PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
1.3.09 11:51

vendulko vsetko naj,naj,naj prajeme…hlavne hodnych rodicov..! :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 11:55
Terulka píše:
Jiřko, to je dobrý, já dneska nechala Eliáška ráno chvilku bez plínky a našla jsem ho hrát si v TICHOSTI s vlastníma hovínkama na koberci. :roll: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 11:58
Terulka píše:
Holky já mám slíbený hory od maželaaaaa! 8O 8O :D :D NEUVĚŘITELNÝ

Mám najít něco na 2 dny a já jsem uplně v háji. Chce někam na Šumavu, tak hledám a vůbec se v tom nevyznám.

Na lyžích jsem nestála půlku svýho života a oblečení nemám žádný, natož pak lyže, i když ty se daj půjčit. :roll:

Jsem si posteskla v pátek večer, že má Akrimek prázdniny a bude zase sedět doma.

Gratuluju.
Dětem dneska prázdniny skončili a doma seděly. :( Když Radeček teplotoval,tak jsme nikam nechodily.Jen včera na nákupy.Ale dneska je vyhodím na procházku.Sluníčko vykukuje.Já se to pokusím hodně rychle objet a pak se k nim přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.3.09 12:02
jirabobes píše:
Terulka píše:
Holky já mám slíbený hory od maželaaaaa! 8O 8O :D :D NEUVĚŘITELNÝ

Mám najít něco na 2 dny a já jsem uplně v háji. Chce někam na Šumavu, tak hledám a vůbec se v tom nevyznám.

Na lyžích jsem nestála půlku svýho života a oblečení nemám žádný, natož pak lyže, i když ty se daj půjčit. :roll:

Jsem si posteskla v pátek večer, že má Akrimek prázdniny a bude zase sedět doma.
Gratuluju.
Dětem dneska prázdniny skončili a doma seděly. :( Když Radeček teplotoval,tak jsme nikam nechodily.Jen včera na nákupy.Ale dneska je vyhodím na procházku.Sluníčko vykukuje.Já se to pokusím hodně rychle objet a pak se k nim přidám.

Hmmm dokud chodil Akrimek do školky, tak mi to tak nevadilo, to si chodil jenom hrát a vyblbnul se ve školce, ale jako školák si to už zaslouží.

My sme za celejch 11 let s Rachidem na horách nebyli, to proto takovej údiv. Žeby začal být muj manžel rodiný typ?! To se mi ani nechce věřit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 12:11

:lol: :lol: :lol: Třeba začíná být.Paráda,ne?
To s tím sezením doma jsem nemyslela někam jet,ale aspoň ven.Už chci aby bylo pěkně teplo.Tak 23°C bohatě stačí.To budem venku zase pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 12:12

Neví někdo,jak dlouho vařím tu rýži??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.3.09 12:13
jirabobes píše:
Neví někdo,jak dlouho vařím tu rýži??????

ne já už jsem jí dovařila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 12:18

Hmm,tak snad ji nerozvařím.Raději ji asi už vtáhnu.
Rychle se nabaštím a jedu.Aby to bylo rychlke a stihla sem tu procházku.
Tak papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.3.09 12:19

Terulko…fotky jsou pěkný, hlavně ty příprava jídla… :)

no s horami nevím, jestli se ti podaří něco sehnat… hodně chtějí jen pobyty na celý týden

ale ted jsem koukala na dum alois (family friendy, jsou super zamereni na deti)… v Cernem dole… trosku na druhou stranu nez Sumava :), ale ski centrum v obci …a tem se uvolnil termin 28.02.-7.03.2009, tak treba, kdyby se neob:,–(il, by vas vzali i jen na vikend :)… je to tam krasne… jezdime tam tak 3× do roka s detmi. Deti si pohraji v herne nebo na zahrade, vsude kolem restaurace a hospudky, kousek pec pod snezkou a relax park :)

a z Prahy se tam jede krasne, tak za 2 a pul hodniky jste tam

link http://www.dumalois.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
1.3.09 12:20

Jirko , kozy a trička :lol: Dobrý… Ale zatím mi ještě postačej moje přírodní :lol: :wink:
Jo a rýži nevím, jak dlouho vaříš, ale já už ji vařím alespoň 45min. A už konečně začala měknout.. :?

Terulko , pěkný fotky z dovolený…

U nás noc hrůzy. Od půlnoci do tří Vojta pořád fňukal… Házel sebou sem a tam..Nevydržel chvilku ležet na jednom místě.. Nervy už mi tekly :roll: , tak jsem na něj už trochu houkla, co chce? co je? :oops: on stichnul a byl klid 8O Sice k ránu se to opakovalo.. nevím, co to má být.. zabere jedině prso, ale to nejde, aby ho mě v puse celou noc. Dudáka vyhazuje…Už ho moc nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.3.09 12:41

enio dům Alois dobrý zkusim ho zařadit mezi výběr
Muj muž totiž večer příde a začne schvalovat, bych ho klepla. Já se tu mám pachtit s výběrem a on si pak příde k hotovýmu. :roll:

Mě se zatim líbí tohle http://www.hotelysrni.cz/…-sumava.html
nebo http://www.hotelysrni.cz/…el-srni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.3.09 12:44

Tady je sleva na Last minute http://www.energotour.cz/index2.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 12:49

Rýže už je snězená a já fičím.Papa večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.3.09 12:59

Papa Jiřinko.

Já si musim na oběd ještě počkat, Eliášek se probudil zrovna, když jsem si dávala na talíř. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
1.3.09 14:58

Opět sebestředně: Skore dnešního dne: jedno ucho píchlé, druhé prasklé :roll: :? :roll:. Podrobnosti z pohotovosti radši nepíšu, asi bych musela být sprostá.

Já chci takyyy na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital