PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
1.3.09 15:30

Inge, chudacek malicky. Klidne ty podrobnosti napis. Me by to i zajimalo. Maleho to taky obcas potrapi, tak jak se to lisi to lisi tady a u nas. Obavam se, ze ma taky nabeh na zanet. Tady nam vzdy napisou antibiotika, coz se mi moc nelibi :? Jak snasel to pichani?

Terko, pekne fotky. Nemas tam vic z Alziru? Me by to docela zajimalo. Jak se tam zije, a tak. Jake to tam vubec maji zenske? Chodi treba do prace?
Jinak hory bezva. I kdyby jste nelyzovali, tak si to urcite uzijete. Ja zas muzu doporucit pekny hotylek v Krkonosich. Uz jsem to tu psala a kdosi tam jel (uz nevim kdo) a moc si to pochvaloval. Jmenuje se U nas (najdes na internetu). Jsou tam velice vstricni…

No a me uz tu pomalu hrabe. Nevim, co vymyslet za program. maly uz se se mnou musi nudit. Venku kosi a je trochu nemocny, tak ho tam nechci tahat a chozeni po obchodech taky neni zadna zabava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.3.09 19:05

Pajuleno a nemáte tam nějaké MC, že byste šli mezi děti?

chtěla jsem vám napsat od našich, ale pak jsem se rozmyslela, aby neviděli náhodou metřík…

Raduš díky za nabídku, ale olej na masáž hráze nechci, neb bych se nemasírovala. ten první jsem vyhodila. Zkoušela jsem to jednou a je to tak hrozné, že už to znova zkoušet teda nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.3.09 19:08
kitty25 píše:
Pajuleno a nemáte tam nějaké MC, že byste šli mezi děti?

chtěla jsem vám napsat od našich, ale pak jsem se rozmyslela, aby neviděli náhodou metřík…

Raduš díky za nabídku, ale olej na masáž hráze nechci, neb bych se nemasírovala. ten první jsem vyhodila. Zkoušela jsem to jednou a je to tak hrozné, že už to znova zkoušet teda nebudu.

bezva, tak to můžu s klidným svědomím vyhodit :-) Já mám podobné zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.3.09 19:15

Raduš je ti trošku líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
1.3.09 19:44

Ahojky při neděli,
jsme zpátky z karnevalu, bylo to skvělé, čertíkovy fotky dodám, až stáhnem, u mámy nemám kabel.

Dopolko jsme byly zkusit další obchody s golfkama, po peripetiích jsme viděli naživo i ty zopa jumper a jsou společně s babypointem mark (nebo jeho lehčí obměnou od jiného výrobce) nejspíš ve finále. Jané i Inglesiny jsou blbé pro Honzu, zakopává o ně.

Musím běžet, dočtu po uspání, věřím v dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.3.09 20:27

Ahoj holky,
tak k vám zase zaskakuju…
Radu , jak je? Doufám, že opravdu ležíš!

Terko , fotky krásný, ta s přípravou jídla se samozřejmě nedá neokomentovat, oči valí asi každý… doufám, že se to aspoň dá normálně jíst :-) a gratuluju k plánování hor, to bylo příjemné překvápko! :D

Robíkovo fotky taky parádní, to bych někam poslala!

Inge, prdík, teda to je mi ho líto, obě ouška? Mně stačilo držet Vojtu při jednom, natož pak obě a to je to střízlík, ale ten amok, co ho chytl, ten v něm vyvinul síly, až jsem nevěřila...... tak ať už má klídeček, snad už ano a těch teplot, co k tomu měl, to je hrůza, snad na to nebude taky trpět.. :?

jinak tedy hernička zítra padá úplně? V pátek asi můžu, když se zadaří vydržet zdravý, tak pak pojedu na plavčo, autem to stíhám…

dnes jsme byli na Matějské, jen se projít, VOjta se v kočáru pořád vrtěl, jak tam všude hrála hudba :lol: … má ukrutná touha po sladkém stále trvá, takže jsme si nakoupili zásoby kokosových suků apod. a obávám se, že dlouho nevydrží…

a poslední dvě noci jsou u nás taky divoké, dnes, podobně jako Lena, od půl jedné do tří vzhůru a děsně se mlel, napůl spal, samozřejmě u nás..ve tři jsem zkusila dát mlíko, vypil a stejně se skoro do čtyř mlel… jsem nevychrápaná, lehce…

