Poradna duly
Jana Čurdová
Ivčo ! přídávám se k zástupu brečících! Jupííí! Milan je teda samec! Vyřiď mu moje gratulace ![]()
Vlaďka si teď užívá na punkcích
(ukecaná baba) Petra na zkoušce? ![]()
Báro , pěkné fotky
![]()
Leni , kurnik, to třeba mi taky nedošlo. ![]()
Lucko , to máš dobrého dr., teda enia přesně naopak - včera jsem na tebe myslela, jestli se Michálek odtajní a tak jsi dopadla ![]()
Radko a ty jdeš kdy? Naše stavění … no veškerý optimismus je pryč. Topení nějak začalo topit samo
asi si ta voda našla svoji cestu sama
Takže už tam není zima. Začali jsme malovat - vápnem, aby ty stěny mohly dýchat. Jo, vím, že dneska už se to nemusí, ale ono je to vpodstatě postavené starým technologickým postupem, takže tak. Je to na bílo, uvažovali jsme o žluté. To by ale znamenalo pozvat si malíře a asi 2 vrstvy, čímž by se posunul termín pokládky koberce (aby stěny dobře vyschly). Takže to momentálně vypadá, že to na bílo zůstane (což ovšem nechci, protože tchyně proti žluté protestovala, tak jenom z principu) A furt je všude čurbis, jak se drolí ten beton a odpadává ta nová omítka. Ale Vojta už to nejí.
Inge , taky jsem si na poslední kontrole nechala předepsat Marvelon, aby mě to jako donutilo, ale nedonutilo. Babky, ještě kojte, já se pak necítím tak trapně. ![]()
alla s nám a plkala v těhotenství docela dost, po porodu přestala chodit snad úplně … už si ani nepamatuju, odkud vlastně byla.
My jsme měli včera krizový den, Vojta kašlal a kašlal a kašlal a … nebo mrčel
A hrabe se v puse o 106, to jsou zase na 90% zuby. Nechci se litovat, ale máme z vás bezkonkurenčně nejhorší příznaky
Dneska přijede dr. na kontrolu. Hned ráno mi vypnul PC, tak jsem si řekla, že má víc rozumu než já.
Čučoriedky na hnačku poznám, len neviem, čo by to s ním urobilo. ![]()
Kamarádka mi dneska poslala mimořádnou nabídku z tupperware. Docela dobré misky, jsem nahlodaná
Radši se na to vyspím ![]()
Knoflice píše:
Ivčo ! přídávám se k zástupu brečících! Jupííí! Milan je teda samec! Vyřiď mu moje gratulace![]()
Vlaďka si teď užívá na punkcích
(ukecaná baba) Petra na zkoušce?
Báro , pěkné fotky
![]()
Leni , kurnik, to třeba mi taky nedošlo.
Lucko , to máš dobrého dr., teda enia přesně naopak - včera jsem na tebe myslela, jestli se Michálek odtajní a tak jsi dopadla
Radko a ty jdeš kdy? Naše stavění … no veškerý optimismus je pryč. Topení nějak začalo topit samo
asi si ta voda našla svoji cestu sama
Takže už tam není zima. Začali jsme malovat - vápnem, aby ty stěny mohly dýchat. Jo, vím, že dneska už se to nemusí, ale ono je to vpodstatě postavené starým technologickým postupem, takže tak. Je to na bílo, uvažovali jsme o žluté. To by ale znamenalo pozvat si malíře a asi 2 vrstvy, čímž by se posunul termín pokládky koberce (aby stěny dobře vyschly). Takže to momentálně vypadá, že to na bílo zůstane (což ovšem nechci, protože tchyně proti žluté protestovala, tak jenom z principu) A furt je všude čurbis, jak se drolí ten beton a odpadává ta nová omítka. Ale Vojta už to nejí.
Inge , taky jsem si na poslední kontrole nechala předepsat Marvelon, aby mě to jako donutilo, ale nedonutilo. Babky, ještě kojte, já se pak necítím tak trapně.
alla s nám a plkala v těhotenství docela dost, po porodu přestala chodit snad úplně … už si ani nepamatuju, odkud vlastně byla.
My jsme měli včera krizový den, Vojta kašlal a kašlal a kašlal a … nebo mrčel
Kamarádka mi dneska poslala mimořádnou nabídku z tupperware. Docela dobré misky, jsem nahlodanáA hrabe se v puse o 106, to jsou zase na 90% zuby. Nechci se litovat, ale máme z vás bezkonkurenčně nejhorší příznaky
![]()
Dneska přijede dr. na kontrolu. Hned ráno mi vypnul PC, tak jsem si řekla, že má víc rozumu než já.
![]()
Čučoriedky na hnačku poznám, len neviem, čo by to s ním urobilo.
Radši se na to vyspím
jo Katko to mam, super dr
Keď som tam bola po šestinedeli,tak Adam so Samkom ma čakali v čakarni.A on sa na neho bol podivať.Vidi rad „svoje“ detičky
![]()
Misky tupperware-super.Mamka ma doma ![]()
A proč by ste si na žlto museli volať maliara?Ja tom si v 15malovala pokoj sama.Je tak namalovany dodnes
Aj tady sme malovali spolu s Adamom ![]()
holky ahooooj
když už to na mě Radka napráskala, tak se přiznám i tady…
stále a pořád Vás čtu, ale ze začátku to s terezkou nebylo vůbec jednoduché, chyběla chuť psát a pak už jsem si připadala, že mezi Vás nepatřím. Prošly jsme si vším, tím že Terinka nechtěla jíst, měla střevní potíže, zažily jsme pobyt v nemocnici, těžký atopický ekzém atd…prostě to bylo lehce na blázinec, ovšem v půl roce věku Terči se to zlomilo a je to moje zlatíčko milované.
