PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
20.2.09 11:25

Ivčo ! přídávám se k zástupu brečících! Jupííí! Milan je teda samec! Vyřiď mu moje gratulace :lol:

Vlaďka si teď užívá na punkcích :? (ukecaná baba) Petra na zkoušce? :?

Báro , pěkné fotky :lol: :lol:

Leni , kurnik, to třeba mi taky nedošlo. :?

Lucko , to máš dobrého dr., teda enia přesně naopak - včera jsem na tebe myslela, jestli se Michálek odtajní a tak jsi dopadla :?

Radko a ty jdeš kdy? Naše stavění … no veškerý optimismus je pryč. Topení nějak začalo topit samo 8O asi si ta voda našla svoji cestu sama :lol: Takže už tam není zima. Začali jsme malovat - vápnem, aby ty stěny mohly dýchat. Jo, vím, že dneska už se to nemusí, ale ono je to vpodstatě postavené starým technologickým postupem, takže tak. Je to na bílo, uvažovali jsme o žluté. To by ale znamenalo pozvat si malíře a asi 2 vrstvy, čímž by se posunul termín pokládky koberce (aby stěny dobře vyschly). Takže to momentálně vypadá, že to na bílo zůstane (což ovšem nechci, protože tchyně proti žluté protestovala, tak jenom z principu) A furt je všude čurbis, jak se drolí ten beton a odpadává ta nová omítka. Ale Vojta už to nejí.

Inge , taky jsem si na poslední kontrole nechala předepsat Marvelon, aby mě to jako donutilo, ale nedonutilo. Babky, ještě kojte, já se pak necítím tak trapně. 8)

alla s nám a plkala v těhotenství docela dost, po porodu přestala chodit snad úplně … už si ani nepamatuju, odkud vlastně byla.

My jsme měli včera krizový den, Vojta kašlal a kašlal a kašlal a … nebo mrčel :? A hrabe se v puse o 106, to jsou zase na 90% zuby. Nechci se litovat, ale máme z vás bezkonkurenčně nejhorší příznaky :evil: :evil: Dneska přijede dr. na kontrolu. Hned ráno mi vypnul PC, tak jsem si řekla, že má víc rozumu než já. :oops: :lol: Čučoriedky na hnačku poznám, len neviem, čo by to s ním urobilo. :roll:

Kamarádka mi dneska poslala mimořádnou nabídku z tupperware. Docela dobré misky, jsem nahlodaná :roll: Radši se na to vyspím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.2.09 11:36
Knoflice píše:
Ivčo ! přídávám se k zástupu brečících! Jupííí! Milan je teda samec! Vyřiď mu moje gratulace :lol:

Vlaďka si teď užívá na punkcích :? (ukecaná baba) Petra na zkoušce? :?

Báro , pěkné fotky :lol: :lol:

Leni , kurnik, to třeba mi taky nedošlo. :?

Lucko , to máš dobrého dr., teda enia přesně naopak - včera jsem na tebe myslela, jestli se Michálek odtajní a tak jsi dopadla :?

Radko a ty jdeš kdy? Naše stavění … no veškerý optimismus je pryč. Topení nějak začalo topit samo 8O asi si ta voda našla svoji cestu sama :lol: Takže už tam není zima. Začali jsme malovat - vápnem, aby ty stěny mohly dýchat. Jo, vím, že dneska už se to nemusí, ale ono je to vpodstatě postavené starým technologickým postupem, takže tak. Je to na bílo, uvažovali jsme o žluté. To by ale znamenalo pozvat si malíře a asi 2 vrstvy, čímž by se posunul termín pokládky koberce (aby stěny dobře vyschly). Takže to momentálně vypadá, že to na bílo zůstane (což ovšem nechci, protože tchyně proti žluté protestovala, tak jenom z principu) A furt je všude čurbis, jak se drolí ten beton a odpadává ta nová omítka. Ale Vojta už to nejí.