Pajuleno , nezávidím váš momentální stav, teda myslím venku, co hafan, zvládáte nějak venčit?… a ještě jsem se chtěla přidat ke komentáři fotečky na metříku, člověče, představovala jsem si tě úplně jinak, nevím proč :lol: :wink: , ale moc vám to tam sluší, to bude svatební páreček! :wink:

a víc zatím nevím, snad už se zase zapojím a budu psát častěji, abych se neztratila v přehledu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.3.09 20:38
kitty25 píše:
Raduš je ti trošku líp?

je to pořád stejný, břicho tedy bolí míň, ale pořád krvácím. Hrozně mě to mrzí. Už aby byla ta středa, je to fakt na palici.

jinak tedy celý den neležím, Koucký mi řekl, že to nepomůže, že se jen nesmím namáhat. Takže Filipa nezvedám, ale trochu si s ním hraju, občas něco udělám, ale jen drobnosti, odpoledne jsem 3 hodiny spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
1.3.09 21:13

Tak dočteno, uspáno, připravené materiály na zítřejší angličtinu.

Radko
Nemůže se Fildovi něco ošklivého zdát?
A je dobré i to, že nedošlo ke zhoršení, mohla by to být i normální ms, moje teta ji u prvního měla dokonce dvakrát, tak ani tenkrát nevěděla, že je těhotná, blbě jí nebylo a má 13ti letýho kluka. Hlavní je, že se mrně drží.

Inge
Chuďátko malé, že mu to radši nepíchli hned. A klidně si postěžuj, jestli ti to pomůže, od toho jsme tady.

Já dnes rýži nevařila, měli jsme zdravé knedlo, vepřo, zelo. :lol: Rýže bude zítra s plněnými paprikami a rajskou. To pro inspiraci.

Jiři
To je fajn, že jste si to včera užili. A kozy fakt dobrý. :lol:

Terulko
Občas má muž dobré nápady, viď? Tak dobře vyber a pochlub se, cos nakonec vybrala.

Pajulenko
Kolik máte sněhu?

Bebuško
Co dutiny? Máš už pokoj?

A víc si nepamatuju, hlava nějak nefunguje. Jdu ještě udělat něco málo do školy a spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
1.3.09 21:26

Ahojte!

Tak my jsme doma z hor, bylo parádně :) . Zajezdili jsme si, večer byli ve wellness centru (bazénky, vířivka, sauny), dneska zase jezdili. Perfektní hotel, služby taky dobré, samí Rusové 8O , celkem málo lidí, ale šíleně draho 8O 8O . Ceny jak v Rakousku.

Matýsek vše zvládnul perfektně, naši jsou z něho nadšení a prý je to zlatíčko :) , tak já teda nevím, proč zlobí jen se mnou…

Dočtu zítra. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
1.3.09 21:52

Ahoj holky!

Dočítám celý den, ale nějak se mi nechce psát :oops:

Všechny vítám z cest, maškarních atd., těším se na fotky :D
Dobře, že jste si to pěkně užili!

Vendulce všechno nejlepší k narozeninám!!! 

Radko , jj, taky mě napadlo to jak psala Janka, že některé ženy mají MS až do třetího měsíce, věřím, že je to i v Tvém případě a bude všechno O.k. Musím říct, že s tou vodou … no mazec, fakt už toho máte dost 8O … ať už je líp :huban:

Inge , taky si to pěkně vybíráte :? … ať už je bobíškovi líp … teď už by s emu snad mělo ulevit, když ucho píchli … Tobě hodně sil!

Terulko , fotky zajímavé, taky bych měla komentář k té výrobě jídla, tak se nebudu opakovat :wink: :lol: .. Eliáškovi to moc sluší v židličce, v porovnání s tou mimifotkou pod nickem bych ho skoro nepoznala, je to velký kluk :D
Jo a hory, vybrali jste?

JIři , prima, že jste si včera užili :)

Pajuleno , no, to To nezávidím, celý den sama s malým, to je opravdu na palici :roll: … kdyby byl aspoň zdravý, tak by jste mohli jít mezi děti, do těch jesliček třeba …

Kitty , ještě jste to nikomu neřekli? My teda doma taky nikomu, dneska sem se ale málem prozradila, když se mi udělalo blbě při pečení králíka, fuj, jen si na to vzpomenu, bych se :-(
Zítra se budeš objednávat?

A víc už asi nevím, pořád mě bolí břicho, tak si jdu lehnout. Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.09 22:48

Tak to byl týden na hov.o.Ale co nadělám. :?

Radko
No jo,to je fatkt.Holky mají pravdu.Někdo má mrchu až do 3.měsíce.Kámoška to měla taky tak.A k dr. šla s tím,že je pořád nějaká unavená a že to asi bude nějaká nemoc.A ta „nemoc“ už má 15 let. :lol:
No,každopádně se snaž co nejvíc se šetřit a odpočívat. A uvidíš. Snad to bude dobré.

Jdu nachystat dětem věci do školky.A půjdu spát.Vztáváme v 7. :roll: :(

Tak dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.3.09 22:57

Ahoj,
tak jsme alespon na chvilku vypadli z domu. Byli jsme si na obed se znamima…

Holky, nevite nekdo, proc mi zmizel metrik?

Kitti, my jednou tydne chodime na cviceni do MC, ale nevim o tom, ze by existovalo neco, kam clovek muze denne. Zkusim zjistit…

Jinak mam moznost s nim chodit do bazenu, ale ted to nejde, kdyz je takovy zarymovany. A jeste k tomu tam rve :? Nemate nejaky typ, jak ho zbavit strachu?

Bebusko, to by me zajimalo, jak jsi si me predstavovala :D

Zizalko, snehu zas tak moc neni. Vse je odhrnuto, tak na prochajdu se da jit…

Jo a venceni zvladam. Chodi mi ho vencit z vencici agentury :D Zitra uz ale vyrazime samy. ma byt konecne teplej…

Jinak nase noci taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.3.09 23:00

No a uz ho tam zas mam… (myslim teda ten metrik :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 07:01
KalinkaIvča píše:

Kitty , ještě jste to nikomu neřekli? My teda doma taky nikomu, dneska sem se ale málem prozradila, když se mi udělalo blbě při pečení králíka, fuj, jen si na to vzpomenu, bych se :-(
Zítra se budeš objednávat?

neřekli, snad to vydržíme. dneska budu volat dr. zkusím hnedle za chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 07:02
Pajulena píše:
Ahoj,
tak jsme alespon na chvilku vypadli z domu. Byli jsme si na obed se znamima…

Holky, nevite nekdo, proc mi zmizel metrik?

Kitti, my jednou tydne chodime na cviceni do MC, ale nevim o tom, ze by existovalo neco, kam clovek muze denne. Zkusim zjistit…

Jinak mam moznost s nim chodit do bazenu, ale ted to nejde, kdyz je takovy zarymovany. A jeste k tomu tam rve :? Nemate nejaky typ, jak ho zbavit strachu?

Bebusko, to by me zajimalo, jak jsi si me predstavovala :D

Zizalko, snehu zas tak moc neni. Vse je odhrnuto, tak na prochajdu se da jit…

Jo a venceni zvladam. Chodi mi ho vencit z vencici agentury :D Zitra uz ale vyrazime samy. ma byt konecne teplej…

Jinak nase noci taky nic moc…

Pajuleno, tady my právě chodíme s holkama do takového MC, kde mají herničku, je tam cvičení a pořádají různé semináře a kurzy. Každý den se tam může přijít a jen si hrát. Tak třeba tam taky něco máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí