Poradna duly
Jana Čurdová
Žabulienka ten je tiež krasny.Ma velky košik a velke kolečka a spojenu rukojeť.Ja mam tiež radšej mohutnejšie kočiky.Mam pocit,že je v bezpeči
Mať tak ešte jedno dieťa,tak urobim všetko inak
.
LUCIKU píše: Žabulienka ten je tiež krasny.Ma velky košik a velke kolečka a spojenu rukojeť.Ja mam tiež radšej mohutnejšie kočiky.Mam pocit,že je v bezpečiMať tak ešte jedno dieťa,tak urobim všetko inak
.
ale Luciku, len mi nehovor, že ste pri Samkovi skončili
alebo mi niečo uniklo?
zabulienka píše:martinaSK píše:tak sa mi ten pc vlečie, že ani tu mi to neukazalo
matka tak kukni sem…
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?…
tak mozno zajtra sa mu bude chciet… ![]()
Já mám x-landera XA a taky se mi líbí.
zabulienko
Já se na Jané koukala na ty golfky a vadí mi, že mají malou, nepřetahovací boudičku. Ale líbí se mi asi víc nž inglesiny. No je to věda.
luci
Jaké máš golfky ty?
kačko
Tak si užívej, to musí být paráda.
Marti
Je to zajímavé, takové jinačí, než jen srdíčka a tak. Jdu se podívat i na ostatní. ![]()
Jani Chicco MultyWay.Ale maju maly košik
Vybrala by som si lepšie,ale som s nimi celkom spokojna ![]()
zabulienka píše: žížalko a ko to myslíš že majú nepreťahovaciu boudičku
ona asi mysli to ze ked svieti slniecko tak by ju chcela potiahnut dole nizsie…aby clonila…
ja mam na to clonu zvlast… ![]()
martinaSK píše:zabulienka píše: žížalko a ko to myslíš že majú nepreťahovaciu boudičkuona asi mysli to ze ked svieti slniecko tak by ju chcela potiahnut dole nizsie…aby clonila…
ja mam na to clonu zvlast…
Jj, to myslím. Clonu mám taky, ale tohle se dá dobže využít i když fouká nebo sněží. Mají to ty půjčené a fakt se mi to líbí, že nemusí být Matík pod igelitovou pláštěnkou, jen mu to víc stáhnu, aby mu nesněžilo do obličeje.
Luci, dík, kouknu na ně.
martinaSK píše:a ja slnečnikzabulienka píše: žížalko a ko to myslíš že majú nepreťahovaciu boudičkuona asi mysli to ze ked svieti slniecko tak by ju chcela potiahnut dole nizsie…aby clonila…
ja mam na to clonu zvlast…
zabulienka píše:No v najbližšej dobe určiteLUCIKU píše: Žabulienka ten je tiež krasny.Ma velky košik a velke kolečka a spojenu rukojeť.Ja mam tiež radšej mohutnejšie kočiky.Mam pocit,že je v bezpečiale Luciku, len mi nehovor, že ste pri Samkovi skončiliMať tak ešte jedno dieťa,tak urobim všetko inak
.
alebo mi niečo uniklo?
Tak jsem to postupně dolouskala!
Peťo huráááá tak jste komplet (ještě Pajulenka) moc blahopřeju!!!!
Nebudu dnes jmenovitě reagovat,probrali jste toho moc.Snad jen…
Výsledky máme dobrý-salmo nepotvrzeno,průjem žádný,blinkání žádné,takže jsme zdravý!!! (ťuk,ťuk snad je to za námi).
Terko
snad to bude mít Eliášek dobrý,ale jistota je jistota,budem na vás myslet.
Bebusko a ostatní marůdci
ať už to dá pokoj a jsou všichni zase OK!!
Jo golfáče bych taky potřebovala vybrat na 2metrový lidi,aby nám sedly.
Potřebuju ukojit svou kočárkovou mánii.
Žížalko
prosím máš tu někde fotku tvého X-Landra (jsem na ně nemocná
)
Mati som sa ti kukla aj na ostatne.Su vemi krásne.Fakt.Si šikula ![]()
Neviete čo pomaha na kutik?Už ho mam mesiac a furt sa rozširuje.Ma takych cca7mm
.Mam problem dostať lyžicu do pusy ![]()
Marti
taky jsem zkoukla tvoje výtvory a musím uznat jsi moc šikovná. Líbí se mi jak tam je Kubko ještě jako miminko s mamkou
sluší vám to tam.
Luci, já si koutek namažu Framykoinem a za chvíli mám pokoj
a pardon za vstup, opět už mě svrběly prsty
![]()