Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:
tak jsem začala krvácet, takže čekám na manžela až dorazí a jedu k Dr., ale je to asi jasné, je to světlečervená krev
Raduš moc se drž, ať to dobře dopadne.
Raduš doufám, že manžel přijede co nejdřív a valte k doktorovi, kdybys něco potřebovala ozvi se.
RADUŠ
MOC NA TEBE MYSLÍM A DRŽÍM VŠE CO MÁM ať je to v pořádku.
Drž se a moc moc síly ti posíláme!!!
kitty25 píše:
Raduš doufám, že manžel přijede co nejdřív a valte k doktorovi, kdybys něco potřebovala ozvi se.
jako na potvoru si dnes vzal auto s autosedačkou, jinak bych už jela. měl by tu být každou chvíli.
Radka75 píše:
tak jsem začala krvácet, takže čekám na manžela až dorazí a jedu k Dr., ale je to asi jasné, je to světlečervená krev
Jejda Raďulko držíme palečky, třeba to bude v pohodě. ![]()
Radko, moc na teba myslím a neboj nemusím to byť nič vážneho, ja som u Marečka tiež začala na začiatku krvácať, vychádzalo to na dobu keď som mala dostať MS a chýbalo mi len žlté teliesko.
Tak držím palce až sa mrňusik drží zubami nechtamI!!!!!!
Ahoj holky!
Raduš moc moc držím palce, ať je všechno v pořádku!!!
Já dneska vstávala už v 6h, protože měl manžel důležitý pracovní hovor přes skype, tak jsem se odklidila do obýváku. Nad námi řádilo dítko, pořád řvalo a kvíkalo, až dostalo na zadek… Tak jsem trochu nevyspaná…
Janko - na displej se nepíše tyčkou, ale přímo prstem.
Ivčo - koláče vypadají nádherně, já bych taky prosila o recept. Dík
.
Jiři - tak ty cesty musí být asi hrůza, manžel jak jezdí do Šilheřovic, tak tam to taky neprojíždějí, tak několikrát někde zapadl… Takže už tě nová práce uživí lépe, že jsi zrušila ty letáky?
Já se z té práce taky asi nevyhrabu, stále píšu a píšu dopisy......
Radko …držím palečky, ať je miminko v pořádku…
já krvácím docela často… taky světle červená…mám dole placentu přes hrdlo… třeba to bude něco podobného
Ahoj holky,
tak jsem zpět od Dr. i z nemocnice. Podle Dr. je šance, že to bude OK velmi malá, plod není tak starý jak má být. Podle zprávy z nemocnice to není definitivní, ale jen podezřelé. Pokud se krvácení nezhorší, tak mám jít ve středu znovu na ultrazvuk. Bohužel stále krvácím a mám bolesti jako na MS a řekla bych že se to stupńuje, takže optimistická nejsem. Obávám se, že dnes do té nemocnice pojedeme zpět.
tak já si jdu na chvíli lehnout než manžel přiveze fildu. Děkuji vám všem za držení palečků, jste moc hodné. Kéž by to pomohlo.
Radko , co to čtu? Moc mě to mrzí
… pořád doufám, že ještě bude dobře …
Raduško, drž se…
na jednu stranu je to příroda a ta to vyřeší, jak je potřeba… teď v začátku je to lepší než později… ale bolí to vždycky
jedna holčinka z července se teď dozvěděla z velkého ultrazvuku, že miminko má vadu na srdíčku, tak jeli včera do Motola na kardio a tam jim řekli, že je to neoperovatelná vada, neslučitelná se životem, že by miminko umřelo buď v bříšku nebo po porodu… a přitom amnio a triply měla v pořádku život je nespravedlivej…
tak držím palečky, ať to dopadne co nejlépe
Ivčo … krásné fotky, Honzík je šikulka… a ty kollllááááččččeee…mnam ![]()