Poradna duly
Jana Čurdová
enia píše:
hmmm a mimochodem, není od věci občas manžílka zneužít… jéé..já mám najednou neuvěřitelnou chuť na medovník a tak podobně… děťátko zvládne, když to zvládneme my, pánové musí taky…jediná výjimka byla, když se Lucinka pořádně pokakala do vany…a začala to chytat a hrát si s tím… začal chudáček křičet…ježiši pomooc…to jsem vstala a snažila se moc nesmát, ale podržela jsem jen sprchu… od té doby kaká ve vaničce vždycky, když si hraje déle jak 10 minut… Bert už si to stopuje… jak se přetáhne, je to tam (jako dneska)
to jsi dobrá, že držíš jen sprchu ![]()
Raduško super, že bříško bolí méně, snad to dneska bude ještě lepší, myslíme na tebe.
ahoj holky,
ještě jednou díky moc za palečky a omlouvám se, že ta diskuse je hlavně o mně. Můj stav se nezměnil, bohužel. Do nemocnice nejedu, zatm se to výrazně nezhoršilo. Klidu si bohužel moc neužiju. Prostě to nejde. Včera v noci se Filda vzbudil a hodně plakal, tak jsme ho utěšovali, při jeho pláči jsme slyšeli divné zvuky, šla jsem se podívat, co kočka tropí za neplechu a nic jsem nenašla. Za hoďku vstal manžel a šel rovnou do sklepa. Pak už jsem slyšela jen dost silná slova. Spodní voda nám zvedla podlahu v jedné místnoti o metr. Celá jedna místnost je totálně zničená, podlahové vytápění je v hajzlu, vypadá to tam jak po zemětřesení, trhliny v podlaze. Fakt hrůza. Manžel letěl ven odčerpávat vodu, pak jsem chodili kontrolovat, zda podlaha klesá. Máme pojistku, ale nevím, zda to kryje. Znáte to, jak to maj dobře ošetřené. Kdyby nás v noci filda nevzbudil, tak jsme se ráno probudili a všude ve sklepě by bylo 2 metry vody a všechno by bylo v háji. Máme tam veškerou technologii, takže bychom to opravdu mohli tady zabalit. Manžel do toho má ještě střevní chřipku, takže v noci lítal na záchod a je mu dost zle. Na tu spodní vodu máme mít čidla, ale nejsou ještě namontovaná, takže je to velká smůla.
Vím, že když nejde o zdraví a život, tak jde o hovno. Ale nám už začíná jíst o psychické zdraví. Prostě už je toho moc. Budu se snažit odpočívat, ale nějak mi to prostě nejde.
tak vám přeji hezký den
kitty25 píše:enia píše:
hmmm a mimochodem, není od věci občas manžílka zneužít… jéé..já mám najednou neuvěřitelnou chuť na medovník a tak podobně… děťátko zvládne, když to zvládneme my, pánové musí taky…jediná výjimka byla, když se Lucinka pořádně pokakala do vany…a začala to chytat a hrát si s tím… začal chudáček křičet…ježiši pomooc…to jsem vstala a snažila se moc nesmát, ale podržela jsem jen sprchu… od té doby kaká ve vaničce vždycky, když si hraje déle jak 10 minut… Bert už si to stopuje… jak se přetáhne, je to tam (jako dneska)![]()
![]()
to jsi dobrá, že držíš jen sprchu
jo jo… to mi jde… ale Bert už je zkušený vybírač hovínek… dost často přetáhne těch 10 minut a pak je to hned… ale bere to sportovně, včera byl na ní hrdej, že se jí povedlo jedno v celku a stihnul jí vyndat než se mu začala věnovat
tedy… koukám, že netroškaříte… když se to ser…, tak pořádně…
no např. Koutský od Apolináře (porodnice.cz) říká, že je to časté a ascorutin se dává jako placebo, doporučuje se klid, ale když se nemá těhu udržet, nepomůže nic… říká, že špinění má hodně žen a když se nenajde důvod, není nález na čípku, že by se diletoval a miminko je v pořádku, ve většině případů je to v pohodě
(krvácení je podle něj 5 a více silně prokrvácených vložek za den).. takže já vždycky v denním průměru špinila…
ale stejně bych zkusila co nejvíc odpočívat… pro Fildu bych poslala někoho nakoupit lahvičky… manžel suchary a černý čaj (to to zjednodušil)… ![]()
Dobré dopoledne!
