Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko
,
Už hodinu tu sedím u počítače a dělám věci do práce. Ondra měl sice tendence v půl šesté vstávat, byl ale manželem „zalehnut“ a po 40 minutách protestů ještě vytuhl. Honzík kouká na Mašinku Toma
.
Enio - Na ples bych šla, aspoň na chvíli.
Jiřko - ať ti dají autíčko do kupy a moc to nestojí.
Tak jdu zase makat, než po mně začnou děti skákat
.
Dobré ráno
Noc byla děsná.Raďulka se pořád mlel.Vzbudil se v 6 a kňoural.Měl plný nos,ale neteče.No,nicméně už neusl. ![]()
Martin jel za tím máminým známým a uvidíme.Nastartoval.
KalinkaIvča píše:Ivčo gratulace veliká
Ahoj holky …Jsem tu brzo, Honzík zase vstával v sedm
![]()
…doufám, že to fakt nebude už pořád, teď když mě čeká únava prvního trimestru
![]()
![]()
Jedno foto z dnešního rána
NemusímVám říkat, jak jsem šťastná, tím spíš, že je to z té blbé strany, já si fakt myslela, že to je jen zázrak… že bez vejcovodu to prostě nepůjde … a hele!
http://emimino.cz/…0.2.2009.jpg
Doufám, že to nezakřiknu, ale copak bych Vám to mohla neříct
jsem to už tušila asi týden, ale odložila jsem radši test až na víkend.....
No hezkýýýý! Jsem ráda, že jsem první gratulant! Supeeer! A jak zkouška? Další kanec!
![]()
Petro moooooc,moooooc gratulujem!!!!
Ja som to nejak tušila,že budete s Ivčou naraz tehu.
![]()
Ech Katka ma predbehla
![]()
Inač dobre ránko.Vstavali sme o 6
jak som očakavala
Ale nevadi,hlavne,že spinka pokojne ![]()
Bebuska píše:Tak to si myslim taky.A niečo na tom bude.Kamoškyn maly,jak nakazil Samika,tak ma furt kašel a rymu.A to je po doliečeni 2 týždne.Chodila s nim von a po navštevach.Ja som to dodržala a vyplatilo sa.Su oslabeny a nachylnejši na ďalšie choroby.Ak človek surne von nemusi,tak je lepšie ak zostane doma
Jíťo , ty vaši drobkové si tedy taky užívají, achich jo, je lepší opravdu s nima nechodit nikam, kam není nutná potřeba, jak teď sedím u doktora každý den, tak to tam slýchám pořád, tyhle doporučení. A i týden po vyléčení se držet pořád doma… jenže co s těma dětma pak, co..aspoň nechodit do kolektivu… NO, ať jsou z toho brzy venku.
Luci ven můžeš, ale ne do obchodu či mezi lidi, na procházku to nevadí
kitty25 píše:Jo to jo ak už je lepšie.Ja som to myslela,tak keď beru antibiotika a tak…Nejak mi nedochadza,že neviete čo si myslim
Luci ven můžeš, ale ne do obchodu či mezi lidi, na procházku to nevadí