Je strašně moc šikovná, chodí, umí fůru slov, je veselá, spokojená a já jsem tááák moc šťastná, že jí mám ![]()
no a teď k tomu našemu „miminku“ - bylo neplánované, stále jsem hodně v šoku ale co už…zatím nemám metřík, k doktorovi jdu v pondělí, tak pak uvidíme, ale termín porodu bych měla mít cca. kolem 30. října 2009.
mějte se krásně. Alena
alla - že se ozveš
Ten tvůj pocit odcizení jsem taky zažila
stačí nebýt tu 4 dny
Dej nějaké fotky, ne?
Luci, taky už nějaké misky doma mám. Nejdřív jsem byla úplně proti, že je to předražené, pak jsem dostala jednu jako dárek … kamarádka mi samo účtuje bez svojí marže … no pak odolej ![]()
Tu je dneska vymeteno - už jsem stačilo pročíst další čtyři diskuze
Ale už končím, je třeba naobědvat rodinu. ![]()
katko - tupperware nemám, takže to nemám ošahané, ale slyšela jsem, že cena x užitek moc neodpovídá. A co se týče stavby, tak to už finišujete, to je super!!!!. My jsme teda malíře měli, protože jinak bychom malovali ještě teďka a taky dělal 3 vrstvy, 1 bílá a 2 barevné a nebo bílé. Žlutou si prosaď, je to veselejší. A víš, co řekla tchyně na zprávu o druhém mimi?? No to bude Filip teda chudák, psychicky to určitě nezvládne ![]()
allo - vítej a určitě hoď nějaké fotky, holčiček tu máme poskrovnu. Tak ať už je jedině líp a ty zdravotní problémy jsou pryč. doufám, že neva, že jsem tě prozdradila
a dneska mi filip slítnul v obchodě z takové té poličky na tašky pod pokladnou. Já ho tam postavila, jistila tělem a hledala peněženku. No letěl hlavou dolů, ale snad jsem ho chytila v poslední vteřině, protože čepici má špinavou, ale ránu jsem neslyšela. Ani moc nebrečel a žádnou bouli nemá. Ale děsně jsem se lekla.
máte někdo osvědčenej recept na bramborové šišky s mákem??? Manža to rád a já to nikdy nedělala. ještě taky rejžovej nákyp nebo jak se to jmenuje, takovou tu sladkou rejži s ovocem zapečenou. díky
Tak jsem dočetla…
Ivčo, moc moc ti gratuluju a přeju pohodové těhu
Uplně mě mrazilo..
Holky, vy jste do toho teda opřely
Ale já vám to fakt přeju. Třeba se taky ještě někdy dočkám …
Holky, musím se pochlubit, po delší době jsem uvařila oběd z masa a byla to fakt mňanka - na pánvi osmahnout krutí řízek na kostičky a pak cibuli na větší kousky, přidat na kostičky brambory a mrkev, podlít a dusit (trochu jsem ochutila wurzlem). Cca po 10 minutách jsem přidala na osminky 2 menší jablíčka a dusila dál. Když bylo vše měkké, odebrala jsem Ondrovi, sobě dala do omáčky půlku lžíce kremžské hořčice, chvilinku ještě povařila a bylo to moc dobré
.
Leno, chápu, ale… Známí se rozešli, když byly malé 3 měsíce. Ona kojila skoro 2 roky, poté dostal on holčičku poprvé na noc. Jednou to prostě přijít musí a čím později to přijde, tím hůř si na to bude Vojtík zvykat, ne?
Allo
Klidně se k nám vrať.My tě nekousnem.A neboj,časem se zapojíš.Stačí jen chtít.
A gratuluju k miminku. ![]()
Radko
To bude v pohodě.
Však měl na hlavě „tlumení“ ![]()
Katko
Přidávám se k Lucce …Proč by jste si museli pozvat malíře????
Už je Vojtíkovi líp? Teda až na ty zuby.
Hani
Tak závidějích a zároveň přejících je nás tu už pěkná řádka.
Luci
Moře …myslím si,že si to všichni nejvíc užijí od 4 let dítěte dál.
Leni
Tak tenhle důvod mě taky nenapadl. ![]()
Inge
Moje miminko umí chodit.Ještě to není velký kluk.
![]()
No nic.Oběd uvařený,jedu makat.
Pa pa
Ještě já
. Dala jsem péct chleba a Ondra ještě spí (jeden dvouhodinový spánek denně má něco do sebe
.
Allo , gratuluju k těhotenství, to je teda říjnová úroda
.
Šišky s mákem ani rýžový nákyp jsem nikdy nevařila.
Jo a abych nezapomněla, Ondra má zase rýmu
.
Ondra brečí, jdu za ním.
Ahoj holky,
Ivčo, obrovská gratulace!!! ![]()
Při pohledu na fotku s TT jsem taky zaslzela ![]()
Báro , pěkné fotky!
Allo , zdravím. A přimlouvám se za fotky, ať se tu ukáže i jiná holčička ![]()
Radko , to je dobře, že to s pádem takhle dopadlo.
Inge , hmm, taky bych si dala tu specialitku ![]()
K mírám - Klárka teď má necelých 10 kg. Barunka 101 cm a 17 kg ![]()
Včera jsem vyrazila s Klárkou k dr., měla tak škaredý kašel, až z toho několikrát blindila
Vyfásli jsme kapky a lontermin. Kašle ještě pořád dost hnusně, večer kvůli tomu strašně dlouho usínala… Teplotu a horečku mají obě. My s manžou jsme se z toho vylízali, asi i díky tomu fujtajblu Coldrexu (Kitty, ani med nepomohl).
Chtěla jsem toho víc, ale hlava děravá už neví…