Radko kdybych Tě neznala, tak už mám pocit, že si Markýsek.
![]()
Takovejch neštěstí, to už snad ani neni normální, je mi vás strašně líto.
Nebylo by lepší ten barák prodat? Mám pcit, že v něm a v jeho oklí straší.
![]()
Já bejt na vašem místě, tak už jsem se dávno zbláznila. ![]()
Stále a nyní ještě víc platí nabídka pomoci.
Drž se!
enia píše:
tedy… koukám, že netroškaříte… když se to ser…, tak pořádně…no např. Koutský od Apolináře (porodnice.cz) říká, že je to časté a ascorutin se dává jako placebo, doporučuje se klid, ale když se nemá těhu udržet, nepomůže nic… říká, že špinění má hodně žen a když se nenajde důvod, není nález na čípku, že by se diletoval a miminko je v pořádku, ve většině případů je to v pohodě
ale stejně bych zkusila co nejvíc odpočívat… pro Fildu bych poslala někoho nakoupit lahvičky… manžel suchary a černý čaj (to to zjednodušil)…
(krvácení je podle něj 5 a více silně prokrvácených vložek za den).. takže já vždycky v denním průměru špinila…
já jsem s Kouckým mluvila po tel, rodil filipa. O tom placebu mi to vysvětloval. Stejně tak mi říkal, že ikdybych ležela celé těhu s nohama nahoře, že pokud se to nemá povést, tak tomu nepomůžu. Nemusím ani ležet, jen mám mít klidový režim. O Fildu se stará moje mamka, já polehávám. No já těch 5 vložek asi mít budu, možná jen 4, tak to je pozitivní. A skleničky doma máme. Spíš jde o to, že už tomu moc nevěřím, je to moc malé na to, aby to zvládlo, navíc hematon tam nebyl. Taky vím, že to být mladší nemůže ![]()
Manžel právě poblil celej obývák, tak to chudák vytírá.
chudak manzel…
no vida a jaký byl Koutský porodník?
třeba ses netrefila s ovulací a tam pak stačí pár dní (spermie jsou mršky a údajně některé šikulky vydrží až několik dnů) a rozdíl je znát…sexík jste mohli mít jeden den a přitom se s vajíčkem mohly potkat o pár dnů později… a hnedle tam je rozdíl…nemluvě o tom, že mimi nemusí být tabulkové…
taky záleží na ultrazvuku, kterým ti to dělali…naše mudr má děsnej a ted mi rekla, že ma mimi vahu 255g… melo by mit kolem 500g, ale neresim, protoze je mi jasne, ze na tom jejim stroji je to proste hodne hruby odhad
ale kdo vi
skoda, ze je mazelovi spatne, mohl se o tebe kraaasne starat… cajiky, cokoladicky a tak…
enia píše:
chudak manzel…
no vida a jaký byl Koutský porodník?třeba ses netrefila s ovulací a tam pak stačí pár dní (spermie jsou mršky a údajně některé šikulky vydrží až několik dnů) a rozdíl je znát…sexík jste mohli mít jeden den a přitom se s vajíčkem mohly potkat o pár dnů později… a hnedle tam je rozdíl…nemluvě o tom, že mimi nemusí být tabulkové…
taky záleží na ultrazvuku, kterým ti to dělali…naše mudr má děsnej a ted mi rekla, že ma mimi vahu 255g… melo by mit kolem 500g, ale neresim, protoze je mi jasne, ze na tom jejim stroji je to proste hodne hruby odhadale kdo vi
skoda, ze je mazelovi spatne, mohl se o tebe kraaasne starat… cajiky, cokoladicky a tak…
byl dobrej a spolehlivej, rodil kamarádky syna a tak mi to nabídli, jestli nechci taky, tak jsem na to kývla a on souhlasil. Ultrazvuk mi dělali u Apolináři přímo takovej ten velkej super moderní a co se týče data, tak já vím 2 možnosti po sobě, kdy to mohlo být (pak už sex nebyl) a bylo to ještě před ovu, proto ten můj skepticismus, ale naději ještě mám ![]()
No prostě se to posralo všechno najednou ![]()
Radko to máš teda pravdu, pořád je ale teda šance, tak snad to dobře dopadne.
s tím barákem je to ale děsný, nevím, jestli bych nereagovala jako Terka, že nejradši prodat. Druhá věc je jasně ta finanční, takže to není tak snadné, ale všechny ty věci, co už se staly, no to je šílené. Jak to, že se tam dostane tolik spodní vody?
Radko, já už fakt nevím, jak na ty vaše všechny krize reagovat, to snad ani není možný, když moc nepršelo, ne? Drž se, věřím, že to mimčo vydrží.
U nás nic moc, Ondra měl celou noc téměř nonstop teploty přes 40. Náš největší úspěch byl, když jste ji po hodině a půl snažení (nurofen, zábaly) stáhli na 39.7. Dopoledne prospal, teď už má konečně trochu méně, ale je úplně oblblý po diazepamu. Pokud mu ta teplotu zase vyskočí nad 40, asi pojede do Motola znovu, aby mu to píchli.
Ahoj holky,
nějak jsem teď neměla moc náladu a sílu psát, jen jsem si četla.
Raduško , psala jsem ti, je mi to strašlivě moc líto, ale nevzdávej to, opravdu ne. Moc na tebe pořád myslím, jsem z toho přešlá… myslíme na tebe a mimíska všechny, určitě se to podaří udržet!!!
a ten dnešek, na to už opravdu nejde snad nic napsat, to je opravdu až strašidelný, je možný, aby se jednomu člověku dělo takových hnusot najednou??? ![]()
Inge , vás je mi taky moc líto, sotva jste se z toho vyhrabali, propána, co se to zas děje… držte se, ať je prďolkovi dobře, ať už mu něco zabere!
mám jinak v hlavě černo, proto ani nepíšu, ale ráda si počítám, na odreagování, tak pište a hlavně nějaké dobré zprávičky!
ať je všem fajn..
tak mě zase nasrali v kfc, ale snědla jsem všechno. tak jsem si pošmákla.
jinak Robik strávil s Romanem asi 1,5 hodiny na hřišti, nadšen, ale na konci byl kaput a usnul ihned v kočárku. Kašle bohužel víc. Tak snad to přejde.
Inge píše:
Radko, já už fakt nevím, jak na ty vaše všechny krize reagovat, to snad ani není možný, když moc nepršelo, ne? Drž se, věřím, že to mimčo vydrží.U nás nic moc, Ondra měl celou noc téměř nonstop teploty přes 40. Náš největší úspěch byl, když jste ji po hodině a půl snažení (nurofen, zábaly) stáhli na 39.7. Dopoledne prospal, teď už má konečně trochu méně, ale je úplně oblblý po diazepamu. Pokud mu ta teplotu zase vyskočí nad 40, asi pojede do Motola znovu, aby mu to píchli.
chudák malý, ať je mu brzy lépe
to není z deště, ale tajícího sněhu, bylo tu tak 30-40cm. Sousedi maj vyplavenej dvůr a nateklo jim to do čističky
a barák neprodáme, máme to tu rádi, věřím, že bude líp
ja taky tajně doufám, že to bude OK, ale chci být radši připravená na tu horší variantu než obráceně. Metřík stále mám!!!
tak a dost o mně. Dám vědět ve středu, jak to dopadlo. Do té doby už o tom mluvit nebudeme, ju???. Takhle diskuse má být o něčem jiném.