Inge , taky jsem si na poslední kontrole nechala předepsat Marvelon, aby mě to jako donutilo, ale nedonutilo. Babky, ještě kojte, já se pak necítím tak trapně. 8)

alla s nám a plkala v těhotenství docela dost, po porodu přestala chodit snad úplně … už si ani nepamatuju, odkud vlastně byla.

My jsme měli včera krizový den, Vojta kašlal a kašlal a kašlal a … nebo mrčel :? A hrabe se v puse o 106, to jsou zase na 90% zuby. Nechci se litovat, ale máme z vás bezkonkurenčně nejhorší příznaky :evil: :evil: Dneska přijede dr. na kontrolu. Hned ráno mi vypnul PC, tak jsem si řekla, že má víc rozumu než já. :oops: :lol: Čučoriedky na hnačku poznám, len neviem, čo by to s ním urobilo. :roll:

Kamarádka mi dneska poslala mimořádnou nabídku z tupperware. Docela dobré misky, jsem nahlodaná :roll: Radši se na to vyspím :lol:

jo Katko to mam, super dr :D :D :D Keď som tam bola po šestinedeli,tak Adam so Samkom ma čakali v čakarni.A on sa na neho bol podivať.Vidi rad „svoje“ detičky :lol: :wink:
Misky tupperware-super.Mamka ma doma :D
A proč by ste si na žlto museli volať maliara?Ja tom si v 15malovala pokoj sama.Je tak namalovany dodnes :lol: Aj tady sme malovali spolu s Adamom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.2.09 11:43

holky ahooooj :D když už to na mě Radka napráskala, tak se přiznám i tady… :D stále a pořád Vás čtu, ale ze začátku to s terezkou nebylo vůbec jednoduché, chyběla chuť psát a pak už jsem si připadala, že mezi Vás nepatřím. Prošly jsme si vším, tím že Terinka nechtěla jíst, měla střevní potíže, zažily jsme pobyt v nemocnici, těžký atopický ekzém atd…prostě to bylo lehce na blázinec, ovšem v půl roce věku Terči se to zlomilo a je to moje zlatíčko milované.
Je strašně moc šikovná, chodí, umí fůru slov, je veselá, spokojená a já jsem tááák moc šťastná, že jí mám :D

no a teď k tomu našemu „miminku“ - bylo neplánované, stále jsem hodně v šoku ale co už…zatím nemám metřík, k doktorovi jdu v pondělí, tak pak uvidíme, ale termín porodu bych měla mít cca. kolem 30. října 2009.

mějte se krásně. Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.2.09 11:49

alla - že se ozveš :wink: Ten tvůj pocit odcizení jsem taky zažila :wink: stačí nebýt tu 4 dny :lol: Dej nějaké fotky, ne?

Luci, taky už nějaké misky doma mám. Nejdřív jsem byla úplně proti, že je to předražené, pak jsem dostala jednu jako dárek … kamarádka mi samo účtuje bez svojí marže … no pak odolej :roll:

Tu je dneska vymeteno - už jsem stačilo pročíst další čtyři diskuze 8) Ale už končím, je třeba naobědvat rodinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.2.09 12:01

Ivčo velká gratulace!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

My jdeme na pohřeb… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.2.09 12:14

katko - tupperware nemám, takže to nemám ošahané, ale slyšela jsem, že cena x užitek moc neodpovídá. A co se týče stavby, tak to už finišujete, to je super!!!!. My jsme teda malíře měli, protože jinak bychom malovali ještě teďka a taky dělal 3 vrstvy, 1 bílá a 2 barevné a nebo bílé. Žlutou si prosaď, je to veselejší. A víš, co řekla tchyně na zprávu o druhém mimi?? No to bude Filip teda chudák, psychicky to určitě nezvládne :-(

allo - vítej a určitě hoď nějaké fotky, holčiček tu máme poskrovnu. Tak ať už je jedině líp a ty zdravotní problémy jsou pryč. doufám, že neva, že jsem tě prozdradila

a dneska mi filip slítnul v obchodě z takové té poličky na tašky pod pokladnou. Já ho tam postavila, jistila tělem a hledala peněženku. No letěl hlavou dolů, ale snad jsem ho chytila v poslední vteřině, protože čepici má špinavou, ale ránu jsem neslyšela. Ani moc nebrečel a žádnou bouli nemá. Ale děsně jsem se lekla.

