Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
včera jsem byla v práci, odpoledne mrně zlobilo a večer jsem byla grogy (nebo taky kantare
). Už kňučí asi tři dny, začal se chlapec vztekat, tak je to na houby.....
Katko - ale já jsem nepsala, že mi to nabízí zamněstnavatel… Ani teď nepracuju po svého zaměstnavatele, ale pro dvě jiné lékárny. A ani nemám moc v plánu vracet se do své původné lékárny, nechci pracovat do 18h…
Jinak Matýsek nám taky pořád schovává věci - včera u švagrové zašantročil svoji lahvičku s brčkem (ještě se nenašla) a u našich doma telefon na pevnou (ten jsem našla dneska v koupelně). Doma schovává svůj kartáček na zuby, protože se chce mýt tím mým…
Tak já jediné co občas hledám,je lahvička.Už zdědil hrnek od NUKu po Gabce.Až bude pít jenom z něj,tak dostané nový. Už ho mám dávno koupený.Ještě než byl Raďulka v plánu. ![]()
Ji ak Radeček se občas taky vztekne.Ale pořád říkám,že je to v pohodě.On zaječí,někdy něčím třískne o zem a je klid.Děti,když se vztekly,tak zaječeli a pak řvali ještě dlouho. Takže i když je Radeček vzteklinka,tak je ještě pořád pohodář.
To je jen obdobím.To přejde. ![]()
Jo a zase Raďulku trápí zuby.Ne oprava…zase nás trápí zuby.Má pořád ruku narvanou v puse a kňučí a je otravný a protivný.Dostal nurofen a mázla jsem mu to babycalmem.Zatím je klid.To bude den. ![]()
žížala píše:Kitty
Já jsem sice studující, ale měla jsem za to, že se to jedná všech, kteří nemají nárok na mateřskou. Variantu si můžeš vybrat, jen když na ni máš nárok.
jojo, to máš pravdu, ale studující jsou jako jak bych to napsala jmenovitě uvedeni
Jiři napnutá jsem, ale vydržím
jsme naočkovaní, tak si jdeme hrát, protože Robik mi to tu nějak pochroumal a je nevrlý
Enio, trapně malé bříško
![]()
Vlaďko, punkce je hnus. Napříště zkus na:,–(it Sinupret, ono už poznáš, jak se to začne usazovat ![]()
enio, tak na politiku mám podobný názor jako ty, ač nevlastním jedinou nemovitost a moje výdělky padnou tak na koníčky pro děti
Ač mě teda s..e, že nám sebrali přídavky, tak mám před očima takové ty socky, co se budou uříkat, ale makat ne
A bříško máš pěkné (takové mám, když se dobře najím).
Nevím, jaký je rozdíl mezi žumpou a jímkou, ale my tady nemáme kanalizaci (jen na odvod dešťové vody, svedená do potoka), takže máme všichni žumpy a vyváží se tak jednou za 10 let. Ještě se na to přeptám Jendy, ať nekecám, ale voda se z toho odpařuje, zůstává jen to tuhé.
Výraz kantáre taky znám.
Tak mám Vojtu na ATB (Báro dík za odpověď), z mého pohledu mu nic nebylo, jen se mi nelíbil ten jeho kašel, dr. mě postrašila i laryngitidou
Mám ho hlídat, aby nesípal.
![]()
V sobotu večer sa narodil mojej kolegyni z práce chlapček Andrejko, dneska mi poslala aj video, dostali krásny darček na Valentýna ![]()
Knoflice píše:Nevím, jaký je rozdíl mezi žumpou a jímkou, ale my tady nemáme kanalizaci (jen na odvod dešťové vody, svedená do potoka), takže máme všichni žumpy a vyváží se tak jednou za 10 let. Ještě se na to přeptám Jendy, ať nekecám, ale voda se z toho odpařuje, zůstává jen to tuhé.
tak to ste dobrý my mame žumpu a musim každý mesiac čerpať ![]()
prajem až je Vojtíkovi lepšie
ja som mala dneska v noci zlé sny a špinavej vode a stále som len plakala a to už mám odskušané, že je to na chorobu, tak teraz trpnem KTO ![]()
Ahojky,
dočtu si vás odpoledne až budem doma jsme opět u našich,byli jsme na výtěru ze zadečků (Filípek se smál a Sabinka řvala jak na skřipci)
![]()
Druhé výsledky budou až v pátek, v prvních je podezření na salmo…
Ale děti jak zázrakem jsou mnohem lepší tak ťuk ťuk ať to tak zůstane.
Mi jsme s manžou už v poho.
Tak zatím pa odpo.
Zabulienka, máš nové metříky, ne? Každý měsíc?
Já se teda zeptám Jendy, co my to máme tak dobrého, že se to vyváželo jen jednou za tu dobu, co jsme manželé
Vojtouš je dle dr. chorý, ale jinak pořád řádí. Včera byl chvíli umrčený, ale to ho asi bolel tem krček.
Baruš, takže 5 dnů, 14 dní, víkendy, to jsou jen tvoje úvahy a nevíš, jestli ti to tak někdo nabídne? Teď chodíš jak často?
Já bych teda nevydržela netestovat … Držím palce, Kitty a Kalinko, to byste snad měly i termín na den stejně ![]()
Ahojte
Tak Samik spinka furt krásne celú noc.Teraz zas chrape.Ja som zatim pisala žiadosť,len mam strach podpisať to za Adama ![]()
Žabulienka pekne nove metriky
.Na tom Marečkovom som sa poriadne zasmiala
![]()
Enio jeeeej ake pidi bruško ![]()
Petro, Ivčo moooooooc držim palečky. ![]()
Holky ja mam furt navarene do 10:30.Dnes ešte nie.Idem na to
Asai len nejaka rychlovka,lebo čakam než mi prinesu hrneček a padime na pojišťovnu a do krámu
Vonku furt sneží.Porazi ma tam zas ![]()
Knoflice píše:Baruš, takže 5 dnů, 14 dní, víkendy, to jsou jen tvoje úvahy a nevíš, jestli ti to tak někdo nabídne? Teď chodíš jak často?
Jsou to moje úvahy, ale nabídla mi to bývalá kolegyně, která dělá teď vedoucí lékárny ve Futuru. Je teď těhotná a potřebovala by někoho na záskok, ale jde to takhle i do budoucna. Oni mají vždycky v těch hypermarketových lékárnách neúplný stav. A ty víkendy mi taky nabídla jiná známá (magistra), co je teď na mateřské a bude takto pracovat. Teď chodím jen občas, naposledy jsem byla v listopadu a teď včera.