PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
21.2.09 19:24

Samik už spi,tak ja vas idem dočitať

Leni všetko naj,naj,naj k svátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.2.09 19:37
Terulka píše:
Jo a už nikdo netěhotněte nebo se tu ubulim jo?!
jojo :( Ale nie,všetkym vam to prajem.Petre,Ivči,Radke holčičky a alle chlapečka.Hlavne nech su zdravučke :D

Petro krásny metrik :D

No moc ste toho nenapsali :lol:
Boli sme u kamošky.Byva na druhom koncimesta,tak tam rada chodim,lebo mame dlllllhu prechadzku.Haha ale naspeť nas priviezol jej priateľ autom,lebo už sa stmievalo.Ja sa za tmy bojim chodiť,lebo tu jazdi hodne nemcou a vždycky spomalia a čumia. :(

Adam si bol dať dnes urobiť paušal.A dal si super tarif.Rodina+ či ako.Je to super,lebo to stoji 750 a možeme si volať piati donekonečna.Inač volame malo a chodi učet na 2000.To ma ide trafiť.Som zvedava aky mi pride teraz.Mam prevolane 3h 40min :roll:

Terko Samik je taky taka žiarlivka.Ale iba keď sa mojkame s Adamom.Deti mu nevadia :lol: Ale je to zlate jak sa rozčuli a začne ma od neho odťahovať :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.2.09 19:39

Koukam,že Petra je dlhšie tehu ako Radka :lol: A to sa pochvalila posledna :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.2.09 20:34

Jdu na letáky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.2.09 21:10

Takto dnes Samik papal sám :D Je strašna výhoda,že nemame nový nábytok.A určite kupime až keď bude Samik menšia špinďurka :lol:
http://emimino.cz/…P2170072.JPG http://emimino.cz/…P2170075.JPG /> A takto pak dopoledne krásne spinkal :lol: Vydržal tak ležať 1,5h 8O
 http://emimino.cz/…0076%7E0.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 21:10

jojo Luci asi o den dva, či jak to vychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 21:12

špínu doma už moc neřeším, Robik to hází všude, dnes na večeři rajče na sedačce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.2.09 21:18

Ja to taky neriešim,lebo mame všetko stare :lol: Ale chcela som strašne červenu sedačku a mamka ma prehovorila,že by som ju mala po 2 rokoch totalne KO.A mala jak furt pravdu.Nech pekne zniči to čo je.Ale se… ma tie červene zdi.Su od kaše a Lučiny.No a biele od sušenky a jabka.Na chodbe je zelena a ta je taky od sušeny. :roll: :lol: :lol: :lol: Adam všetko škrabal na panel a robil nove omietky.Všetky rohy su poobijane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 21:26

Ahoj holky!

Jsme se včera odpoledne impulsivně rozhodli jet k babičce, přijeli jsme dneska večer, bylo to prima, akorát jsem tak zmizla … takže moooc Vám všem děkuji za gratulace, snad to vyjde tak jak má.
A jdu dočítat, věřím, že se dočtu jen samých dobrých novinek :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 21:43

jasně, že se dočteš jen novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 21:45
kitty25 píše: a naše dnešní fotka… 

http://img01.ecards.cz/…709415_J.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já to věděla! Moc gratuluju a držím moc palce ať je vše tak jak má! Super zprávy!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.2.09 21:54

už jsem taky v říjnu, tak tam koukej brzy naklusat. je tam Radka a ještě Alla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 21:56
kitty25 píše:
už jsem taky v říjnu, tak tam koukej brzy naklusat. je tam Radka a ještě Alla

:lol: :wink: ..rozkaz, jen odepíšu tady a jsem tam :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
21.2.09 22:01

Ahojky,
den super a dočítám.

Kitty, moc, moc gratuluju, to je paráda. 

A jdu dočítat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 22:20

Takže, zapojit mozek, ať na nic nezapomenu …

Leni , aha, vidíš, já myslela že už se občas s Vojtíkem vídá, samozřejmě v tvé přítomnosti. No, jednou k tomu dojít musí, určitě to zvládneš, ikdyž to bude těžké :cry: A všechno nejlepší k svátku!!! 

Terulko , snad je Eliášek už v pohodě … ten přístup dr. je fakt otřesnej :roll:

Allo , vítám Tě a přidávám se ke gratulujícím k těhotenstí. Terezka je moc hezká holčička… teda zkusili jste toho dost,budeme rádi, když se připojíš :wink:

Jiři , ať je auto brzy v pohodě!

Omluvte prosím překlepy, asi mi dochází baterky v klávesnici, vynechává písmenka když do toho nemlátím…

Luciku, teda nevím jakého máte operátora, ale to jsou pálky 8O Milan mi volá za 170 Kč za měsíc neomezeně, já ho prozvoním a on volá a píše jak je libo + k tomu tarif na ostatní volání …

Raději to pošlu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital