu, když dostávají od státu dostatek peněz) a naše děti a jejich děti pak budou rýt čumáčkem v hlíně, protože stát bude pěkně zadlužený…
ale politiku bych radši vynechala… mimochodem jsme byli za poslední čas v kladenské nemocnici na vyšetřeních a zaplatili jsme ze své vůle poplatky a před námi dost dalších lidí…ODS je fajn
ještě mám dotaz, jak dlouho vaši drobečci snídají… nám to trvá pravidelně cca 30 a více minut…
enia píše:
ještě mám dotaz, jak dlouho vaši drobečci snídají… nám to trvá pravidelně cca 30 a více minut…
Ti velcí?
Taky tak a dokážou i dýl. ![]()
Radeček? To záleží,jaký má hlad.Pokud před tím vypije 2 lahvičky mlíka,tak sní trochu až půl krajíčku chleba.Pokud mlíko nedostane,tak zbouchá klidně celý. ![]()
Hani
Přeju,ať je brzo všem dobře. Dej vědět na co vám přišli.
Enio - já to bohužel ale vidím zevnitř, takže s tvými názory na ODS nesouhlasím, ale rozebírat to nebudu. Konečné hodnocení jeden za 18 a druhý bez dvou za 20. takže si nikdo nemá nic co vyčítat. A pro lidi nedělá dneska nikdo nic.
Ale na druhou stranu jsme to tak chtěli a tak to máme.
Nicnémě např. ve státech okolo nás mají některé systémy daleko lepší.
Jo a s těma páprdama to souhlasím, akorát pořád je to o tom, že mladí to dělat nechtějí a tak změnu čekat nemůžeme.
co se týče USA - tak souhlasím, že můžeme být rádi, za to co máme, ale pokud se to zas vezme z jiné stránky, tam může ženská být doma a chlap jí uživí a ještě můžou splácet hypotéku a jet na dovolenou. A to je i v jiných zemích. My bohužel pořád spějeme k západu, ale nějak to asi děláme špatně nebo co.
Holky, zapomněla jsem vám říct, že mám lístky na Madonnu ![]()
A dnes jdu do kina na „Líbáš jako bůh“
![]()
enia píše:
My snídáme asi taky tak dlouho. Vojta nevypije mlíko najednou, tak jí tak půlku chleba a zapíjí to mlékem… 150ml. Víc ne e..
A v noci nejí vůbec. NĚKDY si cucne ode mne… Ale to je jen podudání,né pití.. Jí naposled večer kaši. A ráno snídáme mezi sedmou a osmou..Ale to jsem aktivní já. On hlady neřve.. ![]()
kitty25 píše:
Enio - já to bohužel ale vidím zevnitř, takže s tvými názory na ODS nesouhlasím, ale rozebírat to nebudu. Konečné hodnocení jeden za 18 a druhý bez dvou za 20. takže si nikdo nemá nic co vyčítat. A pro lidi nedělá dneska nikdo nic.
Jo a s těma páprdama to souhlasím, akorát pořád je to o tom, že mladí to dělat nechtějí a tak změnu čekat nemůžeme.
No já si myslím,že mladí by i šly,ale odrazuje je,že stejně by musely držet hubu a krok. Takže se tam necpou. Tot můj názor.
No nic.Jdu sbalit děti a jedem k babičce.Teda oni jedou.Já mám školení.
Martin už šel do školy.
Pa pa večer.
jirabobes píše:kitty25 píše:No já si myslím,že mladí by i šly,ale odrazuje je,že stejně by musely držet hubu a krok. Takže se tam necpou. Tot můj názor.
Jiři já to právě vím z reality, jak to je a lidí, kteří chtějí dělat politiku je právě málo a navíc ještě míň těch, kteří se nenechají zkorumpovat.