máte někdo osvědčenej recept na bramborové šišky s mákem??? Manža to rád a já to nikdy nedělala. ještě taky rejžovej nákyp nebo jak se to jmenuje, takovou tu sladkou rejži s ovocem zapečenou. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.2.09 12:49

Tak jsem dočetla…

Ivčo, moc moc ti gratuluju a přeju pohodové těhu 

Uplně mě mrazilo..
Holky, vy jste do toho teda opřely :lol: Ale já vám to fakt přeju. Třeba se taky ještě někdy dočkám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.2.09 13:37

Holky, musím se pochlubit, po delší době jsem uvařila oběd z masa a byla to fakt mňanka - na pánvi osmahnout krutí řízek na kostičky a pak cibuli na větší kousky, přidat na kostičky brambory a mrkev, podlít a dusit (trochu jsem ochutila wurzlem). Cca po 10 minutách jsem přidala na osminky 2 menší jablíčka a dusila dál. Když bylo vše měkké, odebrala jsem Ondrovi, sobě dala do omáčky půlku lžíce kremžské hořčice, chvilinku ještě povařila a bylo to moc dobré :D.

Leno, chápu, ale… Známí se rozešli, když byly malé 3 měsíce. Ona kojila skoro 2 roky, poté dostal on holčičku poprvé na noc. Jednou to prostě přijít musí a čím později to přijde, tím hůř si na to bude Vojtík zvykat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.2.09 13:42

Allo
Klidně se k nám vrať.My tě nekousnem.A neboj,časem se zapojíš.Stačí jen chtít. :wink: A gratuluju k miminku. :D

Radko
To bude v pohodě. :wink: Však měl na hlavě „tlumení“ :wink:

Katko
Přidávám se k Lucce …Proč by jste si museli pozvat malíře????
Už je Vojtíkovi líp? Teda až na ty zuby.

Hani
Tak závidějích a zároveň přejících je nás tu už pěkná řádka.

Luci
Moře …myslím si,že si to všichni nejvíc užijí od 4 let dítěte dál.

Leni
Tak tenhle důvod mě taky nenapadl. :(

Inge
Moje miminko umí chodit.Ještě to není velký kluk. :P :lol:

No nic.Oběd uvařený,jedu makat.
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.2.09 13:52

Ještě já :D. Dala jsem péct chleba a Ondra ještě spí (jeden dvouhodinový spánek denně má něco do sebe 8)).

Allo , gratuluju k těhotenství, to je teda říjnová úroda :D.

Šišky s mákem ani rýžový nákyp jsem nikdy nevařila.

Jo a abych nezapomněla, Ondra má zase rýmu :evil:.

Ondra brečí, jdu za ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.2.09 13:57

jedna nostalgicky vánoční :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.2.09 14:01

tak ještě raz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.2.09 14:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.2.09 14:02

no vidíte, jsem blbá a nejde mi vložit obrázek…pardoooon :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
20.2.09 14:05

Ahoj holky,

Ivčo, obrovská gratulace!!! :-)

Při pohledu na fotku s TT jsem taky zaslzela :oops:

Báro , pěkné fotky!

Allo , zdravím. A přimlouvám se za fotky, ať se tu ukáže i jiná holčička :wink:

Radko , to je dobře, že to s pádem takhle dopadlo.

Inge , hmm, taky bych si dala tu specialitku :)

K mírám - Klárka teď má necelých 10 kg. Barunka 101 cm a 17 kg 8)

Včera jsem vyrazila s Klárkou k dr., měla tak škaredý kašel, až z toho několikrát blindila :( Vyfásli jsme kapky a lontermin. Kašle ještě pořád dost hnusně, večer kvůli tomu strašně dlouho usínala… Teplotu a horečku mají obě. My s manžou jsme se z toho vylízali, asi i díky tomu fujtajblu Coldrexu (Kitty, ani med nepomohl).

Chtěla jsem toho víc, ale hlava děravá už neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí