PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
25.2.09 19:53
bramburka81 píše:
Jo a certifikát žirafy fakt nedává žádnou záruku, že to jsou kvalitní boty, např. Baťa má žirafu a jsou srovnatelné s botama od vietnamců, Essi nemají žirafu, protože se jim za to nechce platit, a v testech vyšly dobře.
A taky celkem kritizovala DPK, že to všem doporučují a kamarádka má od nich botky a prý jsou nevyhovující.No něco jsem si z toho vzala, na něco mám svůj názor…

díky za info, aspoň víme, co nekupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 19:53

Zabulienko dort je suprový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
25.2.09 19:54

a ešte sa musim pochváliť, že som si v pondelok už po:,–(ila muškáty, tak budem riadne v predstihu :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
25.2.09 19:55
kitty25 píše:
Zabulienko dort je suprový

už máme vymyslený na budúci rok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 19:59

Báro botičky superfit pěkný, ale taky drahý. jedny jsem zkoukla zblízka, moc hezký, ale proč mají modré boty s béžovým doplňkem červené tkaničky? to mi přijde divné

zkusíme essi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 20:07

dovoluji si vložit odkaz na daňové přiznání v excellu, ještě jsem nezkoušela ale hnedle jdu na to, jestli to i počítá

http://www.finance.cz/…ickych-osob/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.2.09 20:15

Tak Samik šiel teraz spinkať.Ja čakam kedy zavola Adam,lebo si teraz vari :roll: :lol: .

Petro Robinek je nádherny jak je tak ostrihany :D A ten županik…No je strašne roztomily.Samik ešte županik nema :( .Ale on je po kupani suci tak akurat do postielky.Už nema naladu na chodenie a hranie.Jo a mate krasne vyzdobeny pokojiček :D

Žabulienka Lukaško je tiež roztomilučky :D aj Mareček aby mu nebolo ľuto :lol: :wink: Mate nááádherny domček.Možno sa aj ja raz dožijem :lol: .Ta torta je krasna.Rozosmial ma ten nadpis na nej :lol: :wink: Hej už poriadne beha.Dnes už aj pozadu :lol:

Barčo Matýsek je šikulka jak krasne mluvi.Samik zas nevie nič :( Ak poviem není tak sa podiva na strop.Proste keď niečo pomenujem jak tak vie o čom hovorim,ale sam ani panovi :( :( :( Akurat kruti hlavou čo znamena NIE :roll:

botičky ja som z toho jeleň :roll: Jedine odkiaľ tu možem kupiť boty je Baťa a Deichmann.A pak ešte na SK z tej vyroby zdr.obuvi.Cez net kupovať určite nebudem.a vietnamci ani náhodou :P :P :P :P .Čo je na baťovich zle že sa rovnaju s vietnamskymi????????? :nevim:

Dnes sa mi v meste pozastavoval rozum :x .
Pred kruhačom začala hukať zachranka a pak odbočila k Bille .Z nej vystupila ženska a chlap a šli si nakupiť.Viem to,lebo som tam šla taky :nevim: Raz ich takto ľudia nebudu brať važne a nedaju im prednosť :roll:
Na chodniku u jedneho baraku bola postavena tabuľa a na nej nadpis:„Vstup na vlastní nebezpečí.Ze střechy pada snih a rampouchy!!!“No a choď si kade chceš.Třeba po uzkej silnici jak tam je.To ste mali vidieť jak som utekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.2.09 20:21

Matík má boty z DPK a moje známá fyzioterapeutka je naopak doporučovala, takže asi co člověk, to názor. Fare mám pro sebe už několik let a jsou báječný, Matíkovi chci pořídit taky od nich nějaké letní. I v nedávném testu MF DNES vyšly nejlíp.
Báro, dík za info, rozšíření obzorů není na škodu.

Inge
Máš pravdu, v pondělí začal letní semestr. A právě proto jsem šla pro něco smysluplného, když mám chvilku volna, než začnu se školní literaturou. Tak mám Lustiga, doufám, že z něj depka nebude moc velká.
A s tím chozením je to trefné. U nás jsme tak kličkovali mezi hovínkama, to je strašný, jak to vypadá na našich chodnících, ty lidi jsou fakt čuňata, že po psovi neuklidí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 20:23

počítá to, sice se musí asi dva řádky dodělat ale je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.09 20:23
kitty25 píše:
dovoluji si vložit odkaz na daňové přiznání v excellu, ještě jsem nezkoušela ale hnedle jdu na to, jestli to i počítáhttp://www.finance.cz/…ickych-osob/

petro, na www.mesec.cz je dokonce program, který si stáhneš ze slunečnice a vyplňuješ přímo ve formuláři, pak už jen uložíš v pdf, vytiskneš a podepíšeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.09 20:24

holky dobrou, je mi pořád blbě, tak to jdu zaspat. Mám tu sice mraky práce, ale ta dnes prostě počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 20:28
LUCIKU píše:
Tak Samik šiel teraz spinkať.Ja čakam kedy zavola Adam,lebo si teraz vari :roll: :lol: .

Petro Robinek je nádherny jak je tak ostrihany :D A ten županik…No je strašne roztomily.Samik ešte županik nema :( .Ale on je po kupani suci tak akurat do postielky.Už nema naladu na chodenie a hranie.Jo a mate krasne vyzdobeny pokojiček :D

Žabulienka Lukaško je tiež roztomilučky :D aj Mareček aby mu nebolo ľuto :lol: :wink: Mate nááádherny domček.Možno sa aj ja raz dožijem :lol: .Ta torta je krasna.Rozosmial ma ten nadpis na nej :lol: :wink: Hej už poriadne beha.Dnes už aj pozadu :lol:

Barčo Matýsek je šikulka jak krasne mluvi.Samik zas nevie nič :( Ak poviem není tak sa podiva na strop.Proste keď niečo pomenujem jak tak vie o čom hovorim,ale sam ani panovi :( :( :( Akurat kruti hlavou čo znamena NIE :roll:

botičky ja som z toho jeleň :roll: Jedine odkiaľ tu možem kupiť boty je Baťa a Deichmann.A pak ešte na SK z tej vyroby zdr.obuvi.Cez net kupovať určite nebudem.a vietnamci ani náhodou :P :P :P :P .Čo je na baťovich zle že sa rovnaju s vietnamskymi????????? :nevim:

Dnes sa mi v meste pozastavoval rozum :x .
Pred kruhačom začala hukať zachranka a pak odbočila k Bille .Z nej vystupila ženska a chlap a šli si nakupiť.Viem to,lebo som tam šla taky :nevim: Raz ich takto ľudia nebudu brať važne a nedaju im prednosť :roll:
Na chodniku u jedneho baraku bola postavena tabuľa a na nej nadpis:„Vstup na vlastní nebezpečí.Ze střechy pada snih a rampouchy!!!“No a choď si kade chceš.Třeba po uzkej silnici jak tam je.To ste mali vidieť jak som utekala :lol:

Luci díky za pochvalu i ostatním a body s elefantem má deichmann

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
25.2.09 20:29
kitty25 píše:
počítá to, sice se musí asi dva řádky dodělat ale je to ok

Super, zrovna dnes mi přišel papír z banky, takže už mám všechno potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.2.09 20:31

Inge
A víš,že stýská? :oops: Už jsem říkala Martinovi,že asi budu chodit pomáhat skládat. :lol:

Fotečky moc pěkné.

Baráček od Zabulienky je nádherný.Taky bych jeden brala.

Dneska jsem dostala od šéfa pochvalu,že jsem byla minulý týden šikovná.

Radečkovi cinká další stolička.Ale ještě ho potrápí…čouhá jen jeden růžek. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 20:43

jo Jiři tak ta teplota to byla asi ta kráva stolička co? no hlavně, že je venku a Radeček má pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí